Μάθε ποιος πλανήτης επηρεάζει το κάθε στάδιο της ζωής σου!

Υπάρχουν 8 χρονικές περίοδοι που οι πλανήτες... κουμαντάρουν κι ανάλογα μας επηρεάζουν

Μάθε ποιος πλανήτης επηρεάζει το κάθε στάδιο της ζωής σου!

Ο Άρης, η Αφροδίτη, ο Ήλιος, η Σελήνη και οι άλλοι πλανήτες, κατά την αστρολογία, έχουν μεγάλο αντίκτυπο στη ζωή μας και την επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό. Όχι όμως πάντα και όχι οι ίδιοι.

Διαφορετικοί πλανήτες επηρεάζουν τις διαφορετικές περιόδους της ζωής μας, ανάλογα με την ηλικία μας. Υπάρχουν, μάλιστα, 8 χρονικές περίοδοι ή φάσεις και οι πλανήτες που τις... κουμαντάρουν μπορούν να έχουν θετικό και αρνητικό αντίκτυπο πάνω μας! Ας πάμε να τις δούμε:

0-7 χρονών

Από τη στιγμή της γέννησής μας έως τα έβδομα γενέθλιά μας, η ζωή μας επηρεάζεται κυρίως από τη Σελήνη, της οποίας το κύριο χαρακτηριστικό είναι το συναίσθημα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα μωρά είναι πάντα ευαίσθητα ακόμη και στα πιο μικρά πράγματα, και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο ρόλος του γονιού, κυρίως της μάνας, είναι εξαιρετικά ζωτικής σημασίας.

7-14 χρονών

Η επιρροή του Ερμή είναι η ισχυρότερη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, κατά την οποία το κάθε παιδί θέλει να εξερευνήσει τον κόσμο, αλλά και τον εαυτό του. Υπάρχει έντονη η επιθυμία να μάθει σταδιακά πώς λειτουργούν τα πάντα γύρω του, ορισμένους κανόνες και συμπεριφορές και -το πιο σημαντικό- το πώς θα επικοινωνεί με άλλους ανθρώπους.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

14-21 χρονών

Ο κυρίαρχος πλανήτης σε αυτό το στάδιο της ζωής μας είναι η Αφροδίτη που συμβολίζει την αγάπη, τη σεξουαλικότητα και τον ερωτισμό, γι' αυτό, κατά τη διάρκειά της, μπορεί να έχουμε τα πρώτα μας ερωτικά σκιρτήματα και τiς σεξουαλικές μας ανησυχίες. Η Αφροδίτη μας σπρώχνει να εξερευνήσουμε τα συναισθήματά μας και την προσωπικότητά μας μέσω των ερωτικών μας σχέσεων και επίσης μας ωθεί να εστιάσουμε στην εξωτερική μας εμφάνιση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι άνθρωποι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου επικεντρώνονται στο προσωπικό τους στυλ και στη ρομαντική τους ζωή.

21-35 χρονών

Ο Άρης είναι ο πιο σημαντικός πλανήτης κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και αυτό είναι γιατί το άτομο τελικά ξέρει τι θέλει να κάνει με τη ζωή του και προσπαθεί να ικανοποιήσει τις επιθυμίες, τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του. Χάρη στην επιρροή του Άρη, κινητοποιείται και καταφέρνει να θέσεις τόχους, αλλά καταστρώνει ένα πλάνο δράσης για να τους επιτύχει. Αυτή είναι επίσης η στιγμή που αρχίζει σταδιακά να δημιουργεί την προσωπική και επαγγελματική του ζωή.

35-42 χρονών

Λόγω της επιρροής του Ήλιου, μας δημιουργείται η ανάγκη να φτάσουμε σε μια συγκεκριμένη κοινωνική θέση. Επιπλέον, παρατηρούνται σημαντικές αλλαγές στο σώμα μας, ανεξάρτητα από το φύλο μας. Αυτή η περίοδος μπορεί να αποδειχθεί πολύ αγχωτική και απαιτητική, σωματικά, ψυχικά, ακόμη και ψυχολογικά.

42-56 χρονών

Ο Δίας έχει τη μεγαλύτερη επιρροή σε αυτή τη χρονική περίοδο, καθώς έχουμε ή θα αποκτήσουμε μια φιλοσοφία ζωής. Θα πάρουμε σημαντικές αποφάσεις που είναι το αποτέλεσμα όλων αυτών που συμβαίνουν μέσα μας αλλά και γύρω μας. Οι γυναίκες θα βιώσουν την εμμηνόπαυση και τα συμπτώματά της και οι άνδρες θα παρατηρήσουν μια... σχετική πτώση του ανδρισμού και της σεξουαλικής τους ενέργειας. Αυτός είναι κι ο λόγος που το άτομο συχνά λειτουργεί παιδιάστικα και επιδιώκει να πάρει επιβεβαίωση μέσα από τις σχέσεις του

56-70 χρονών

Ο κυρίαρχος πλανήτης αυτής της περιόδου είναι ο Κρόνος, όπου εκτός του ότι μπαίνουμε σε διαδικασία γήρανσης, έχουμε και σοφία. Η απώλεια ενέργειας στο σώμα, η σταθερή μείωση των γνωστικών ικανοτήτων και η επιβράδυνση συγκεκριμένων λειτουργιών του οργανισμού μας είναι διαπιστωμένα, ιδίως όταν πλησιάζουμε τα 70. Ωστόσο, ακόμη και αν η σωματική υγεία δεν είναι άριστη, η εμπειρία που συσσωρεύσαμε όλα αυτά τα χρόνια είναι μεγάλη και μπορούμε να βοηθήσουμε τους νεώτερους.

70 χρονών και άνω

Ο Ουρανός κυριαρχεί σε αυτήν τη φάση της ζωής και υποκινεί την αναζήτηση νέων οριζόντων. Ναι, μπορεί να φαίνεται παράλογο, από την άποψη δυνατοτήτων, το τι μπορεί να μάθει ένα άτομο άνω των 70, ωστόσο, η οπτική του έχει αλλάξει τελείως, διαπιστώνοντας ότι είναι πλέον στη δύση του, βλέπει ότι δεν αξίζει να χαλιέται για κάποια πράγματα και αρχίζει να εκτιμά περισσότερο τον χρόνο που περνά με τα ενδιαφέροντα, τα παιδιά ή τα εγγόνια του.

Διάβασε επίσης: Ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης δείχνει το μονοπάτι που πρέπει να ακολουθήσεις

Ο Χείρωνας και οι αδυναμίες μας

Μάθε πώς σε επηρεάζουν οι θεμελιώδεις δυνάμεις των πλανητών

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved