Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 12° 35' 44" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 03° 52' 03" ΤΑΥΡΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 26° 47' 40" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 23° 15' 20" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΡΗΣ - 17° 25' 38" ΔΙΔΥΜΟΙ R
ΔΙΑΣ - 29° 00' 06" ΙΧΘΥΕΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 20° 06' 02" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 15° 54' 19" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 22° 38' 42" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 26° 52' 29" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 13° 14' 34" ΤΑΥΡΟΣ

Αιγόκερως δεν είναι μόνο ένας αλλά... 30!

Ποιες είναι οι ιδιότητες του χαρακτήρα σου με βάση τις 30 μοίρες του Αιγόκερω;

Αιγόκερως δεν είναι μόνο ένας αλλά... 30!

Κάθε μοίρα από τις τριάντα ενός ζωδίου έχει ιδιαίτερες ιδιότητες. Εκτός από όσους έχουν τον Ήλιο τους σε μια από τις 30 μοίρες του Τοξότη, χαρακτηρίζουν και όσους/ες έχουν τη Σελήνη, τον Ωροσκόπο τους ή κάποιον άλλο σημαντικό πλανήτη εκεί. 

*Φτιάξε τον δικό σου αστρολογικό χάρτη εδώ!*

1. Η μοίρα της θρησείςα : Η 1η μοίρα του Αιγόκερω δείχνει κάποιον που η θρησκεία παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην ζωή του, είτε μέσω αποδοχής μιας συγκεκριμένης θεολογικής άποψης ή με την απόρριψη της και την διαμόρφωση του δικού του κώδικα. Αυτή είναι μια κρίσιμη μοίρα.

2. Η μοίρα της πολυμορφίας: Η 2η μοίρα του Αιγόκερω δείχνει κάποιον που συνήθως έχει πολλές ικανότητες και επιδεξιότητες, ή μερικές φορές υπάρχει μεγάλη έμφαση σε ένα συγκεκριμένο ταλέντο.

3. Η μοίρα της μεγαλοπρέπειας: Η 3η μοίρα του Αιγόκερω δείχνει κάποιον που η πνευματικότητα και οι ιδέες του απαιτούν τον υπέρτατο σεβασμό. Στην αρνητική του μορφή μπορεί να βρίσκεται στο άλλο άκρο. Ο απλανής αστέρας Polis βρίσκεται εδώ επίσης.

4. Η μοίρα του ιδεαλιστή: Η 4η μοίρα του Αιγόκερω δείχνει κάποιον που εργάζεται για μια ιδέα. Μπορεί να είναι ψυχικά ευαίσθητος ή να είναι ασυναίσθητα ανοιχτός σε ψυχικές επιρροές.

5. Η μοίρα του επικοινωνιακού: Η 5η μοίρα του Αιγόκερω δείχνει κάποιον που ασχολείται με κάποια μορφή επικοινωνίας, που μπορεί να είναι η μουσική, η συγγραφή, το ραδιόφωνο, απλά να μιλάει συνεχώς, να διασκεδάζει τους άλλους ή οτιδήποτε άλλο.

6. Η μοίρα του ευεργέτη: Η 6η μοίρα του Αιγόκερω δείχνει κάποιον που οι προθέσεις και οι στόχοι του προσανατολίζονται στο καλό της ανθρωπότητας σε κάποια στιγμή της ζωής του.

7. Η μοίρα της κυριαρχίας: Η 7η μοίρα του Αιγόκερω δείχνει κάποιον που είναι ανώτερος από τους περισσότερους ανθρώπους ή νομίζει ότι είναι.

8. Η μοίρα του εφευρετικού: Η 8η μοίρα του Αιγόκερω δείχνει κάποιον που έχει ένα πρωτότυπο μυαλό, ικανό να συλλαμβάνει και να εκτελεί νέες ιδέες.

9. Η μοίρα του εκτεταμένου: Η 9η μοίρα του Αιγόκερω δείχνει κάποιον που «ενεργεί σε μεγάλη κλίμακα». Τα αποτελέσματα της εργασίας του φτάνουν γενικά πολύ μακριά και επηρεάζουν το κοινό σε γενικές γραμμές.

10. Η μοίρα του περιορισμένου: Η 10η μοίρα του Αιγόκερω δείχνει κάποιον που είναι περιορισμένος ή εξόριστος με κάποιο τρόπο, είτε σωματικά είτε πνευματικά. Μερικές φορές περιορίζεται με την έννοια μιας ενιαίας γραμμής της σκέψης ή της εργασίας.

11. Η μοίρα του οριακού: Η 11η μοίρα του Αιγόκερω δείχνει κάποιον που οι περιορισμοί του βρίσκονται ή στις επιθυμίες του ή στις συνήθειες της συγκεκριμένης περιόδου.

12. Η μοίρα του μετρικού: Η 12η μοίρα του Αιγόκερω δείχνει κάποιον που η ζωή του και η εργασία του έχουν να κάνουν με σχέδια και επαναλήψεις. Ο απλανής αστέρας Pelagus βρίσκεται εδώ.

13. Η μοίρα του πατριώτη: Η 13η μοίρα του Αιγόκερω δείχνει κάποιον που ασχολείται με ότι θεωρεί ότι είναι για την προσφορά ή την ευημερία της πατρίδας του ή των ανθρώπων της.

14. Η μοίρα του ενδιαφέροντος: Η 14η μοίρα του Αιγόκερω δείχνει κάποιον που ενδιαφέρεται για την ευημερία και την καλυτέρευση των άλλων ανθρώπων και καταστάσεων. Συνήθως προσπαθεί να συμβάλει στην βελτίωση. Αυτή είναι μια κρίσιμη μοίρα και ο απλανής αστέρας Manubrium βρίσκεται εδώ.

15. Η μοίρα του προοδευτικού: Η 15η μοίρα του Αιγόκερω δείχνει κάποιον που έχει την τάση να βλέπει το μέλλον και να το χτίζει εποικοδομητικά, για τον εαυτό του ή για τους άλλους.

16. Η μοίρα του περιορισμού: Η 16η μοίρα του Αιγόκερω δείχνει κάποιον που μπορεί να είναι περιορισμένος από τις περιστάσεις ή την σκέψη αλλά αν ο εγωισμός του ξεπεραστεί και ο σκοπός του είναι εποικοδομητικός, αυτή η μοίρα μπορεί να οδηγήσει σε ένα σωστό θαύμα.

17. Η μοίρα του οράματος: Η 17η μοίρα του Αιγόκερω δείχνει κάποιον που βλέπει πιο βαθιά ή πιο μακριά από τους σύγχρονους του. Μερικές φορές είναι μια ένδειξη ενεργής διορατικής ικανότητας.

18. Η μοίρα του στενόμυαλου: Η 18η μοίρα του Αιγόκερω δείχνει κάποιον που το όραμα και η ζωή του καθορίζονται από στενόμυαλες και αντισυμβιβαστικές ιδέες και ιδανικά. Κάποιος που γενικά βρίσκεται στην τροχιά είτε των δημιουργημάτων του ή σε πολύ ισχυρές συνθήκες που δεν μπορεί να τις ξεπεράσει.

19. Η μοίρα της σύλληψης: Η 19η μοίρα του Αιγόκερω δείχνει κάποιον που είναι ικανός να συλλαμβάνει και να εκτελεί τις ιδέες του. Αυτό μπορεί να είναι οριακό ή προφανές, αλλά αυτός έχει την αντίληψη και την φαντασία να τις επεξεργαστεί. Ο απλανής αστέρας Deneb βρίσκεται εδώ.

20. Η μοίρα της μελωδίας: Η 20η μοίρα του Αιγόκερω δείχνει κάποιον που οι προτιμήσεις του σχετίζονται με τον ήχο ή το τραγούδι. Μια μουσική μοίρα που μπορεί να είναι προφανής ή επιφανειακή.

21. Η μοίρα του μεταφραστή: Η 21η μοίρα του Αιγόκερω δείχνει κάποιον που μετατρέπει την ιδέα της γλώσσας και την «ντύνει» με έναν τρόπο κατανοητό στον λαό. Μπορεί να είναι ένας ερευνητής ή ένας πειραματιστής που το γραπτό του έργο γίνεται δημοφιλές.

22. Η μοίρα του πειράματος: Η 22η μοίρα του Αιγόκερω δείχνει κάποιον που πάντα πειραματίζεται και δοκιμάζει πράγματα ή άλλους ανθρώπους. Μια καλή φαντασία, που μπορεί όμως «να δραπετεύσει» αν χρησιμοποιηθεί αρνητικά και δεν χαλιναγωγηθεί.

23. Η μοίρα του λεξιλογίου: Η 23η μοίρα του Αιγόκερω δείχνει κάποιον που έχει ειδικότητα στις λέξεις και έχει ένα ενδιαφέρον και πληροφοριακό τρόπο αυτοέκφρασης.

24. Η μοίρα του στρατιωτικού: Η 24η μοίρα του Αιγόκερω δείχνει κάποιον που οι προτιμήσεις του και οι προοπτικές του «τρέχουν» προς τον στρατό ή τις στρατιωτικές γραμμές. Ένα άγρυπνο άτομο που μπορεί να περιορίζει τις δραστηριότητες των άλλων.

25. Η μοίρα του παγκόσμιου: Η 25η μοίρα του Αιγόκερω δείχνει κάποιον με παγκόσμια προσέγγιση ή που η εργασία του και η σκέψη του έχει να κάνει με τις μάζες περισσότερο παρά με τα άτομα. Ο απλανής αστέρας Terrebellum βρίσκεται εδώ.

26. Η μοίρα του ηθικού: Η 26η μοίρα του Αιγόκερω δείχνει κάποιον που η προοπτική του έχει την τάση να στρέφεται σε έναν ηθικό κώδικα με την ακριβή έννοια της λέξης. Ενώ δεν είναι «ανοησία» να σκυθρωπιάζει κατόπιν, η ζωή και τα ήθη λαμβάνονται σοβαρά.

27. Η μοίρα του αποφασιστικού: Η 27η μοίρα του Αιγόκερω δείχνει κάποιον που έχει την τάση να κάνει μια «διακοπή» και ένα ξεκίνημα στις σχέσεις. Μάλλον παρά την συνηθισμένη ροή της ζωής, αυτό το άτομο έχει την τάση να ξελογιάζει όποιον ή όποια συναντά.

28. Η μοίρα του παρατηρητικού: Η 28η μοίρα του Αιγόκερω δείχνει κάποιον που είναι προσεκτικός στοχαστής και κάποιον που έχει την τάση να κάνει εκτεταμένη μελέτη σε οποιαδήποτε ενασχόληση του. Η φαντασία είναι καλή και αυτός είναι ικανός να συνδέει παράγοντες που διαφεύγουν από την προσοχή των περισσοτέρων ανθρώπων.

29. Η μοίρα της δημοσιότητας : Η 29η μοίρα του Αιγόκερω δείχνει κάποιον που μπορεί πιθανότατα να βρίσκεται στο μάτι της δημοσιότητας ή που να κερδίζει δημόσια προσοχή.

30. Η μοίρα της κάλυψης: Η 30η μοίρα του Αιγόκερω δείχνει κάποιον που η εργασία ή η ζωή του καλύπτει μια μεγάλη περιοχή, είτε κυριολεκτικά, είτε μεταφορικά. Αυτή είναι μια μοίρα που μπορεί να έχει σχέση με την μακροβιότητα.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved