Η έξαρση της «γρίπης των χοίρων»

Ο πιο κρίσιμος μήνας είναι ο Μάρτιος, ιδιαίτερα στο διάστημα από 8 έως 20/3
Παπασταύρου Λίντα
Η έξαρση της «γρίπης των χοίρων»

από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Μια παλιά γνώριμη έκανε απειλητικά την εμφάνιση της στις αρχές του μήνα στα Βαλκάνια. Η επονομαζόμενη και ως «γρίπη των χοίρων» η οποία άμα τη εμφανίσει της πριν από δύο χρόνια είχε σπείρει τον πανικό στην παγκόσμια κοινότητα, ύστερα από τη Βοσνία και την Κροατία ενέσκηψε και στην Ελλάδα, έχοντας μάλιστα ήδη τα πρώτα δύο θύματα της.

Και το ερώτημα βέβαια είναι αν υπάρχει κίνδυνος να λάβει διαστάσεις επιδημίας.

Το 2009 από τις έρευνες μου κατέληξα στο συμπέρασμα ότι η γένεση και η έξαρση της τότε επιδημίας ήταν μια από τις συνέπειες ενός διεγερμένου -ίδιοσυναστριακά- Ποσειδώνα στον Υδροχόο (έκανε σύνοδο με τον αστρικό Ουρανό), ωστόσο για πολύ συγκεκριμένους λόγους το «πικ» του ιού Η1Ν1 έγινε με τη συνδρομή του Άρη και της άγνωστης στους πολλούς Έριδας.

Μπορείτε να διαβάσετε όλα τα στοιχεία και τις εκτιμήσεις για την νεοφερμένη του Ηλιακού μας συστήματος αλλά και τις συνέπειες της προσβολής της από τον Άρη στο άρθρο «Έρις, το δώρο των θεών».

Η Έρις, όντας πέρα από τον Πλούτωνα, κινείται εξαιρετικά αργά και αυτήν την περίοδο βρίσκεται στην 20η μοίρα του Κριού. Στην Ηλιακή έκλειψη της 4ης Ιανουαρίου, ο Άρης ήταν στην 20η μοίρα του Αιγόκερω και το τετράγωνο των δύο πλανητών, ανταποκρινόμενο πλήρως στο θεωρητικό μοντέλο, έδωσε το έναυσμα για ένα νέο γύρο «εχθροπραξιών» ανάμεσα στη γρίπη και τους ανθρώπους.

eris_square_mars

Μάλιστα, ο Ωροσκόπος της έκλειψης για την Ελλάδα ήταν στο ζώδιο των Ιχθύων και με δεδομένο το ότι η επιρροή μιας έκλειψης δεν τερματίζεται άμεσα, θα πρέπει να περιμένουμε μια έξαρση του φαινομένου (σε αυτό ενδέχεται να συμβάλλει και η σύνοδος του Ποσειδώνα με τη Δήμητρα στον Υδροχόο). Ο πιο κρίσιμος μήνας είναι ο Μάρτιος, ιδιαίτερα στο διάστημα από 8 έως 20/3, όταν ο διελαύνων Ήλιος θα «πατήσει» στις κρίσιμες Ιχθυακές μοίρες, ενώ στην ίδια περιοχή θα βρίσκεται και ο Άρης.

Εξ αιτίας του ότι το δίδυμο Ουρανού-Ποσειδώνα είναι πρακτικά ανενεργό, το φαινόμενο θα μοιάζει περισσότερο με ιμπρεσσιονιστικό πίνακα με την ένταση του να κορυφώνεται κατά τόπους, έχοντας ενίοτε ακραίες συνέπειες.

Αυτά όσον αφορά την αστρολογική διάγνωση. Το ποιές ομάδες πληθυσμού και πως πρέπει να προστατευθούν δεν είναι βέβαια δική μου αρμοδιότητα αλλά των ιατρών...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved