Ανθολογήματα της Uranian Astrology

Η Ερεχθηίδα αναγγέλλει την έκδοση του νέου έργου της "Ανθολογήματα της Witte Lehre Technik" του μελετητή της Uranian Astrology Karl-Heinz Ottinger.
Παπασταύρου Λίντα
Ανθολογήματα της Uranian Astrology




Το βιβλίο θα πρωτοπωληθεί στο Αστρολογικό Συνέδριο του συλλόγου "ΠΑΜΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ", που θα γίνει στις 12 & 13 Νοεμβρίου στο συνεδριακό χώρο ΔΑΪΣ και θα παρουσιαστεί σε ειδική συνέντευξη τύπου.





Ανθολογήματα της Uranian Astrology


Από τον Karl-Heinz Ottinger
Karl Heinz Ottinger

To «Ανθολογήματα της Uranian» είναι ένα βιβλίο με συγκεντρωμένα κάποια επιλεγμένα άρθρα, από αυτά που έχω δημοσιεύσει κατά καιρούς στον κορυφαίο αστρολογικό ιστότοπο astrology.gr. Ο νέος αυτός (για τα ελληνικά δρώμενα) αστρολογικός λογισμός και προσέγγιση έρχεται να σας δείξει μια άλλη αστρολογική οπτική. Με απεριόριστο σεβασμό στην Κλασσική Αστρολογία και ιδιαίτερο ζήλο για την Uranian, θα προσπαθήσω μέσα από αυτό το βιβλίο να πάμε αστρολογικά ένα βήμα παραπέρα. Τις επιτυχίες αλλά και την ακρίβεια των γεγονότων μπορείτε να τις ανακαλύψετε μόνοι σας. Όσο εξυπηρετικό και αν είναι το διαδίκτυο, το βιβλίο παραμένει μια κλασσική και διαχρονική αξία. Σαν το παλιό κρασί.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς. Καλή ανάγνωση!

Karl-Heinz Ottinger

Πρώτη Προδημοσίευση

Η Τουρκία έχει επεκτατικές βλέψεις απέναντι σε Ελλάδα και Κύπρο αντίστοιχα. Η ανάπτυξη του βιοτικού επιπέδου στην Τουρκία είναι ανάλογη με της Κίνας, ενώ οι ρυθμοί ανάπτυξης της χώρας ουσιαστικά «χτυπούν» στα ίσια την Κίνα. Όμως θα πρέπει να γίνει αντιληπτό πως οι Τούρκοι έχουν μπει σε ένα πόλεμο εντυπώσεων και κυριαρχίας ο οποίος δεν βγάζει πουθενά.
HADES (tr)= SUN/JUPITER=MOON/ARIES POINT: Πλούτος δια μέσω εκμετάλλευσης. Χειρισμός σκοτεινών υποθέσεων δια λογαριασμό τρίτων. Ένας λαός σε κατάσταση φτώχειας.
URANUS (tr)=MOON/HADES=ARIES POINT/HADES: Σοβαρά ατυχήματα –τραυματισμοί. Βλάβες. Πόνος και οδύνη μέσα από σφοδρά & επώδυνα γεγονότα. Επίθεση. Δολοφονία.

(από το άρθρο Hades στον Καρκίνο)

Hades (γενέθλιος)= ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ/Hades=Hades/Poseidon= ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ/Vulcanus = ΣΕΛΗΝΗ/ΕΡΜΗΣ=Apollon/Admetos

Δυσαρέσκεια. Προβλήματα με τα κατώτερα κοινωνικά στρώματα και με άτομα που έχουν εξαρτημένη εργασία. Κρατικός δογματισμός. Αδυναμία να αντιμετωπιστούν κακόβουλες εξωγενείς επεμβάσεις. Μειώσεις μισθών και γενικά δυσάρεστες συνθήκες εργασίας.

Ερμηνεία: O Hades δείχνει πάντα τα δυσάρεστα πράγματα και καταστάσεις οι οποίες είναι βρώμικες (μεταφορικά και κυριολεκτικά). Η Ελλάδα, δυστυχώς, δύσκολα θα μπορέσει να αντιμετωπίσει το κρατικό δογματισμό που δεν λέει να καταλάβει πως το οικονομικό μοντέλο που ακολουθεί είναι λάθος. Προβλήματα σε ζητήματα εργασίας δείχνει πως όσοι τελικώς καταφέρουν να δουλεύουν θα μάθουν να δουλεύουν με λιγότερα χρήματα.

Kronos=ΚΡΟΝΟΣ/Admetos=ΑΦΡΟΔΙΤΗ/Apollon=

Hades/Apollon =ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ/Zeus= ΕΡΜΗΣ / ΟΥΡΑΝΟΣ

Μια κυβερνώσα προσωπικότητα έρχεται σε δυσμενή θέση και συμπαρασύρει την ίδια την κυβέρνηση. Οι φιλικές σχέσεις κυβερνητικών και μη αποκρύπτουν την αλήθεια. Προβλήματα με εξέδρες και εργοστάσια πετρελαίου και αερίου. Διάγγελμα. Ένα διάταγμα που θα προκαλέσει το κοινό αίσθημα.

(από το άρθρο το ρέκβιεμ της Μεταπολίτευσης)

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved