7ος οίκος: Ο Δείκτης των γάμων και των συνεργασιών - Γ΄Μέρος

Οι πληροφορίες που μας δίνει ο 7ος οίκος ανάλογα με τον Κυβερνήτη πλανήτη του

7ος οίκος: Ο Δείκτης των γάμων και των συνεργασιών - Γ΄Μέρος

Ο 7ος οίκος είναι ο οίκος των συμβολαίων, των συνεταιρισμών, του γάμου αλλά και των φανερών έχθρων. Δείχνει και το πώς φαινόμαστε. Από τα δεδομένα του 7ου οίκου βρίσκουμε ακόμη την πορεία του γάμου (αλλά και των σχέσεων) μέσα στον χρόνο. Στην πραγματικότητα ο έρωτας (5ος οίκος) και ο γάμος (7ος οίκος) είναι ουσιαστικά μια αλληλουχία και λειτουργούν σαν τον Νόμο των συγκοινωνούντων δοχείων. Ο 7ος οίκος είναι στην πραγματικότητα ένας καθρέπτης, μια προβολή του εαυτού μας όπως θα μπορούσε να είναι. Έτσι ο ερωτικός σύντροφος έρχεται να υποκαταστήσει την «υποσυνείδητη εικόνα μας». Όμως, αν φανταστεί κανείς πως η προσωπικότητα μας (1ος οίκος) έρχεται σε αντίθεση με τον σύντροφο μας (7ος οίκος), τότε καταλαβαίνετε γιατί ερχόμαστε σε ρήξη πολλές φορές. Επίσης, όταν έχουμε δεύτερο γάμο είναι ο 9ος οίκος αλλά πρωτίστως κοιτάμε τον 7ο. Σε δικαστικές διαμάχες, παρόλο που οι νομικές υποθέσεις έχουν να κάνουν με τον 9ο οίκο, κοιτάμε και τον 7ο για να αντιληφθούμε την δικαστική απόφαση.

Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ 7ου ΟΙΚΟΥ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ

1ος ΟΙΚΟΣ: Ιδιαίτερη επίδραση της κοινωνικής ζωής αλλά και των νομικών υποθέσεων και των συμβολαίων στην ζωή. Τo άτομο έχει την τάση να μεταχειρίζεται τον σύντροφο όπως θέλει.



2ος ΟΙΚΟΣ: Χρήματα από συμβόλαια αλλά και δικαστικές αποφάσεις. Απόκτηση περιουσίας μέσω του γάμου ή συνεταιρισμών.



3ος ΟΙΚΟΣ: Συνεργασία με αδέρφια. Ένας γάμος ο οποίος θα έχει μετακινήσεις.



4ος ΟΙΚΟΣ: Συμβόλαια και δικαστικές αποφάσεις που είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την ακίνητη περιούσια. Ο σύντροφος έρχεται να εγκατασταθεί στην οικία του ατόμου. Καθυστερημένη διασημότητα.



5ος ΟΙΚΟΣ: Ένδειξη γάμου από έρωτα. Ο σύζυγος είναι σύντροφος και εραστής.



6ος ΟΙΚΟΣ: Σύντροφος ταπεινός ή κατώτερος κοινωνικά ή οικονομικά. Γάμος με έναν υφιστάμενο ή υπάλληλο.



7ος ΟΙΚΟΣ: Έχουμε μεγάλη σπουδαιότητα στο θέμα αυτού του οίκου. Εξετάζουμε τις όψεις αλλά και την παρουσία πλανητών για περαιτέρω συμπεράσματα.



8ος ΟΙΚΟΣ: Τραπεζικά συμβόλαια, οικονομική ισχύς μέσω γάμου ή συνεργατών. Προβλήματα από φθορά είτε του γάμου είτε του συζύγου.



9ος ΟΙΚΟΣ: Γάμος ο οποίος πραγματοποιείται στο εξωτερικό ή που μετοικεί στο εξωτερικό. Ενασχόληση με το εξωτερικό. Οι σπουδές ανωτέρου επιπέδου μέσα ή κατά την διάρκεια του γάμου.



10ος ΟΙΚΟΣ: Ένας σύντροφος κοινωνικά καταξιωμένος. Μια δικαστική απόφαση που θα επηρεάσει την φήμη του ανθρώπου.



11ος ΟΙΚΟΣ: Ένας γάμος που είναι ελεύθερος αλλά και που ενσαρκώνει τις προσδοκίες του ατόμου.



12ος ΟΙΚΟΣ: Ένας γάμος που αποτελεί για το άτομο πηγή δοκιμασίας. Κρυφές καταστάσεις, μοιχείες.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved