Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 17° 04' 35" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΣΕΛΗΝΗ - 10° 47' 11" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 24° 54' 15" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 02° 22' 30" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 10° 39' 59" ΛΕΩΝ
ΔΙΑΣ - 04° 53' 46" ΤΑΥΡΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 07° 08' 03" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 20° 35' 11" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 27° 32' 48" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 03' 15" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 03° 07' 49" ΤΑΥΡΟΣ R

Τοξότης δεν είναι μόνο ένας αλλά... 30!

Ποιες είναι οι ιδιότητες του χαρακτήρα σου με βάση τις 30 μοίρες του Τοξότη;

Τοξότης δεν είναι μόνο ένας αλλά... 30!

Κάθε μοίρα από τις τριάντα ενός ζωδίου έχει ιδιαίτερες ιδιότητες. Εκτός από όσους έχουν τον Ήλιο τους σε μια από τις 30 μοίρες του Τοξότη, χαρακτηρίζουν και όσους/ες έχουν τη Σελήνη, τον Ωροσκόπο τους ή κάποιον άλλο σημαντικό πλανήτη εκεί. 

*Φτιάξε τον δικό σου αστρολογικό χάρτη εδώ!*

1. Η μοίρα του εγωκεντικού: Η 1η μοίρα (0 έως 1) του Τοξότη δείχνει κάποιον που ενδιαφέρεται κυρίως για την ευτυχία και την σημαντικότητα του.

2. Η μοίρα της υπηρεσίας: Η 2η μοίρα του Τοξότη δείχνει κάποιον που επιδιώκει να βοηθάει άλλους να επεκτείνουν την εμπειρία τους. Αυτή η μοίρα μπορεί να έχει να κάνει με την απόσταση, με τα τηλεσκόπια ή την αστρονομία.

3. Η μοίρα της διεύρυνσης: Η 3η μοίρα του Τοξότη δείχνει κάποιον που έχει την τάση να επεκτείνει τις δραστηριότητες του, μερικές φορές βοηθώντας άλλους να αναπτύξουν το μυαλό τους.

4. Η μοίρα της φιλανθρωπίας: Η 4η μοίρα του Τοξότη δείχνει κάποιον που έχει την τάση για φιλανθρωπία στην προσπάθεια του να βοηθήσει άλλους να βοηθήσουν τον εαυτό τους.

5. Η μοίρα της δραστηριότητας Η 5η μοίρα του Τοξότη δείχνει κάποιον που είναι πάντα ενεργός και δραστήριος. Στην αρνητική του μορφή μπορεί να είναι κάποιος που είναι συνεχώς απασχολημένος χωρίς να κάνει τίποτα ουσιαστικό. Αυτή είναι μια κρίσιμη μοίρα.

6. Η μοίρα του τελειομανή: Η 6η μοίρα του Τοξότη δείχνει κάποιον που πάντα αγωνίζεται για την τελειότητα. Αν η κατεύθυνση είναι η σωστή, μπορεί να κάνει μια αξιόλογη προσφορά στην κοινωνία.

7. Η μοίρα του πειστικού: Η 7η μοίρα του Τοξότη δείχνει κάποιον που είναι ένας καλός συνομιλητής, μαλακός στους τρόπους και με ευχάριστη προσωπικότητα.

8. Η μοίρα του εκπαιδευτή: Η 8η μοίρα του Τοξότη δείχνει κάποιον που το βασικό ενδιαφέρον του είναι η εκπαίδευση και η διαφώτιση των άλλων, που είναι υπέροχο στο μέτρο που οι ίδιοι είναι φωτισμένοι.

9. Η μοίρα του πάθους: Η 9η μοίρα του Τοξότη δείχνει κάποιον που είναι ενθουσιώδης και δίνει στις δραστηριότητες του «όλο του τον εαυτό». Ένα ενθουσιώδες και ενεργητικό άτομο. Ο απλανής αστέρας Antares βρίσκεται εδώ.

10. Η μοίρα της διορατικότητας: Η 10η μοίρα του Τοξότη δείχνει κάποιον που «βλέπει μέσα» από τα πράγματα και τις συνθήκες. Ένα άτομο με διαίσθηση και σοφία.

11. Η μοίρα του αθλητικού: Η 11η μοίρα του Τοξότη δείχνει κάποιον που ενδιαφέρεται για τα σπορ και τα αθλήματα. Μπορεί να είναι τζογαδόρος ή κυνηγός για «λόγους επιβίωσης». Σε κάθε περίπτωση, πάντα «παίζει στο παιχνίδι».

12. Η μοίρα του ασήμαντου: Η 12η μοίρα του Τοξότη δείχνει συνήθως ένα ασήμαντο άτομο που «τρέχει και δεν φτάνει», τραβάει τον δρόμο του και κάνει ότι καλύτερο μπορεί, αλλά δεν θα καταφέρει μια εξαιρετική επιτυχία στην ζωή του.

13. Η μοίρα του τζογαδόρου Η 13η μοίρα του Τοξότη δείχνει κάποιον που είναι πάντα έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία, κάποιον που μπορεί να ρισκάρει τα πάντα για να κάνει τα πράγματα να συμβούν όπως τα βλέπει αυτός, αδιαφορώντας για το τι μπορεί να του κοστίσει.

14. Η μοίρα της γλώσσας: Η 14η μοίρα του Τοξότη δείχνει κάποιον που έχει την ικανότητα να χειρίζεται λέξεις και ιδέες. Μπορεί να είναι εξαιρετικός γλωσσολόγος ή ένας συγγραφέας με μεγάλη δύναμη και επιρροή.

15. Η μοίρα του θεωρητικού: Η 15η μοίρα (14 έως 15) του Τοξότη δείχνει κάποιον που έχει ιδέες και είναι ικανός να τις επεξεργαστεί και να τις προσφέρει στους άλλους. Αυτές μπορεί να είναι ωφέλιμες και εποικοδομητικές ή το αντίθετο.

16. Η μοίρα του γραφέα: Η 16η μοίρα του Τοξότη δείχνει κάποιον που έχει ικανότητα στο γράψιμο, έναν συγγραφέα ή απλά ένα άτομο που έχει εξαιρετικό γραφικό χαρακτήρα. Αυτή η μοίρα είναι σχετική με τις γραπτές επικοινωνίες.

17. Η μοίρα του αβέβαιου: Η 17η μοίρα του Τοξότη δείχνει κάποιον που, αν και φαινομενικά είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση, μέσα του είναι αβέβαιος και διστακτικός. Ο απλανής αστέρας Sabic βρίσκεται εδώ.

18. Η μοίρα του νόμου: Η 18η μοίρα του Τοξότη δείχνει κάποιον που ενδιαφέρεται για τον νόμο, είτε αυτός είναι ο νόμος των ανθρώπων είτε ο νόμος του σύμπαντος.

19. Η μοίρα του ρυθμού: Η 19η μοίρα του Τοξότη δείχνει κάποιον που ενδιαφέρεται για τους ρυθμούς και τους κύκλους της ύπαρξης και της έκφρασης.

20. Η μοίρα της βίας: Η 20η μοίρα του Τοξότη δείχνει κάποιον που έχει την τάση «να φοβερίζει» στην πορεία της ζωής του. Ένα άτομο χωρίς συναίσθημα, που ενδιαφέρεται μόνο για την ευτυχία του και τις επιθυμίες του.

21. Η μοίρα της ευγένειας: Η 21η μοίρα του Τοξότη δείχνει κάποιον που ενδιαφέρεται κυρίως για την ευτυχία των άλλων και τους δείχνει σε ασυνήθιστο βαθμό ενδιαφέρον και καλοσύνη.

22. Η μοίρα του ψυχαναλυτή: Η 22η μοίρα του Τοξότη δείχνει κάποιον που έχει την ικανότητα να «βλέπει μέσα» ή να καταλαβαίνει τους άλλους και τα κίνητρα τους. Μερικές φορές αυτό το χρησιμοποιεί για τους δικούς του σκοπούς. Ο απλανής αστέρας Rasalhague βρίσκεται εδώ.

23. Η μοίρα του υπολογισμού: Η 23η μοίρα του Τοξότη δείχνει κάποιον που είναι ειδικός στο να πετυχαίνει τους στόχους του ή που ενδιαφέρεται για επιστημονικές ασχολίες όπου οι συνεχείς υπολογισμοί είναι απαραίτητοι.

24. Η μοίρα του θάρρους: Η 24 μοίρα του Τοξότη δείχνει κάποιον που έχει το θάρρος της γνώμης του, όποια κι αν είναι αυτή. Ατρόμητος σε σημείο απερισκεψίας.

25. Η μοίρα της μνήμης: Η 25η μοίρα του Τοξότη δείχνει κάποιον που έχει εξαιρετική μνήμη ή κάποιον που μπορεί να ζει στο παρελθόν μέσα από τις αναμνήσεις του.

26. Η μοίρα του προδρόμου: Η 26 μοίρα του Τοξότη δείχνει κάποιον που είναι πολύ μπροστά από την εποχή του ή είναι επικεφαλής των άλλων στην πορεία τους.

27. Η μοίρα της επιχειρηματικότητας: Η 27η μοίρα του Τοξότη δείχνει κάποιον που είναι φιλόδοξος, έχει επιχειρηματικό πνεύμα και δεν αφήνει τις ευκαιρίες να γλιστρήσουν μέσα από τα χέρια του.

28. Η μοίρα του τραγουδιού: Η 28η μοίρα του Τοξότη δείχνει κάποιον που ασχολείται με την μουσική. Είτε απλά απολαμβάνει να την ακούει, είτε εργάζεται με κάποιο τρόπο με αυτήν ενεργά, πάντα υπάρχει ένα τραγούδι, τουλάχιστον μέσα στην καρδιά του. Ο απλανής αστέρας Acumen εδώ.

29. Η μοίρα της υπερνίκησης: Η 29η μοίρα του Τοξότη δείχνει κάποιον που υπερνικά τα εμπόδια ή τις συνθήκες και θριαμβεύει στις δραστηριότητες του. Ο απλανής αστέρας Sinista βρίσκεται εδώ επίσης.

30. Η μοίρα του καλλιτέχνη: Η 30η μοίρα (29 έως 30) του Τοξότη δείχνει κάποιον που έχει μια ευαισθησία σε μία ή περισσότερες από τις τέχνες, είτε τις εξασκεί, ή απλά «γνωρίζει τι του αρέσει». Ο απλανής αστέρας Speculum βρίσκεται εδώ.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved