Η Δήμητρα (Ceres) στην Uranian

H Δήμητρα (Ceres) σχετίζεται με την δημοφιλία, την πολιτική, την διατροφή αλλά και την σύζυγο

Παπασταύρου Λίντα
Η Δήμητρα (Ceres) στην Uranian

Γράφει ο Karl-Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger

500px-Ceres_symbol.svg

Βλέποντας πως η Uranian σιγά-σιγά έχει αποκτήσει δικό της ένθερμο κοινό προσπαθούμε να κρατάμε ενήμερους τους αναγνώστες προκειμένου να ενημερώνονται για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο.

Ενώ μέχρι και τα τέλη της δεκαετίας του ‘70 παγκοσμίως γνωστοί ήταν μόνο οι Γερμανοί αστρολόγοι της Uranian, τελικά από εκεί και μετά «ξεπήδησαν» τρεις ανερχόμενες δυνάμεις (τότε) και πλέον υπερδυνάμεις (τώρα). Η Νέα Ζηλανδία, η Αυστραλία και η Ταϋλάνδη. Ειδικά οι δυο πρώτες συνέβαλαν τόσο στην εξέλιξη της Uranian όσο και της Κοσμοβιολογίας.

Ύστερα από μελέτες ετών σε σχέση με την επιρροή της Δήμητρας (Ceres), τα συμπεράσματα την θέλουν να σχετίζεται με την δημοφιλία, την πολιτική, την διατροφή αλλά και την σύζυγο σε ένα αντρικό ωροσκόπιο.

Η διατροφή

Έτσι, αν σκέπτεστε να ξεκινήσετε κάποια δίαιτα, επιλέξτε μια περίοδο με ενεργοποιημένο τον άξονα Ceres/Admetos ή Ceres/Κρόνος (Saturn), προκειμένου να ελέγξετε την διατροφή σας ή ακόμα καλύτερα για να έχετε την επιθυμητή απώλεια βάρους.

Ο μεγάλος Μαχάτμα Γκάντι είχε τετράγωνο Δήμητρας (Ceres) με Admetos, ενώ η χυμώδης Beyonce έχασε αρκετά κιλά για να υποδυθεί την Diana Ross στην ταινία Dreamgirls (SARC Ceres αντίθεση με Admetos). H μεγάλη δημοσιογράφος Oprah Winfrey έχασε επίσης πάρα πολλά κιλά και εμφανίστηκε με ένα υπέροχο jean Calvin Klein, έχοντας εκείνη την περίοδο MC= Ceres /Admetos.

Ο θρύλος Michael Jackson που είχε Ceres = ASC ήταν χορτοφάγος ενώ είχε επίσης Ceres=WI/Pl=Αφροδίτη/Kronos = Ερμής/Άρης= Βόρειος Δεσμός/Apollon:

Ανάπτυξη ή αλλαγή. Μεταμόρφωση. Γενικές αλλαγές, μετασχηματισμοί και εξελίξεις. Μια ώθηση στην ανάπτυξή κάποιου. Πώληση αγαθών που σχετίζονται με την εκδήλωση συναισθημάτων και δη της αγάπης. Ένας κριτικός σε ζητήματα τέχνης κι αισθητικής. Η ανάγκη και η αγάπη της προσφοράς στον άνθρωπο. Οι υπηρεσίες κοινωνικής μέριμνας και πρόνοιας. Φιλονικίες και έντονες συζητήσεις. Κακοβουλία. Εμπορικές και βιομηχανικές επαφές. Η δικτύωση σε έναν κλάδο.

Ο Jackson ήταν που ξεκίνησε την κίνηση USA for Africa με το τραγούδι We are the World όπου τα έσοδα πήγαν ως βοήθεια στην Αφρικανική Ήπειρο που μαστίζονταν από την πείνα, υλοποιώντας μεταξύ άλλων την προδιάθεση της Δήμητρας για «δόξα δια μέσω της εικόνας μας»!

Τέλος Α΄ μέρους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved