Ιχθύς δεν είναι μόνο ένας αλλά... 30!

Ποιες είναι οι ιδιότητες του χαρακτήρα σου με βάση τις 30 μοίρες του Ιχθύ;

Ιχθύς δεν είναι μόνο ένας αλλά... 30!

Σύμφωνα με αρκετούς μελετητές κάθε μοίρα από τις τριάντα ενός ζωδίου έχει ιδιαίτερες ιδιότητες που χαρακτηρίζουν όσες και όσους έχουν εκεί τον Ήλιο, την Σελήνη, τον Ωροσκόπο ή κάποιον σημαντικό πλανήτη τους.

*Φτιάξε τον δικό σου αστρολογικό χάρτη εδώ!*


Η μοίρα του Συναισθηματικού: Η 1η μοίρα των Ιχθύων δείχνει κάποιον που η αισθηματική του ζωή μπορεί να είναι ασταθής και μπορεί να αντιδρά ιδιαίτερα σ’ αυτό. Συναισθηματικά ο Ιχθύς είναι ζώδιο των άκρων (υπερβολική αδυναμία ή υπερβολική δύναμη). Αντίδραση στο ένα μπορεί να παράγει το άλλο.

Η μοίρα του Αποφασιστικού: Η 2η μοίρα των Ιχθύων δείχνει ένα επίμονο με αποφασιστικό χαρακτήρα που δεν αφήνει κανένα εμπόδιο να σταθεί στον δρόμο του.

Η μοίρα του Προοδευτικού: Η 3η μοίρα των Ιχθύων δείχνει κάποιον που είναι ζεστός και συμπαθητικός. Έχει την τάση να είναι μπροστά από την εποχή του και τους συντρόφους του. Οι απλανείς αστέρες Formalhaut και Sadalmelik βρίσκονται εδώ.

Η μοίρα της Αντοχής: Η 4η μοίρα των Ιχθύων δείχνει κάποιον που έχει μεγάλη αντοχή και μπορεί να υποφέρει πάρα πολύ για το καλό των άλλων. Υπάρχει μεγάλη καρτερικότητα και επιμονή εδώ, αν και οι υπηρεσίες του ατόμου μπορεί να μην αναγνωριστούν ποτέ.

Η μοίρα του Εμπνευσμένου: Η 5η μοίρα των Ιχθύων δείχνει κάποιον που μπορεί να είναι εμπνευσμένος ή να οδηγείται στην δράση από τις απόψεις και τις δραστηριότητες των άλλων. Μια κρίσιμη μοίρα. Ο απλανής αστέρας Deneb Adige βρίσκεται εδώ.

Η μοίρα της Αρχοντιάς: Η 6η μοίρα των Ιχθύων δείχνει κάποιον που είναι ένα ευγενικό, συμπαθητικό και αρχοντικό άτομο, αν και πιθανότατα δεν διακρίνεται μέσα στον κόσμο.

Η μοίρα του Σταθερού: Η 7η μοίρα των Ιχθύων δείχνει κάποιον που είναι σταθερός στις απόψεις και τις προσπάθειες του, ακόμα κι αν δεν καταφέρει τίποτα ή δεν εκτιμάται από αυτούς που βοηθάει και συμβουλεύει.

Η μοίρα της Φιλοπόλεμης Διάθεσης: Η 8η μοίρα των Ιχθύων δείχνει κάποιον που μπορεί να είναι προκλητικός και φιλοπόλεμος γιατί εξαιτίας της εκ γενετής αδυναμίας του που αντιλαμβάνεται υποσυνείδητα και προσπαθεί να κρύψει από τον εαυτό του όπως και από τον υπόλοιπο κόσμο.

Η μοίρα της Μίμησης: Η 9η μοίρα των Ιχθύων δείχνει κάποιον που μιμείται ή αντιγράφει τους άλλους. Το να ακολουθεί το πλήθος και να κρύβει τα αισθήματα του από τον εαυτό του είναι συνήθως ο πρωταρχικός σκοπός του.

Η μοίρα του Καρμικού: Η 10η μοίρα των Ιχθύων φαίνεται να είναι δυνατή στην διαμόρφωση του χαρακτήρα και την μορφή της ζωής. Τα δεδομένα των γεγονότων που κάνουν το άτομο και τους άλλους να αναρωτιούνται γιατί συνέβησαν.

Η μοίρα του Ομαλού: Η 11η μοίρα των Ιχθύων δείχνει κάποιον που η ζωή του και οι σκέψεις του ακολουθούν μια λογική ακολουθία. Τα δεδομένα των γεγονότων που δείχνουν να ακολουθούν το μονοπάτι της μοίρας κάποιου, και την κατεύθυνση της προσωπικής απόδοσης.

Η μοίρα του Ασήμαντου: Η 12η μοίρα των Ιχθύων δείχνει κάποιον που είναι ασήμαντος, και σπάνια ανεβαίνει πάνω από την μετριότητα στην ζωή. Αν η επιτυχία επιτευχθεί, είναι μέσω της εφαρμογής ενός ασυνήθιστου στοιχείου του χάρτη του, παρά μέσω της χρήσης αυτής της μοίρας ή της δραστηριότητας της.

Η μοίρα του Ασταθή: Η 13η μοίρα των Ιχθύων δείχνει κάποιον που αυξάνεται και μειώνεται, φυσάει ζεστό και κρύο, σπάνια μένει σε ένα σημείο για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα στην ζωή του. Εύκολα παρασύρεται από τους άλλους και μερικές φορές ζητάει καταφύγιο στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Η μοίρα του Ονειροπόλου: Η 14η μοίρα των Ιχθύων δεν είναι και η πιο πρακτική μοίρα. Κάποιος που απογοητεύεται εύκολα και δραπετεύει από την πραγματικότητα, ζώντας στον δικό του ονειρικό κόσμο.

Η μοίρα του Επιθετικού: Η 15η μοίρα των Ιχθύων δείχνει κάποιον που είναι ένας «καταφερτζής», που έχει πάντα το άγχος να είναι «πρώτος». Συνήθως χωρίς διάκριση, σε σχέση με αυτό που επιβάλλει η ηγεσία του.

Η μοίρα του Παθητικού: Η 16η μοίρα των Ιχθύων δείχνει κάποιον που έχει την τάση να δέχεται εύκολα τις προσβολές από τους δυνατότερους συντρόφους του. Μερικές φορές γίνεται θύμα τους.

Η μοίρα της Υπόθεσης: Η 17η μοίρα των Ιχθύων δείχνει κάποιον που μπορεί να ονειρεύεται, αλλά προσπαθεί να πραγματοποιήσει αυτά τα όνειρα. Ένας καλός και ευσυνείδητος ερευνητής.

Η μοίρα της Εξέτασης: Η 18η μοίρα των Ιχθύων δείχνει κάποιον που ή πάντα εξετάζεται ή πάντα εξετάζει άλλους. Μια προθυμία να κάνει το σωστό, αλλά αδυναμία στο να εκτελεί τις δραστηριότητες. Αυτή είναι μια κρίσιμη μοίρα.

Η μοίρα της Αντίληψης: Η 19η μοίρα των Ιχθύων δείχνει κάποιον που πάντα βρίσκει διέξοδο σε κάθε δυσκολία. Άσχετα με το τι του συμβαίνει, αυτός μπορεί να βρει δίοδο για να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες του.

Η μοίρα του Ισχυρογνώμονα: Η 20η μοίρα των Ιχθύων δείχνει κάποιον που είναι πάντα σίγουρος για το τι πιστεύει αλλά όχι πάντα, γιατί το πιστεύει. Η δογματική τάση είναι καλή στην περίπτωση που δεν παραπλανεί τους άλλους.

Η μοίρα του Εξερευνητή: Η 21η μοίρα των Ιχθύων δείχνει κάποιον που έχει την επιθυμία να εξερευνεί καινούργιες περιοχές ή/και ιδέες. Μπορεί να ταξιδεύει συνεχώς.

Η μοίρα της Απάτης: Η 22η μοίρα των Ιχθύων δείχνει κάποιον που είναι απατεώνας ή έχει μια εξαιρετική ικανότητα να ανακαλύπτει τις απάτες των άλλων, αν και ο ίδιος είναι ανοιχτός και τίμιος.

Η μοίρα της Αλήθειας: Η 23η μοίρα των Ιχθύων δείχνει αυτόν που αναζητά και εργάζεται για την αλήθεια και «το δίκαιο παιχνίδι». Συνήθως ανοιχτός και τίμιος ο ίδιος, περιμένει και από τους άλλους να είναι το ίδιο. Ο απλανής αστέρας Markab βρίσκεται εδώ επίσης.

Η μοίρα της Υπερβολής: Η 24η μοίρα των Ιχθύων δείχνει κάποιον που έχει την τάση να υπερβάλλει στις ιδέες ή στην πράξη. Το απροσδόκητο υπάρχει πάντα μέσα στην ζωή του.

Η μοίρα της Δειλίας: Η 25η μοίρα των Ιχθύων δείχνει κάποιον που κρύβει τους φόβους του πίσω από γενναία λόγια ή άνανδρες πράξεις που αυτός ελπίζει ότι θα φοβίσουν τους άλλους. Θετικά, απλά δείχνει ντροπαλότητα.

Η μοίρα του Φανταστικού: Η 26η μοίρα των Ιχθύων δείχνει κάποιον που οι ιδέες του γενικά απέχουν πολύ από αυτό που κανονικά θεωρείται ρεαλιστικό. Μερικές φορές πολύ μπροστά από την εποχή του, και άλλες φορές απλά φανατικός ή παράξενος.

Η μοίρα του Θετικού: Η 27η μοίρα των Ιχθύων δείχνει κάποιον που ασχολείται με γεγονότα που συνήθως μπορεί και τα αποδεικνύει αποτελεσματικά. Συνήθως ανακαλύπτει καινούργιους τρόπους για να κάνει πράγματα.

Η μοίρα της Απόσπασης: Η 28η μοίρα των Ιχθύων δείχνει κάποιον που μπορεί πολύ έξυπνα να παραπλανεί τους άλλους ώστε να μην μπορούν να δουν αυτά που ο ίδιος θέλει να μείνουν κρυφά, ή μπορεί να αποσπάσει τους άλλους από την συνηθισμένη πορεία τους.

Η μοίρα του Κυρίαρχου: Η 29η μοίρα των Ιχθύων δείχνει κάποιον που αγωνίζεται να υπερπηδήσει τα εμπόδια ή να απορρίψει τις ενστάσεις σχετικά με τους στόχους του. Αυτή η μοίρα μπορεί να είναι ή ο γίγαντας της δύναμης και καθοδηγητής των άλλων ή απλά κάποιος που είναι μόνο αυταρχικός.

Η μοίρα του Νικητή: Η 30η μοίρα των Ιχθύων δείχνει κάποιον που η εργασία και οι ιδέες του είναι ικανές να θριαμβεύουν, άσχετα αν οι ιδέες του είναι σωστές ή λάθος. Το κύριο χαρακτηριστικό είναι ότι «πιάνει» την φαντασία των άλλων και αναπτύσσεται από εκεί.



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved