7ος οίκος: Ο Δείκτης των γάμων και των συνεργασιών - B΄Μέρος

Οι πληροφορίες που μας δίνει ο 7ος οίκος ανάλογα με τον πλανήτη που βρίσκεται μέσα

7ος οίκος: Ο Δείκτης των γάμων και των συνεργασιών - B΄Μέρος

Ο 7ος οίκος είναι ο οίκος των συμβολαίων, των συνεταιρισμών, του γάμου αλλά και των φανερών έχθρων. Δείχνει και το πώς φαινόμαστε. Από τα δεδομένα του 7ου οίκου βρίσκουμε ακόμη την πορεία του γάμου (αλλά και των σχέσεων) μέσα στον χρόνο. Στην πραγματικότητα ο έρωτας (5ος οίκος) και ο γάμος (7ος οίκος) είναι ουσιαστικά μια αλληλουχία και λειτουργούν σαν τον Νόμο των συγκοινωνούντων δοχείων. Ο 7ος οίκος είναι στην πραγματικότητα ένας καθρέπτης, μια προβολή του εαυτού μας όπως θα μπορούσε να είναι. Έτσι ο ερωτικός σύντροφος έρχεται να υποκαταστήσει την «υποσυνείδητη εικόνα μας». Όμως, αν φανταστεί κανείς πως η προσωπικότητα μας (1ος οίκος) έρχεται σε αντίθεση με τον σύντροφο μας (7ος οίκος), τότε καταλαβαίνετε γιατί ερχόμαστε σε ρήξη πολλές φορές. Επίσης, όταν έχουμε δεύτερο γάμο είναι ο 9ος οίκος αλλά πρωτίστως κοιτάμε τον 7ο. Σε δικαστικές διαμάχες, παρόλο που οι νομικές υποθέσεις έχουν να κάνουν με τον 9ο οίκο, κοιτάμε και τον 7ο για να αντιληφθούμε την δικαστική απόφαση.

ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 7ου ΟΙΚΟΥ


ΗΛΙΟΣ: Δείχνει μια εύνοια στα θέματα συμβολαίων. Καθυστερημένη επιτυχία ή επιτυχία που επέρχεται μετά τα 28-29. Διαφορές και κόντρες με άτομα που έχουν ισχύ και κύρος. Αν δεν έχει δυσαρμονικές όψεις δίνει έναν γάμο.



ΣΕΛΗΝΗ: Αστάθεια μέσα στα θέματα του γάμου. Δείχνει πολλές φορές παροδικούς χωρισμούς και πολλές επανασυνδέσεις.



ΕΡΜΗΣ: Σύντροφος νεαρής ηλικίας. Συγγραφέας, διανοητής, τεχνικός, λογιστής, μεσάζων. Άτομο οξυδερκές και αεικίνητο. Σχέσεις που προκύπτουν σε ταξίδια, μετακινήσεις, γνωριμία μέσω τηλεφώνου, sms, internet κλπ



ΑΦΡΟΔΙΤΗ: Ένας γάμος από έρωτα, με καλές συνθήκες διαβίωσης. Συχνά, επικρατεί το... βόλεμα. Σε δυσαρμονία, σύντροφος φιλήδονος, σπάταλος και επιπόλαιος.



ΑΡΗΣ: Παρορμητικός ή βιαστικός γάμος. Σύντροφος εριστικός που προσπαθεί να επιβληθεί. Βία πολλές φορές εντός των σχέσεων. Ενότητα και ομόνοια μόνον απέναντι σε κάποιον κοινό εχθρό.



ΔΙΑΣ: Καλό σημάδι για το γάμο, τουλάχιστον από οικονομική-κοινωνική άποψη. Γάμος ο οποίος έχει οικονομικά-κοινωνικά οφέλη. Επιτυχημένα συμβόλαια, ευνοϊκές δικαστικές αποφάσεις, επωφελή διαζύγια.



ΚΡΟΝΟΣ: Χρόνια προβλήματα αλλά και σταθερότητα. Ένας γάμος που καθυστερεί αλλά διαλύεται πάρα πολύ δύσκολα. Δύσκολο και χρονοβόρο διαζύγιο. Με καλές όψεις δείχνει ένα γάμο που έχει οφέλη αλλά και που σηματοδοτείται πολλές φορές από την έννοια του καθήκοντος.



ΟΥΡΑΝΟΣ: Απροσδόκητες σχέσεις που ουσιαστικά λειτουργούν ως ελεύθερες. Δύσκολο να κρατηθεί μια συμβατική σχέση, αντίθετα όμως οι «εναλλακτικές» μπορεί να υπάρχουν για μια ζωή. Σε δυσαρμονία ξαφνικά και βίαια περιστατικά. Συμβόλαια, γάμοι που γίνονται αλλά και διαλύονται εν ...ριπή οφθαλμού!



ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Ένδειξη μιας ονειρικής κατάστασης-εξιδανίκευσης. Γάμος με εξαιρετικά ευαίσθητο και εκλεπτυσμένο άτομο. Σε δυσαρμονία, διάψευση, προδοσία, μοιχεία, απάτη ή θέματα υγείας του συντρόφου. Ύποπτα βίτσια και συνήθειες του συντρόφου.



ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ: Τάση σε «απόλυτες» σχέσεις που κρατάνε μια ζωή. Σύντροφος με ισχυρή εξουσία. Το σεξ θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην αναγέννηση ή την αποσύνθεση του γάμου. Κρυφές έχθρες. Σε δυσαρμονία άρνηση για σχέσεις ή γάμο, προερχόμενη από δυσάρεστα βιώματα.



ΧΕΙΡΩΝΑΣ: Σχέσεις που προσφέρουν στο άτομο την δυνατότητα να προσφέρει, να μάθει να ζει χωρίς προκαταλήψεις αλλά και να τελειοποιήσει τον εαυτό του. Σύντροφος θεραπευτής ή με μια αναπηρία (ψυχική ή σωματική). Μαγνητική και δημιουργική προσωπικότητα.



ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ: Πολλές φορές δείχνει είτε διαζύγιο είτε μια εργένικη, κατά συνείδηση, ζωή. Το άτομο ευνοείται από τις συνεργασίες και σχέσεις του με τους άλλους παρ’ ότι συνήθως λειτουργεί ως «παρτάκιας».



ΝΟΤΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ: Το άτομο δένεται με το παρελθόν του και αρνείται να απαγκιστρωθεί. Καρμικές σχέσεις από το παρελθόν που παρεμποδίζουν την εξέλιξη.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved