Άρης Vs Έρις-Η φονική επιδημία στην Γερμανία

Και αυτή η εκτίμηση επιβεβαιώθηκε
Παπασταύρου Λίντα
Άρης Vs Έρις-Η φονική επιδημία στην Γερμανία

από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στην Γερμανία αλλά και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες από την απροσδόκητη επιδημία «σκληρής» γαστρεντερίτιδας που δυστυχώς εκτός από το ότι γέμισε τα νοσοκομεία του Αμβούργου με ασθενείς, είχε μέχρι χθες Κυριακή και δέκα θύματα.

Σύμφωνα με μια εκδοχή η επιδημία προκλήθηκε από μολυσμένα αγγούρια Ισπανικής προέλευσης αλλά το πιο σημαντικό είναι πως όποια και αν αν είναι τελικά η πηγή του κακού, είναι ακόμη ενεργή, με τις προσβολές να πολλαπλασιάζονται.

Αστρολογικά πρόκειται για ένα θέμα που είχε επισημανθεί από τις στήλες του astrology.gr, στην «Αστρολογική Εφημερία» της 30ης Απριλίου.

Τότε αναφερόμενος στην σύνοδο του Άρη με τον Δία είχα σημειώσει τα εξής:

“Η σύνοδος στην τροπική της εκδοχή γίνεται στην 22η μοίρα του Κριού, πάνω σχεδόν στην Έριδα, η οποία θυμίζω πως είναι ένας πολύ αργός πλανήτης νάνος που κατά την εκτίμηση μου συνδέεται κυρίως με θέματα της Παρθένου (εργασιακά, μικρόκοσμος, νόηση, καταμερισμός, κερματισμός, ιατρική). Τα οφέλη από την επαφή της με τον Δία είναι δεδομένα -ιδιαίτερα στα εργασιακά θέματα- και από αυτήν την άποψη ένα νέο ξεκίνημα στο άμεσα προσεχές διάστημα (από την Τρίτη και μετά), θα έχει όλες τις θετικές προοπτικές που απαιτούνται. Παράλληλα βέβαια καλούμαστε να διαχειριστούμε και τις ενοχλήσεις από το «τσίγκλισμα» του Άρη, ο οποίος είναι γεγονός πως διατηρεί κάκιστες σχέσεις με την νεοφερμένη κυρία του απώτατου διαστήματος.

Έχω ήδη αναφερθεί στην «εξέγερση» του μικρόκοσμου, κάτι που συμπεριλαμβάνει και τα «αγριεμένα» μικρόβια.

...Με δεδομένο μάλιστα το ότι η όψη συμβαίνει ταυτόχρονα με την Νέα Σελήνη του Μαΐου, παίρνει έναν «αέρα», ενός μήνα, μέχρι δηλαδή τις αρχές Ιουνίου. Από τη μια λοιπόν ελλοχεύει ο κίνδυνος να ξεσπάσει μια νέα επιδημία ή κάποιο είδος ηλεκτρονικού πολέμου και από την άλλη βρισκόμαστε στα πρόθυρα ενός μέγιστου ιατρικού ή επιστημονικού επιτεύγματος»

Και αυτή η εκτίμηση επιβεβαιώθηκε και στα δύο της σκέλη, αφού και ηλεκτρονικές επιθέσεις υπήρξαν αλλά και η φονική επιδημία γαστρεντερίτιδας. Ακόμη και η διαπίστωση πως μια οικογένεια μεταναστών στην Πάτρα έπασχε από την νόσο του Χάνσεν, εμπίπτει στις ανεπιθύμητες εκδηλώσεις της «κρυφής» συνόδου Άρη-Έριδας, μιας όψης που είχε επίσης εμπλοκή σε μια σειρά από επιδημίες (κυρίως της γρίπης) στο πρόσφατο παρελθόν.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved