Χάρτης Επιλογής σε θέματα Δία για το έτος 2012

Χάρτης επιλογής για την 19η Απριλίου 2012

Χάρτης Επιλογής σε θέματα Δία για το έτος 2012

Κάνοντας αποτίμηση στην ποσότητα της δύναμης που έχει ένας πλανήτης, μας ενδιαφέρει να δούμε αν βρίσκεται σε κάποιες από τις δικές του θεμελιώδεις δυνάμεις ή αδυναμίες.

Αναζητώντας λοιπόν κάποιος, μέσα στο 2012, την κατάλληλη μέρα για την κατάστρωση ενός χάρτη επιλογής, που να άπτεται των θεμάτων του Δία, θα καταλήξει στις εξής αστρολογικές διαπιστώσεις:

- Μέσα στην τρέχουσα χρονιά, αλλά και μέσα στην επόμενη που ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων, δεν παρουσιάζει ισχυρές θεμελιώδεις δυνάμεις.

- Εξετάζοντας τον πίνακα των θεμελιωδών δυνάμεων του Δία θα δούμε ότι όλο το 2012 βρίσκει τον εαυτό του σε μία μόνον θεμελιώδη δύναμη από όρια, στο διάστημα που θα βρίσκεται από την 15η έως την 22η μοίρα Ταύρου, και αργότερα μέσα στη χρονιά που θα βρίσκεται στους Διδύμους, θα συναντήσει δηλ. τον εαυτό του πάλι από όρια.

Σε αυτά τα χρονικά διαστήματα λοιπόν παρέχονται κάποιες καλές ευκαιρίες σε όσους έχουν άμεσο ενδιαφέρον για υποθέσεις που εμπίπτουν στην κηδεμονία του Δία.

Ο χρόνος βέβαια είναι εξαιρετικά περιορισμένος. Είναι καλύτερα όμως από το… τίποτα, διότι έστω και η θεμελιώδης δύναμη από όρια, προσδίδει ένα επιπλέον ενδιαφέρον σε οτιδήποτε αντιπροσωπεύεται από τον Δία και θέλει να πετύχει ο ενδιαφερόμενος.


Ο χάρτης που ακολουθεί έχει επιλεγεί, λαμβάνοντας υπόψη τα ανωτέρω και είναι καταστρωμένος για την 19η Απριλίου 2012.

XARTHS_EPILOGHS_DIA

Έχουμε:

- Ημέρα Δία (Πέμπτη)

- Ώρα Δία (2.30 έως 3.36 μ.μ.)

- Δίας στα δικά του όρια (17η Ταύρου)

Η αυριανή μέρα λοιπόν, προσφέρεται προς εκμετάλλευση στο έπακρον αυτού του περιορισμένου χρονικού διαστήματος.


jupiter_sign

Σε αυτόν το χάρτη επιλογής παρατηρούμε ότι αθροιστικά βγαίνει ένα ικανοποιητικό και σημαντικό αποτέλεσμα για τον Δία, προκειμένου να προχωρήσει κάποιος, συνυπολογίζοντας, βέβαια, ότι όλη την υπόλοιπη χρονιά του 2012 καθώς και το 2013 ο Δίας θα βρει τον εαυτό του μόνον από όρια πάλι για λίγες μέρες.

Δεν σταματάμε όμως εδώ. Όπως είπαμε ο χάρτης έχει υπολογιστεί για τις 19/4/2012, 2.31 μ.μ. Πρόκειται για χρονική στιγμή που δεν επελέγη τυχαία, αφού ο Δίας παρουσιάζει μια από τις ισχυρότερες συμπτωματικές δυνάμεις. Βρίσκεται τοποθετημένος στο Μεσουράνημα, πάνω ακριβώς στην ακμή του 10ου, σχηματίζοντας σύνοδο ιδιομοιρίας (17η μοίρα Ταύρου). Μια θέση που παρέχει στους πλανήτες ισχυρή ενέργεια και δύναμη δράσης, και συμβάλει στο να αποδώσουν το καλύτερό τους.

Όποιος λοιπόν ενδιαφέρεται να φέρει άμεσα σε πέρας κάποια θέματα που εξουσιάζει ο Δίας, –όπως νομικά θέματα, επαγγελματικές υποθέσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό, επαφή με το Θείο κ.λπ – μπορεί εντός του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος να αδράξει την ευκαιρία και να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες που του δίνονται από το σύμπαν.

Αν θελήσουμε να κάνουμε αποτίμηση της τελικής βαθμολογία του Δία από θεμελιώδεις και συμπτωματικές δυνάμεις θα έχουμε:

Από όρια

+2

Γωνιακός στον 10ο οίκο

+5

Ορθρόδρομος

+ 4

Δεν καίγεται

+5

Γρήγορος

+2

Δυτικά του ηλίου

-2

Συγκεντρώνει λοιπόν συνολική βαθμολογία +16. Καθόλου, μα καθόλου άσχημα για τον Δία.



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved