Το Κάρμα από την οπτική της Uranian

Από ποιό μαθηματικό σημείο καθορίζεται το Κάρμα στην Uranian αστρολογία;
Παπασταύρου Λίντα
Το Κάρμα από την οπτική της Uranian

από τον Karl Heinz Ottinger







Karl Heinz Ottinger


«Όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια, ο Θεός γελάει». Σε αυτήν την λαϊκή ρήση περιέχεται η ουσία των κοσμικών επιρροών. Οι άνθρωποι, συχνά ξεστρατισμένοι από τις πραγματικές ανάγκες τους κυνηγούν χίμαιρες και φιλοδοξίες, που δεν έχουν καμία σχέση με το μονοπάτι της εξέλιξης τους. Και ως «πραγματικές ανάγκες» νοούνται εκείνες που αποτυπώνονται στον γενέθλιο χάρτη τους, ορίζοντας την μοναδικότητα τους. Ο ένας πόλος της εξέλιξης μας είναι αυτό που ονομάζουμε ελεύθερη βούληση και ο άλλος αυτό που εδώ και αιώνες μας γοητεύει και μας τρομάζει θέτοντας τις δικές του (απαράβατες;) συνισταμένες: το Κάρμα.

Όλοι μας κουβαλάμε κάποιο «βάρος» από το παρελθόν, προϊόν της ψυχικής εξέλιξης και των προσπαθειών μας. Όποιες κινήσεις κι αν κάνουμε στην ζωή μας τελικά αυτό το «βάρος» μας αναγκάζει να δρούμε γύρω από ένα κεντρικό θέμα, όπως ακριβώς η Γη γυρίζει γύρω από τον Ήλιο.

Όσον αφορά για παράδειγμα τις διαπροσωπικές σχέσεις, συνήθως το Σύμπαν υλοποιεί τα δικά του σχέδια, ανεξάρτητα από τις δικές μας πεποιθήσεις. Εκεί που λες «πως είναι έτσι αυτός;» τελικά τον αγαπάς και εκεί που λες «αυτή είναι η τέλεια γυναίκα για μένα», τελικά αποδεικνύεται κατώτερη των περιστάσεων.

Κάρμα... Άλλοι το λένε κισμέτ, παλιά εμείς το λέγαμε ειμαρμένη. Όπως και να ‘χει το θέμα, η ταλαιπωρία αλλά και ένα τεράστιο «γιατί», βασανίζει την ψυχή μας.

Ποιός είναι ο σκοπός της ύπαρξης μας σε τούτο τον πλανήτη και τι πρακτικές συνέπειες μπορεί να έχει αυτό;

Στην κλασική Αστρολογία η απάντηση σε αυτό το ερώτημα περιστρέφεται κατά κύριο λόγο γύρω από την θέση του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε ζώδιο και οίκο.

Η Uranian όμως έχει τον «δικό της» άξονα εξέλιξης.

Ένας εξαιρετικά καρμικός άξονας είναι αυτός του Hades/Admetos. Μέσα σε αυτόν τον άξονα θα βρείτε τι έχετε να «πληρώσετε» σε αυτή την ενσάρκωση σας. Και βέβαια οι εξισώσεις σε σχέση με τον άξονα και η ερμηνεία τους, μας επιτρέπουν να ορίσουμε πλέον το Κάρμα μαθηματικά!

Θα το δούμε πρώτα σε ατομικούς χάρτες για μια πρώτη εξοικείωση.

Ο χάρτης του Vladimir Putin με τον καρμικό άξονα Hades/Admetos

PUTIN

Hades/Admetos=Cupido/Kronos=Αρης/Zeus:

Mια φίρμα. Ο Επικεφαλής. Ενώσεις Κρατών. Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών. Ο Ανώτερος Υπάλληλος. Στρατιωτική επέμβαση. Άτομα που χειρίζονται όπλα.

Δεν είναι καταπληκτικό;

Θέτουμε για μελέτη τον ίδιο άξονα της παιδαγωγού Μαρίας Μοντεσόρι

Montesori

Η Μαρία Μοντεσόρι ήταν μια εξαιρετική ψυχολόγος-παιδαγωγός όπου με το σύστημα εκμάθησης που εισήγαγε τάραξε τα λιμνάζοντα ύδατα της παιδαγωγικής επιστήμης μιας και παιδιά ακόμα με χαμηλό IQ κατάφερναν να είναι άκρως λειτουργικά στο σχολείο.

Hades/Admetos= Βόρειος Δεσμός/Δίας=MC/Cupido=Σελήνη/Cupido

Τύχη μέσα από την μάζα και το πλήθος. Η στάση απέναντι σε ομάδες ανθρώπων και την οικογένεια. Καλλιτεχνικές κλίσεις. Η τέχνη. Ζητήματα που σχετίζονται με την μητέρα. Δεξιοτεχνία.

Ας περάσουμε τώρα να συγκρίνουμε τους καρμικούς άξονες σε συναστρία.

Τι κάρμα έπρεπε να ξεπληρώσει ο Brad στην γλυκιά Jenifer;

BRAD_JENNIFER

Εδώ ξεκινάμε με απλά. Hades/Admetos=Σελήνη/Ποσειδώνας δηλαδή... εξαπάτηση!

Η επόμενη συναστρία είναι αυτή του J.F.Kennedy με την σεξοβόμβα Marilyn. O καρμικός άξονας του Kennedy είχε τις εξής «παρενέργειες» στον χάρτη της Marilyn.

Kennedy

Ξαφνικός περιορισμός στην εργασία. Εχθροί που εμφανίζονται ξαφνικά. Κουρέλια. Τα αίτια των ξαφνικών γεγονότων. Έχοντας έλλειψη συναίσθησης των πράξεων. Απροσδόκητες απώλειες.

Απλά μετά την δημοσιοποίηση της παράνομης σχέσης με τον πρόεδρο των ΗΠΑ η Marilyn βρέθηκε νεκρή από χάπια...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved