Συστήματα πρόβλεψης-Οι Δεσμοί της Σελήνης και οι πρόοδοι τους

Η αποκάλυψη δυο γνωστών -άγνωστων
Παπασταύρου Λίντα
Συστήματα πρόβλεψης-Οι Δεσμοί της Σελήνης και οι πρόοδοι τους

Γράφει η Χριστίνα Δημοπούλου



Xristina Foto


Ο Βόρειος Δεσμός είναι ένα σώμα που πολλοί τον επικαλούνται αλλά που ελάχιστοι γνωρίζουν την χρήση του. Ο Βόρειος Δεσμός είναι ουσιαστικά υπεύθυνος για κτηματικά και ζητήματα οικίας αλλά και για αισθηματικά. Σπεσιαλιτέ του ...οι επανασυνδέσεις. Ο Βόρειος Δεσμός είναι αναμφίβολα μια μικρότερη οκτάβα του Δία με ότι ασφαλώς αυτό συνεπάγεται. Γιατί υπάρχουν και αρνητικά ζητήματα και εκφάνσεις. Όπως όμως μου έχουν μάθει στην Αστρολογία (ίσως και στην ίδια την ζωή) δεν υπάρχει απόλυτα καλό ή κακό.

Επίσης ο Νότιος Δεσμός κουβαλά τις Κρόνιες καταβολές πράγμα που σημαίνει πως το άτομο πρέπει να παλέψει και να επεξεργαστεί το παρελθόν του.

Τι μπορεί να συμβεί όταν από πρόοδο ενεργοποιηθούν οι Δεσμοί της Σελήνης;

Μια ιδιαίτερη καλή όψη έχουμε όταν ο προοδευμένος Ωροσκόπος (ASC) συναντήσει σε όψη τριγώνου ή ακόμα και εξαγώνου τον γενέθλιο Βόρειο Δεσμό.. Η έναρξη μιας σχέσης ζωής ή ακόμα και η έναρξη διαδικασιών γάμου δεν θα πρέπει να αποκλεισθούν. Στην πραγματικότητα συμβαίνουν αλλαγές επάνω μας όπου αντικατοπτρίζονται έκδηλα στους άλλους.

Αντίθετα μια δυσαρμονική συνάντηση του Προοδευμένου Ηλίου με τον Βόρειο Δεσμό ίσως τελικά να είναι ιδιαίτερα φθοροποιός μιας και το άτομα χάνει τον σκοπό του και λοξοδρομεί. Έρχονται στην επιφάνεια καταστάσεις πλεονεξίας που σε ακραίες περιπτώσεις και με την εμπλοκή δυσαρμονικών πλανητών μπορούν να φτάσουν σε ζητήματα καταχρήσεως εμπιστοσύνης, αχαριστία και κατάχρηση εξουσίας παρακάμπτοντας τους οποιουδήποτε κανόνες ηθικής.

Μια αρμονική όψη μεταξύ Προοδευμένου Ωροσκόπου με τον Νότιο Δεσμό (έχουμε άρα και θετική και με τον Βόρειο Δεσμό) θα μπορούσε να βγάλει μια κληρονομιά ή μια διευθέτηση ζητημάτων όπου εμπλέκονται ο Νόμος και το κράτος. Η συμμετοχή (ανάλογα με οίκους και κυβερνήτες) θα μπορούσε να βγάλει ζητήματα σύλληψης ή κύησης ενός παιδιού.

Η δυσαρμονική όψη του Προοδευμένου Ωροσκόπου με τον Νότιο Δεσμό πολλές θα φέρει το άτομο αντιμέτωπο με το ίδιο του το παρελθόν και θα προκαλέσει στις διαπροσωπικές του σχέσεις το απόλυτο χάος. Άτομα ανώτερα από το άτομο (ηλικιακά -ιεραρχικά-οικονομικά) ίσως αποτελέσουν πηγή δοκιμασίας όπου οποιαδήποτε αντίδραση θα φέρει γεγονότα όπου δεν ξεμπερδεύονται και τόσο εύκολα και που δεν αποκλείεται να αποτελέσουν αιτία για απώλεια της φήμης του ατόμου. Προσοχή στην υγεία και ειδικά με τα οστά-δόντια

Το προοδευμένο MC σε αρμονική όψη με το Βόρειο Δεσμό (συμπεριλαμβάνεται και η σύνοδος) δείχνει πως θα έχουμε ίσως μια μη αναμενόμενη επαγγελματική εξέλιξη ή μια αναπάντεχη επιτυχία. Είναι αυτό που λέμε ανοίγονται οι ευκαιρίες. Μέσα σε αυτές ίσως να υπάρχει κάπου και ένας γάμος.

Το προοδευμένο MC σε δυσαρμονική όψη με τον Βόρειο Δεσμό φέρνει χρηματικές και ηθικές απώλειες σε ζητήματα μισθώσεων -συμβολαίων- γάμων και συνεταιρισμών. Η ενσάρκωση της ιστορίας του Καίσαρα με τον Βρούτο.

Το προοδευμένο MC σε αρμονική όψη με τον Νότιο Δεσμό δείχνει την υποστήριξη από άτομα που βοηθούν το άτομο να ανέλθει σταθερά και σίγουρα στην κλίμακα της ιεραρχίας.

Το Προοδευμένο MC σε δυσαρμονική όψη με τον Νότιο Δεσμό φέρνει προβλήματα απώλειας (όχι απαραίτητα της βιολογικής) μέσα στο οικείο περιβάλλον. Το οικοδόμημα της εικόνας πλήττεται εξαιτίας δικών μας λαθών και λανθασμένης στάσης ζωής.

Εφαρμογή: Dominique Strauss -Kahn

Στον χάρτη που ακολουθεί βλέπετε τον Προοδευμένο Βόρειο Δεσμό να είναι σε σύνοδο με τον Άρη και να ακουμπούν την ακμή του 12ου οίκου που σχετίζεται με τις δοκιμασίες. Ο Βόρειος Δεσμός έκανε τρίγωνο με τον Νότιο Δεσμό και ενεργοποίησε την αντίθεση Άρης-Νότιου Δεσμού όπου τον έφερε αντιμέτωπο με το παρελθόν του (Νότιος Δεσμός) απώλεσε την φήμη του (Άρης του 10ου οίκου) στον 12ο οίκο (δοκιμασίες).

KAHN

Θα συνεχίσουμε με όλους τους πλανήτες

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved