2η προδημοσίευση του βιβλίου "Ερωτικά Μαθήματα Αστρολογίας"

Η δεύτερη προδημοσίευση του νέου βιβλίου "Ερωτικά Μαθήματα Αστρολογίας" της αστρολόγου Βασιλικής Κόντη από τις εκδόσεις Ερεχθηίδας.

2η προδημοσίευση του βιβλίου "Ερωτικά Μαθήματα Αστρολογίας"

2η προδημοσίευση

Υπάρχει Μαγνητικός Έρωτας;

Είναι ο έρωτας μια συναλλαγή που πληρώνεται μόνο με το ίδιο νόμισμα ή κάποιος μπορεί ν’ αγαπά και για τους δύο;

Μπορούμε να διακρίνουμε τον πραγματικό από τον φανταστικό έρωτα;

Η σύγχρονη Αστρολογία έχει στη διάθεσή της πολλαπλά εργαλεία που της δίνουν τη δυνατότητα να διακρίνει, από τα αρχικά στάδια μιας γνωριμίας, τι είναι τελικά αυτό που ερωτευόμαστε πάνω στον άλλο, γιατί μας έλκουν συγκεκριμένες φιγούρες και προπάντων γιατί συνηθίζουμε να αναπαράγουμε συχνά τις ίδιες ιστορίες με το γνωστό δακρύβρεχτο συγκινητικό τέλος.

Οι άνθρωποι μοιάζουμε πολύ με τους μαγνήτες, έλκουμε και μας έλκουν άνθρωποι που διαθέτουν χαρακτηριστικά αντίθετα ή όμοια με τα δικά μας, ανάλογα με τις συναισθηματικές ανάγκες κάθε εποχής που διανύουμε και με βάση το αρχικό σενάριο το οποίο έχουμε αποφασίσει να κινηθούμε. Στην πορεία, συνήθως το αλλάζουμε αλλά σημαντικό ρόλο στη διαδρομή είναι κυρίως η γνωριμία και η αποδοχή του ίδιου μας του εαυτού. Αποδεχόμενοι τις δυνάμεις και τις αδυναμίες μας, αναγνωρίζοντας τις ελλείψεις μας, προβάλουμε στον έξω κόσμο το ακριβές πρότυπο που επιθυμούμε. Η έλξη στο σύμπαν είναι ξεκάθαρη γιατί όχι και στην προσωπική μας ζωή;

Κείμενο: Βασιλική Κόντη

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved