Οι πλανήτες κόντρα στην ανεργία: Ευκαιρίες εν μέσω κρίσης

Πάντα υπάρχουν ευκαιρίες ανόρθωσης και εξέλιξης των συνθηκών διαβίωσής μας

Οι πλανήτες κόντρα στην ανεργία: Ευκαιρίες εν μέσω κρίσης

Ανησυχείτε για τα επαγγελματικά σας; Είστε σε φάση ανεύρεσης νέας επαγγελματικής δραστηριότητας ή απλά έχετε άγχος από την αμφίβολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί; Να θυμάστε πως σε όλες τις εποχές εύκολες και δύσκολες.

Ο κατάλληλος χρόνος εκμετάλλευσης των ευκαιριών που μας παρουσιάζονται παραμένει πάντα το μεγάλο ατού της Επιλεκτικής Αστρολογίας που μπορεί με σοφό τρόπο να μας υποδείξει πότε να κάνουμε την κατάλληλη κίνηση για τη σίγουρη επιτυχία!

Όταν πριν από μερικά χρόνια είχαμε ξεκινήσει να μιλάμε περί οικονομικής κρίσης, αρκετοί αστρολόγοι με βάση το ωροσκόπιο της Ελλάδας είχαν εκτιμήσει πως το πράγμα θα είχε και συνέχεια. Και σταδιακά αρχίσαμε να εντρυφούμε σε έννοιες όπως μηχανισμός στήριξης, ΔΝΤ, μνημόνιο, αναδιάρθρωση, περικοπές, θυσίες και άλλα τέτοια ωραία. Βέβαια, τις τελευταίες δεκαετίες όλο για θυσίες ακούγαμε κι όλο ότι πρέπει να σφίξουμε λίγο το ζωνάρι ως λαός για να μπει-και καλά- μια τάξη στην οικονομία. Ωραία τάξη! Θα φάμε θα πιούμε και νηστικοί θα κοιμηθούμε, που λέει κι ο Καραγκιόζης! Μετά από τη διαχρονική λιτότητα φτάσαμε στις ανελέητες περικοπές μισθών και συντάξεων σε σημείο εξαθλίωσης και φυσικά όλοι να ζούμε κάτω από ένα καθεστώς φόβου ότι ακόμη κι αν δεν απολυθούμε σήμερα, έχει ο ...θεός για αύριο.

Πάμπολλοι φίλοι και γνωστοί, συγγενείς ή κοινωνικές γνωριμίες ή έχουν μείνει ήδη χωρίς δουλειά ή είναι σε μια μόνιμη φοβία πως είναι οι επόμενοι που θα «ψηφιστούν» προς αποχώρηση. Τα μαγαζιά κλείνουν το ένα μετά το άλλο, τα ακίνητα ερημώνουν, τα διαμερίσματα ξενοικιάζονται και ...πάει λέγοντας.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες μια αστρολογική αρωγή στην ανεύρεση εργασίας είναι βέβαια πολύτιμη.

Ο προσωπικός αστρολογικός μας χάρτης μπορεί να αναγνώσει και να διακρίνει πιθανές ευκαιρίες για την έναρξη ενός καινούργιου επαγγελματικού εγχειρήματος ή μιας νέας επαγγελματικής ευκαιρίας και η επιλεκτική κατάστρωση χάρτη να μας δώσει την πλέον καταλληλότερη στιγμή να ζητήσουμε δουλειά ή να κάνουμε ένα βιογραφικό σαν υποψήφιοι εργαζόμενοι.

**Ανασφάλεια τέλος! Τι θα συμβεί τους επόμενους μήνες; Η απάντηση βρίσκεται στην Προσωπική Πρόβλεψη ενός έτους**

Η ενεργοποίηση των Οίκων από τους πλανήτες

Κάθε φορά που ένας πλανήτης περνάει από έναν οίκο του χάρτη μας, ενεργοποιεί και συγκεκριμένους τομείς της ζωής μας. Οι αργοί πλανήτες (Δίας, Κρόνος, Ουρανός, Ποσειδώνας και Πλούτωνας) φέρνουν μεγαλύτερα σε έκταση γεγονότα και η διάρκεια τους έχει μεγαλύτερη ισχύ. Τα πιο γρήγορα ουράνια σώματα (Ήλιος, Σελήνη, Ερμής, Αφροδίτη, Άρης) έχουν σαφώς μικρότερη διάρκεια επιρροής και λιγότερο σημαντικές ενεργοποιήσεις. Όταν μας ενδιαφέρει να χρησιμοποιήσουμε την Επιλεκτική Αστρολογία καλό είναι να γνωρίζουμε ποιός τομέας του ωροσκοπίου μας είναι πιο δραστήριος έτσι ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Εξάλλου είναι γνωστό ότι πρέπει πάντα να υπάρχει σύνδεση με το γενέθλιο χάρτη σε οτιδήποτε θέλουμε να επιλέξουμε. Δεν είναι δυνατόν ο γενέθλιος χάρτης να μην δείχνει το ενδεχόμενο μιας νέας επαγγελματικής συνεργασίας ή ένα καινούργιο επαγγελματικό περιβάλλον

Όταν ενεργοποιείται ο πρώτος οίκος από διελεύσεις, το άτομο επικεντρώνεται στις προσωπικές του ανάγκες, στην εμφάνιση και την ζωτικότητά του. Στην επιλεκτική φανερώνει το άτομο που ενδιαφέρεται να αναλάβει δράση και είναι σημαντικό να έχει δυνατό κυβερνήτη και σύμμαχο μια επίσης δυνατή Σελήνη.

Όταν ενεργοποιείται ο δεύτερος οίκος από διελεύσεις, δίνεται έμφαση στις προσωπικές πηγές εισοδήματος, τα κεφάλαιά μας καθώς και τα έμφυτα ταλέντα μας. Οι τραπεζικοί λογαριασμοί επηρεάζονται και χρήματα μπορεί να έρθουν αλλά και να φύγουν ξαφνικά. Σε επιλογές που έχουν σχέση με αγοροπωλησίες πρέπει να είναι εξαιρετικά ενδυναμωμένος.

Όταν ενεργοποιείται ο τρίτος οίκος από διελεύσεις, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο καθημερινό περιβάλλον, τις μετακινήσεις και τα μέσα μεταφοράς, τις επικοινωνίες, τις σπουδές καθώς και ότι μας απασχολεί με αδέλφια ή γείτονες. Επίσης συνδέεται με την διαύγεια πνεύματος και τις σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να πάρουμε σε ότι αφορά υπογραφές εγγράφων, ανακοινώσεων, e-mails ή μηνυμάτων που πρέπει να στείλουμε.

Όταν ενεργοποιείται ο τέταρτος οίκος από διελεύσεις υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για οικογενειακά ζητήματα, θέματα κατοικίας ή γονέων. Σε περιπτώσεις αγορών ή πωλήσεων πρέπει να είναι πολύ δυνατός και να ανταποκρίνεται στις πιο βαθιές μας επιθυμίες. Ακόμη επειδή πάντα περιγράφει και το τέλος της κατάστασης, οπωσδήποτε η τελική όψη του κυβερνήτη του πρέπει να είναι θετική.

Όταν ενεργοποιείται ο πέμπτος οίκος από διελεύσεις, η χαρά της ζωής, η δημιουργία, τα παιδιά, οι εγκυμοσύνες αλλά και τα ερωτικά θέματα βγαίνουν στο προσκήνιο. Σε περιπτώσεις αγοροπωλησιών ακινήτων δείχνει το κέρδος από αυτά (ο 2ος οίκος από τον 4ο). Επίσης είναι δείκτης των τυχερών παιχνιδιών (προπό, λαχεία, καζίνο) και η επιλεκτική εδώ το απαιτεί πάρα πολύ ισχυρό.

Όταν ενεργοποιείται ο έκτος οίκος από διελεύσεις τα θέματα υγείας και εργασίας, τα καθημερινά καθήκοντα, η διατροφή, οι δίαιτες απασχολούν το άτομο πιο έντονα. Αν σχεδιάζουμε επιλεκτική για εργασία, για πρόσληψη προσωπικού ή για αγορά κατοικίδιων θεωρείται σημαντικός.

Όταν ενεργοποιείται ο έβδομος οίκος από διελεύσεις πλανητών, οι συνεργασίες και οι σχέσεις μας, κάθε συμφωνία που πρέπει να κλείσουμε προϋποθέτει μια αρμονική σχέση με τον κυβερνήτη του 7ου οίκου. Σε περιπτώσεις νομικών διαδικασιών πρέπει να δίνετε μεγάλη έμφαση στις δυνατότητες του.

Όταν ενεργοποιείται ο όγδοος οίκος από διελεύσεις πάντα υπάρχουν οικονομικά θέματα που προέρχονται από πηγές τρίτων και όχι από εμάς τους ίδιους. Ασφάλειες, εφορίες, διατροφές( τα οικονομικά από τον σύζυγο) κληρονομικά ζητήματα και διεκδικήσεις τους πρέπει να επιλέγονται από χάρτες που να τον καθιστούν έξτρα πριμοδοτημένο.

Όταν ενεργοποιείται ο ένατος οίκος από διελεύσεις πλανητών υπάρχει πάντα μια καλή τύχη, μια επιτυχία σε θέματα σπουδών, ταξιδιών, εξετάσεων κλπ. Το άτομο ενδιαφέρεται να ανοίξει τους ορίζοντες του πιο πνευματικά, πιο φιλοσοφικά και με πίστη προς τα θεία. Είναι σημαντικός οίκος σε επιλεκτικές που έχουν θέμα κατάλληλες εξεταστικές περιόδους αλλά και υπηρεσίες από δικηγόρους.

Όταν ενεργοποιείται ο δέκατος οίκος από διελεύσεις, η προσοχή μας στρέφεται σε θέματα καριέρας αλλά με την έννοια της αναγνώρισης και της καταξίωσης. Με έναν δυνατό 10ο οίκο η επιτυχία προσεγγίζεται πιο εύκολα ενώ και η κοινωνική μας εικόνα απογειώνεται.

Όταν ενεργοποιείται ο ενδέκατος οίκος από διελεύσεις, τα όνειρα μας και οι επιθυμίες μας τονίζονται περισσότερο. Οι συλλογικοί χώροι, οι φιλίες, η κοινωνική ζωή αλλά και τα εισοδήματα από την καριέρα (2ος του 10ου ) δείχνουν να μας απασχολούν συχνότερα και βεβαίως ένας δυνατός 11ος μας αφορά όταν θέλουμε να ενταχθούμε σε ομάδες ή οργανισμούς.

Όταν ενεργοποιείται ο δωδέκατος οίκος από διελεύσεις είναι ιδανικές περίοδοι για ηρεμίας, διαλογισμό και απομόνωση. Αν τώρα για κάποιο ιδιαίτερο λόγο επιθυμούμε να δράσουμε και η δράση αυτή να παραμείνει κρυφή , τότε ένας ισχυρός 12ος μπορεί να βοηθήσει πολύ. Σε περιπτώσεις που απαιτείται παραμονή σε νοσοκομεία ή γενικά σε χώρους εγκλεισμού, ενδυναμώνουμε και τον 12ο και τον 8ο οίκο.

**Για να δείτε τον Αστρολογικό σας χάρτη, πατήστε εδώ**

Επιλεκτικός χάρτης προς ανεύρεση εργασίας

- Όπως σε όλους τους χάρτες επιλογής ο Ωροσκόπος και ο κυβερνήτης του είναι τα πιο σημαντικά σημεία και πρέπει να είναι ιδιαιτέρως φορτισμένα με θετικές δυνάμεις.(δυνατό ζώδιο, κυβερνήτης σε έξαρση ή σε κυριαρχία).

- Ο οίκος που μας ενδιαφέρει είναι κυρίως ο 6ος επειδή αναφέρεται σε εργασία αλλά και ο 10ος σαν θέμα καριέρας και αναγνώρισης επίσης. Ασφαλώς θέλουμε ενδυναμωμένους κυβερνήτες, αν είναι δυνατόν και των δύο παραπάνω οίκων και σε καλή γωνία με τον κυβερνήτη του Ωροσκόπου.

- Η Σελήνη σε δυνατό για αυτήν ζώδιο και απαλλαγμένη από δύσκολες όψεις μέχρι να εγκαταλείψει το ζώδιο που βρίσκεται.

- Αν υπάρχει δυνατότητα να τοποθετηθούν ευνοϊκοί πλανήτες σε γωνιακές θέσεις, στον Ωροσκόπο ή στο Μεσουράνημα.

- Και τέλος ένας καλός δεύτερος οίκος με δυνατό κυβερνήτη και χωρίς δύσκολες γωνίες με τους λεγόμενους «κακοποιούς», για να πετύχουμε ικανοποιητικές αποδοχές!

Αφού φυσικά έχουμε εξετάσει αν στην παρούσα φάση ο γενέθλιος χάρτης του ατόμου έχει τις αναγκαίες προδιαγραφές, καταστρώνουμε χάρτη επιλογής κατά προτίμηση με ωροσκόπο τον γενέθλιο 10 μας οίκο (αν είναι εφικτό).

Παράδειγμα: 27 Απριλίου 2011 11.30 το πρωί στην Αθήνα

Είναι μια πολύ καλή παραδειγματική ημερομηνία που θα μπορούσε κάποιος να βγει στην αγορά εργασίας, να κάνει προσωπική συνέντευξη, να δώσει το βιογραφικό του ή να αποπειραθεί να απευθυνθεί οπουδήποτε για επαγγελματικούς λόγους.

work

Έχουμε τοποθετήσει τον Ωροσκόπο στο Λέοντα με τον κυβερνήτη του τον Ήλιο στον 10ο οίκο (για να αποκτήσει μια Αιγοκερίσια χροιά), να συγκλίνει σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Ο Ήλιος στον Ταύρο δεν είναι στην καλύτερη του θέση μεν, αλλά σε αμοιβαία υποδοχή με την Αφροδίτη αποκτά αρκετή από την εύνοια του Ήλιου στον Κριό.

Κυβερνήτης του 10ου ο Άρης, πραγματικά παντοδύναμος στον Κριό, συγκλίνει επίσης σε σύνοδο με τον Δία και η Σελήνη στους Ιχθείς πραγματοποιεί τελική όψη εξαγώνου με τον Ήλιο.

Ο Ερμής είναι βέβαια σε ευθεία πορεία.

Καλή επιτυχία σε όλους.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved