Τα μυστικά της Ωριαίας αστρολογίας σε νέο σχήμα

Η Ερεχθηίδα παρουσιάζει την έκδοση του βιβλίου της Δέσποινας Γιαννακοπούλου "Τα Μυστικά της Ωριαίας Αστρολογίας" σε νέο σχήμα.

Τα μυστικά της Ωριαίας αστρολογίας σε νέο σχήμα

Το βιβλίο θα πωλείται στο Αστρολογικό Συνέδριο του συλλόγου "ΠΑΜΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ", που θα γίνει στις 12 & 13 Νοεμβρίου στο συνεδριακό χώρο ΔΑΪΣ.

Εξερευνώντας τις συναρπαστικές, ομολογουμένως, σελίδες του βιβλίου «Τα Μυστικά Της Ωριαίας Αστρολογίας», ο κάθε αναγνώστης θα αποκτήσει βαθύτερη κατανόηση αυτής της τέχνης και σύντομα θα διαπιστώσει ότι το ταξίδι, για να κατακτήσει την καρδιά της Ωριαίας, είναι μία συναρπαστική και ατέρμονη διαδικασία μάθησης.

Στο ανεκπαίδευτο μάτι η δύναμη, ενός αστρολογικού χάρτη, χάνεται ανάμεσα σε έναν κύκλο με σύμβολα, που φαντάζουν τυχαία τοποθετημένα μέσα σε αυτόν.

Όμως, σε όσους έχουν εξοικείωση με τον συμβολισμό της αστρολογικής γλώσσας, τα ουράνια σημάδια φωτογραφίζουν με απόλυτη σαφήνεια τις ιδέες και τα γεγονότα της καθημερινής ζωής.

Οι πλανήτες έχουν διαφορετική σημειολογική έννοια σε κάθε χάρτη, πράγμα που τον καθιστά μοναδικό. ΄Άλλωστε, οι έννοιες της αστρολογίας έχουν αντέξει στη δοκιμή του χρόνου, επειδή οι ουράνιοι χάρτες απεικονίζουν τα γεγονότα, εδώ στη γη, έως την έσχατη λεπτομέρεια.

Στην Ωριαία ο πλανήτης έχει... ονοματεπώνυμο!

Αν εξετάσουμε τις λέξεις-κλειδιά που χρησιμοποιεί η σύγχρονη αστρολογία για να ερμηνεύσει τις επιδράσεις των πλανητών, θα διαπιστώσουμε ότι το πεδίο είναι τόσο ευρύ, ώστε καθίσταται ασαφές. Για παράδειγμα, στη σύγχρονη αστρολογία, μία από τις έννοιες που εκφράζει ο πλανήτης Άρης είναι η "επιθετικότητα", ενώ μία από τις έννοιες που ταιριάζουν στην Αφροδίτη είναι η "αρμονία" – όροι, και οι δύο, ευρύτατοι όσον αφορά στην αποκωδικοποίησή τους.

Στην ωριαία και την παραδοσιακή αστρολογία, οι πλανήτες έχουν διαφορετική σημειολογική έννοια σε κάθε χάρτη. Ανάλογα με τον οίκο που εξετάζεται στον ωριαίο χάρτη, ο Άρης ή η Αφροδίτη δεν αντιπροσωπεύουν απλώς κάτι το αφηρημένο, αλλά ένα συγκεκριμένο άτομο, αντικείμενο, ζώο, προοπτική κ.λπ. Μπορεί να είναι ο αδελφός, ο γείτονας, ο πατέρας, ο διευθυντής, ο υπάλληλος, ο δικηγόρος, το χαμένο δαχτυλίδι, το σπίτι, το αυτοκίνητο, μια θέση εργασίας, ένας ενοικιαστής κ.ο.κ.

"Θα ξεπεραστούν, επιτέλους, τα προβλήματα που εμποδίζουν το γάμο μου;"

Η ερώτηση διατυπώνεται από κάποιον που επιθυμεί να παντρευτεί. Εξετάζοντας τον ωριαίο χάρτη, διαπιστώνουμε ότι υπάρχει το πλανητικό φαινόμενο της παρεμπόδισης. Ποιος εμποδίζει το γάμο; Ο πλανήτης που δημιουργεί την παρεμπόδιση, ο οποίος, φυσικά, έχει όνομα. Ο οίκος τον οποίο κυβερνά θα μας βοηθήσει να συμπεράνουμε αν είναι ο πεθερός, η πεθερά, ο φίλος, τα ισχνά οικονομικά κ.λπ.

Βλέπουμε, κατά συνέπεια, ότι στην ωριαία αστρολογία οι εξεταζόμενοι πλανήτες έχουν όνομα και συχνά... επώνυμο!

Έτσι, μοιραία, η τελική κρίση είναι θεμελιωμένη.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved