7ος οίκος: Ο Δείκτης των γάμων και των συνεργασιών - Α΄Μέρος

Οι πληροφορίες που μας δίνει ο 7ος οίκος ανάλογα με την ακμή του ζωδίου που βρίσκεται

7ος οίκος: Ο Δείκτης των γάμων και των συνεργασιών - Α΄Μέρος


Ο 7ος οίκος είναι ο οίκος των συμβολαίων, των συνεταιρισμών, του γάμου αλλά και των φανερών έχθρων. Δείχνει και το πώς φαινόμαστε. Από τα δεδομένα του 7ου οίκου βρίσκουμε ακόμη την πορεία του γάμου (αλλά και των σχέσεων) μέσα στον χρόνο. Στην πραγματικότητα ο έρωτας (5ος οίκος) και ο γάμος (7ος οίκος) είναι ουσιαστικά μια αλληλουχία και λειτουργούν σαν τον Νόμο των συγκοινωνούντων δοχείων. Ο 7ος οίκος είναι στην πραγματικότητα ένας καθρέπτης, μια προβολή του εαυτού μας όπως θα μπορούσε να είναι. Έτσι ο ερωτικός σύντροφος έρχεται να υποκαταστήσει την «υποσυνείδητη εικόνα μας». Όμως, αν φανταστεί κανείς πως η προσωπικότητα μας (1ος οίκος) έρχεται σε αντίθεση με τον σύντροφο μας (7ος οίκος), τότε καταλαβαίνετε γιατί ερχόμαστε σε ρήξη πολλές φορές. Επίσης, όταν έχουμε δεύτερο γάμο είναι ο 9ος οίκος αλλά πρωτίστως κοιτάμε τον 7ο. Σε δικαστικές διαμάχες, παρόλο που οι νομικές υποθέσεις έχουν να κάνουν με τον 9ο οίκο, κοιτάμε και τον 7ο για να αντιληφθούμε την δικαστική απόφαση.

Η AKMH TOY 7ου OIKOY ΣΤΑ ΖΩΔΙΑ

ΚΡΙΟΣ: Σύντροφος που έχει δυναμικά ή «Άρεια» χαρακτηριστικά (στρατιωτικός, αστυνομικός, ασχολία με μέταλλα, χειρουργός). Γάμος ο οποίος, ενδεχομένως μπορεί να γίνει αστραπιαία ή σε νεαρή ηλικία.



ΤΑΥΡΟΣ: Γάμος-συνεργασία με κύριο άξονα τα οικονομικά. Σχέσεις με άτομα που φέρουν ιδιότητες του ζωδίου (καλλιτεχνία, εργασία σε τράπεζες, real estate, κλπ). Σταθερότητα, διάρκεια.





ΔΙΔΥΜΟΙ: Συνήθως έχουμε τουλάχιστον δύο γάμους και μια γενική αστάθεια στις σχέσεις. Ένας γάμος, στον οποίο ενδεχομένως συμβάλλουν θετικά ή αρνητικά συγγενικά πρόσωπα. Το ζητούμενο είναι η επικοινωνία, η νοητική επαφή η κοινωνικότητα και η ελευθερία. Νεαρότερος σύντροφος.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεσμοί με παραδοσιακούς ρόλους που δεν σπάνε εύκολα λόγω των «πρέπει». Ένας γάμος που ίσως να επέλθει καθυστερημένα ή αντίθετα επιβληθεί από την οικογένεια σε πολύ νεαρή ηλικία. Γενικότερα οι σχέσεις συνδυάζονται με θέματα ακίνητης περιουσίας.



ΛΕΩΝ: Ένας γάμος που μπορεί να συνδυαστεί με διακρίσεις και κοινωνική άνοδο. Λάμψη, έρωτες στα «υψηλά κλιμάκια». Σύζυγος με ροπή στην καλοπέραση ή φαντασμένος. Τα παιδιά είναι συχνά η αιτία ή το «κλειδί» των σχέσεων.





ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σχέσεις με γνώμονα το κοινό συμφέρον ή την ανταλλαγή-παροχή υπηρεσιών. Γάμος ο οποίος συνδυάζεται με εργασιακά θέματα. Σύντροφος χαμηλής καταγωγής αλλά «καπάτσος». Τεχνικός, έμπορος, γιατρός. Σε δυσαρμονικές περιπτώσεις μπορεί να δείχνει και αγαμία.





ΖΥΓΟΣ: Δύο ή περισσότεροι γάμοι. Καλή και κοινωνική ζωή μέσω των σχέσεων. Ένας σικάτος σύντροφος.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ένα και να ...καίει! Είναι από τις πιο ουσιώδεις ενδείξεις σταθερότητας του τύπου «μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος». Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι συνθήκες της σχέσης ή του γάμου θα είναι ιδανικές. Σχέσεις υπό έλεγχο ή συνυφασμένες με οικονομικές εξελίξεις-ανταλλάγματα.



ΤΟΞΟΤΗΣ: Σχέσεις με άτομα από το εξωτερικό, διαφορετικής κουλτούρας-πίστης ή με άτομα που έχουν επαγγελματικά χαρακτηριστικά Δια ή Τοξότη (επιχειρηματίας, μεγαλοπαράγοντας, νομικός, έκδοτης, διευθύνων σε ΜΜΕ κλπ). Συνήθως οι γάμοι είναι δύο ή και περισσότεροι.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Γάμος ο οποίος καθυστερεί να γίνει ή με άτομο που φέρει σημαντική διαφορά ηλικίας ή σημαντική κοινωνική-οικονομική θέση. Άνοδος μέσω του γάμου αλλά και υποταγή σε κοινωνικούς κανόνες. Τα «πρέπει» υπερισχύουν των «θέλω».



ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ένας ξαφνικός γάμος. Φίλοι που συμβάλλουν θετικά ή αρνητικά στις σχέσεις. Σύντροφος που έχει Ουράνια χαρακτηριστικά: Εκκεντρικός, αεροπόρος, ψυχολόγος, ηλεκτρονικός.



ΙΧΘΥΕΣ: Ένας γάμος ο οποίος κρύβει κάτι το μυστικό ή το περίεργο. Εξιδανικευμένες σχέσεις που δεν επισημοποιούνται. Απόσταση, αυτοθυσία, μοναχική ζωή. Σχέσεις με καλλιτέχνες, γιατρούς και θεραπευτές.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved