Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 11° 38' 06" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 25° 10' 36" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΕΡΜΗΣ - 00° 14' 05" ΖΥΓΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 26° 45' 60" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 25° 16' 15" ΖΥΓΟΣ
ΔΙΑΣ - 14° 03' 41" ΤΑΥΡΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 15' 58" ΙΧΘΥΕΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 22° 31' 38" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 50' 43" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 27° 54' 01" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 24° 57' 50" ΚΡΙΟΣ

Της αγάπης το τσαρδί - Η Αφροδίτη στους 12 οίκους

Συνοπτική παρουσίαση της επιρροής της Αφροδίτης στους οίκους

Της αγάπης το τσαρδί - Η Αφροδίτη στους 12 οίκους

Η θέση της Αφροδίτης σε κάθε οίκο δείχνει τις περιοχές της ζωής από τις οποίες μπορούμε να αντλήσουμε πλεονεκτήματα, συναισθηματικά ή υλικά. Ως... γνήσια «αγαπησιάρα» δεν παραλείπει μάλιστα να υπενθυμίζει τις extra δυνατότητες μας για την δημιουργία μιας σχέσης ανάλογα με το που... κινούμαστε! Για παράδειγμα, μια Αφροδίτη στον 2ο οίκο αυξάνει τις πιθανότητες για μια σημαντική γνωριμία στην... τράπεζα ή σε ένα δείπνο, ενώ αντίστοιχα εκείνη του 12ου ειδικεύεται στους «μυστικούς» χώρους. Καλόβολη και τυχερή, διαφέρει από τον Δία -τον έτερο ευεργέτη πλανήτη- στο ότι μπορεί να προσφέρει τις χάρες και τις χαρές της χωρίς αυτές να συνδυάζονται απαραίτητα με μεγάλες υπερβολές.  


1ος οίκος: Προσωπικότητα-Φυσικό σώμα
Το άτομο ακόμα κι αν δεν έχει ωραία εμφάνιση, που συνήθως έχει, έχει μια γοητεία που μαγνητίζει. Θέλει να αρέσει και να τον εγκρίνουν οι άλλοι. Με αρνητικές όψεις μπορεί το άτομο να είναι οκνηρό και κακομαθημένο. Ενασχόληση με την μόδα, τις τέχνες, την αισθητική και την διακόσμηση.
 
2ος οίκος: Υλικές και συναισθηματικές κτήσεις
Το άτομο έχει την ανάγκη να απολαμβάνει τα υλικά αγαθά και μια ικανότητα να τα αποκτά με ευκολία. Του αρέσουν οι απολαύσεις, το φαγητό και η μουσική (κυρίως το τραγούδι). Στην αισθηματική του ζωή το άτομο είναι πολύ τρυφερό και σταθερό και μόνο μέσα σε μια σχέση μπορεί να νιώθει πλήρες. Μπορεί να γίνει υπερβολικά κτητικός.
 
3ος οίκος: Επικοινωνία-σχέσεις με αδέλφια-λόγος-μετακινήσεις
Το άτομο είναι κοινωνικό και αρκετά περίεργο. Οι σχέσεις με τα αδέρφια ευνοούνται. Η επικοινωνία είναι ευχάριστη γι’ αυτό μπορεί να διαπρέψει σαν συγγραφέας, ομιλητής ή ακόμα και σαν εκπαιδευτικός. Επίσης είναι καλός στις τέχνες, στην υποκριτική και στις δημόσιες σχέσεις.
 
4ος οίκος: Σπίτι και οικογένεια-πατρίδα
Το άτομο έχει την ανάγκη το σπίτι του και το περιβάλλον του γενικά να είναι άνετο και καλαίσθητο. Ασχολείται πολύ με την διακόσμηση του σπιτιού του, ίσως μερικές φορές σε υπερβολικό βαθμό. Πιθανή προσκόλληση στην μητέρα. Ενασχόληση με τις τέχνες και την διακόσμηση επαγγελματικά.
 
5ος οίκος: Δημιουργικότητα και έρωτας-χομπι και απολαύσεις
Το άτομο είναι ιδιαίτερα κοινωνικό και έχει πολλούς φίλους. Το σημαντικότερο γι’ αυτόν σε μια σχέση είναι να περνάει καλά. Πολλές ερωτικές περιπέτειες που χαρακτηρίζονται από αστάθεια και επιπολαιότητα. Πολύ καλή σχέση με τα παιδιά. Αγάπη για τις τέχνες και ειδικά για το θέατρο.
 
6ος οίκος: Υγεία και εργασία
Το άτομο έχει καλή υγεία και ευχάριστες συνθήκες εργασίας. Τον διακρίνει η εργατικότητα και η οργάνωση και λειτουργεί καλύτερα όταν εργάζεται σε ομάδες. Ο έρωτας μπορεί να έρθει μέσα από τον χώρο της εργασίας. Ροπή στις απολαύσεις όπως το φαγητό και το ποτό.
 
7ος οίκος: Συντροφικότητα
Το άτομο μέσα στις σχέσεις αναζητά την ηρεμία και τον ρομαντισμό. Η εξωτερική εμφάνιση παίζει ρόλο στην επιλογή του συντρόφου. Είναι εξαιρετική θέση για γάμο και για συνεργασίες. Το άτομο αισθάνεται πλήρες μόνο μέσα σε μια σχέση και δεν αντέχει την μοναξιά.
 
8ος οίκος: Θάνατος και αναγέννηση
Το άτομο μπορεί να ωφεληθεί οικονομικά από χρήματα που αφορούν τρίτους (δάνεια, κληρονομιές, ασφάλειες, χρήματα συντρόφου). Μπορεί ο γάμος να γίνει για οικονομικούς λόγους. Οι σεξουαλικές σχέσεις είναι αρμονικές εκτός αν η Αφροδίτη κάνει άσχημες γωνίες. Δείχνει ήρεμο τέλος.
 
9ος οίκος: Ανώτερες σπουδές και ταξίδια
Το άτομο ενδιαφέρεται για την θρησκεία και την φιλοσοφία. Έχει πνευματική καλλιέργεια και ένα ανοικτό μυαλό. Είναι πιθανόν, επειδή του αρέσουν τα ταξίδια, να γνωρίσει το ταίρι του στο εξωτερικό ή να παντρευτεί κάποιον από ξένη χώρα. Γενικά ευνοείται η παραμονή στο εξωτερικό και οι επαγγελματικές συνεργασίες με ξένους.
 
10ος οίκος: Καριέρα και κοινωνική θέση
Το άτομο έχει ανάγκη από κοινωνική αναγνώριση και είναι πολύ φιλόδοξο. Συνήθως αποκτά ευτυχισμένη προσωπική ζωή και επιτυχημένη σταδιοδρομία λόγω της γοητείας του και της διπλωματίας του. Η καριέρα του μπορεί να έχει σχέση με την τέχνη, το θέαμα ή την ομορφιά.
 
11ος οίκος: Φίλοι και στόχοι
Το σημαντικό γι αυτό το άτομο είναι να βρίσκεται ανάμεσα σε φίλους οι οποίοι μοιράζονται μαζί του τις ίδιες ιδέες, στόχους και νοοτροπία. Εργασία που έχει να κάνει με ομαδικές δραστηριότητες ή ενασχόληση με την τηλεόραση ή τον κινηματογράφο, Ο έρωτας μπορεί να έρθει μέσα από φίλους ή μέσα από ομάδες.
 
12ος οίκος: Υποσυνείδητο
Το άτομο είναι ευχαριστημένο όταν μπορεί να απομονώνεται και να ασχολείται με τον βαθύτερο ψυχισμό του. Είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και χαρίζει απλόχερα την αγάπη του στους άλλους. Έχει δημιουργικό πνεύμα και μια κλίση στις καλές τέχνες. Έλξη για τον μυστικισμό και την μεταφυσική. Οι αισθηματικές του σχέσεις μπορεί να είναι κρυφές ή να δημιουργήσει μια «παράνομη» σχέση. Γενικά στην ζωή του αναζητά την περιπέτεια και το μυστήριο.

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved