Η Αφροδίτη στη Χώρα του Παραμυθιού

Στις 14 Ιανουαρίου η Αφροδίτη εισήλθε στο ζώδιο των Ιχθύων και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου

Η Αφροδίτη στη Χώρα του Παραμυθιού

Σαν πλανήτης σχετίζεται άμεσα με τα ερωτικά μας θέματα αλλά και με την αισθητική μας και τη διασκέδαση μας. Ακόμα, έχει πολύ μεγάλη σχέση και με τα οικονομικά μας, εφόσον η θέση της και οι όψεις της στο χάρτη μας το επιτρέπουν, με τις καλές τέχνες, τη διακόσμηση, τα υλικά αγαθά, την ομορφιά και τα καλλυντικά.

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες εγείρει την ερωτική μας διάθεση αλλά πασπαλισμένη με άφθονο ρομαντισμό κι όχι τόσο με σεξουαλική προσέγγιση.

Μας προτρέπει να ονειρευτούμε, να φανταστούμε, να ζήσουμε σαν ήρωες μιας νουβέλας ή μιας ταινίας! Για μια τέτοια Αφροδίτη η πραγματικότητα είναι μίζερη, μουντή και άσχημη. Η ωραιοποίηση ή η εξιδανίκευση ατόμων και καταστάσεων που είναι το «α και το ω» της ύπαρξής της, μπορεί να αποβεί αρκετά επώδυνη κατά την επαφή, ακούσια ή μη, με τη ρεαλιστική πλευρά της ζωής, ωστόσο το παραμύθι για κάποιους έχει μόνο happy end, αν οι ίδιοι το επιλέξουν, άλλωστε η συγκεκριμένη θέση δεν έχει καμία σχέση με την ορθή κρίση και την αντικειμενικότητα.

Από την αρνητική της πλευρά, η έντονη συναισθηματική φόρτιση που μπορεί να νιώσουμε μπορεί να μας ωθήσει στο να εμπλακούμε σε μια κατάσταση όπου μετά θα πρέπει να καλυφθεί με μυστικά ή ψέματα που ενδέχεται να έρθουν στην επιφάνεια, όταν εξατμιστεί το «μαγικό της φίλτρο».

Το άγχος, η αγωνία για το αύριο και η αρνητική φόρτιση δεν έχουν καμιά σχέση με την καθημερινότητά μας. Εδώ κυριαρχεί η καλή διάθεση, οι αργοί έως και νωχελικοί ρυθμοί και η καλλιτεχνική προσέγγιση. Ακόμα, η ευαισθησία, η παρηγοριά και η διάθεση προσφοράς σε αυτούς που έχουν (ή νομίζουμε ότι έχουν ανάγκη), τονίζεται ιδιαίτερα με την Αφροδίτη στους Ιχθύες, αφού η άδολη αγάπη είναι το σήμα κατατεθέν της.

Αγάπη χωρίς ανταλλάγματα λοιπόν στους ανθρώπους, τα φυτά, τα ζώα, σε όλα γενικά τα πλάσματα του Θεού, που μόνος της σκοπός είναι η ευτυχία. Κι αν πιστέψουμε αυτούς που λένε ότι «η ευτυχία είναι κατάσταση του μυαλού», τότε ίσως γευτούμε μία σταγόνα της κι εμείς όσο θα διαρκέσει η παραμονή της Αφροδίτης στο συγκεκριμένο ζώδιο.

Ας δούμε όμως τι θα προκαλέσει η Αφροδίτη στα 12 ζώδια:

Κριός: Ευκαιρία για χαλάρωση και ξεκούραση. Όσο για την ευτυχία φαίνεται πως είναι κάπου ...κρυμμένη!

Ταύρος: Η βοήθεια από φίλους μπορεί να είναι πολυεπίπεδη, είτε ως οικονομική, είτε ως μια ουσιαστική συμπαράσταση.

Δίδυμοι: Έχοντας μια βελτιωμένη εξωτερική εικόνα όλα γίνονται πιο εύκολα. Γλυκειές "αμαρτίες" σας γνέφουν.

Καρκίνος: Μια γνωριμία σε ταξίδι θα σας φέρει πιο κοντά στην ευτυχία, γι' αυτό ...μην διστάσετε!

Λέων: Δώστε και... σώστε! Το χρήμα δεν φέρνει σώνει και καλά την ευτυχία, είναι καλό όμως οταν υπάρχει.

Παρθένος: Δείχνετε ιδιαίτερα ελκυστικοί, φροντίστε ωστόσο να βάλετε το "κλειδί" στην σωστή "πόρτα"

Ζυγός: Στην δουλειά σας κάποια πράγματα γίνονται ευκολότερα, ενώ επιπλέον υπάρχει και συναισθηματικό ...μπόνους.

Σκορπιός: Η γοητεία σας δείχνει ακαταμάχητη και ο δρόμος σας στρωμένος με άνθη. Φροντίστε, ώστε να μην τα ποδοπατήσετε.

Τοξότης: Ώρα για cocooning! Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στην οικογένεια και το σπίτι σας και θα ανταμοιφθείτε πλουσιοπάροχα.

Αιγόκερως: Οι μικρές καθημερινές στιγμές είναι που θα σας κάνουν ευτυχέστερους. Ξεπορτίστε και ...αδράξτε την ημέρα!

Υδροχόος: Το οικονομικό άγχος υποχωρεί και μπορείτε πλέον να μοιραστείτε πολλές ευτυχισμένες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ιχθύες: Λουλούδια και αρώματα ...παντού! Έχετε εξαιρετικά αυξημένη "ζήτηση" και είναι στο χέρι σας να μην κάνετε πάλι μια λάθος κίνηση.

Μερικοί διάσημοι με Αφροδίτη στους Ιχθύες στο ωροσκόπιό τους:

Molière, Galileo Galilei, Thomas Edison, Jules Verne, Johann Sebastian Bach, Giovanni Casanova, Edgar Allan Poe, Victor Hugo, Edgar Cayce, Vincent van Gogh, Martin Luther King, Osama bin Laden, Elizabeth II, Kurt Cobain, Michelle Pfeiffer, Orlando Bloom, Penélope Cruz, Céline Dion, Emma Watson, John Travolta, Rod Stewart, Iggy Pop, Ewan McGregor, Justin Bieber, Victoria Beckham Adams, Jon Bon Jovi, Drew Barrymore, Benicio Del Toro, Reese Witherspoon, Kirsten Dunst, Rachel Weisz, Dakota Fanning...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved