Τρίτη 30 Μαίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 09° 04' 16" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΣΕΛΗΝΗ - 13° 57' 14" ΖΥΓΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 14° 28' 21" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 24° 19' 50" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΑΡΗΣ - 05° 48' 01" ΛΕΩΝ
ΔΙΑΣ - 03° 07' 27" ΤΑΥΡΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 06° 56' 41" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 20° 07' 52" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 27° 25' 33" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 10' 25" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 03° 36' 08" ΤΑΥΡΟΣ

Ερωτικά Μαθήματα Αστρολογίας

Η Ερεχθηίδα αναγγέλλει την έκδοση του νέου έργου της "Ερωτικά Μαθήματα Αστρολογίας" της αστρολόγου Βασιλικής Κόντη.
Ερωτικά Μαθήματα Αστρολογίας
Ερωτικά Μαθήματα Αστρολογίας
 
Το βιβλίο θα πρωτοπωληθεί στο Αστρολογικό Συνέδριο του συλλόγου "ΠΑΜΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ", που θα γίνει στις 12 & 13 Νοεμβρίου στο συνεδριακό χώρο ΔΑΪΣ και θα παρουσιαστεί σε ειδική συνέντευξη τύπου.
 
Από τη Βασιλική Κόντη

 maammm

 

 

 

 

 

Συμπαθούμε ή ερωτευόμαστε με την πρώτη ματιά..... Κολάμε σε άτομα που εκ των προτέρων νιώθουμε ότι θα μας ταλαιπωρήσουν...αλλά δεν μας νοιάζει! Τι είναι αυτό που μας φέρνει κοντά; Τι είναι αυτό που μας καταπιέζει ή μας απομακρύνει από τις σχέσεις μας;
 
 
Τα ερωτικά μαθήματα Αστρολογίας περιλαμβάνουν διάφορες Τεχνικές Συναστρίας και γενικότερης προσέγγισης Ωροσκοπίων όπου με απλό τρόπο μπορούμε να αντιληφθούμε αν:

ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΜΟΥ ή μήπως όχι;

ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ και Μοιραίες σχέσεις πάθους! Πως τις αναγνωρίζουμε;

 

Πρώτη Προδημοσίευση

 

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ ΧΗΜΕΙΑΣ και ΦΥΣΙΚΗΣ

Η ατομική ιδιοσυγκρασία στη σεξουαλικότητα, οι προσωπικές προτιμήσεις, το στυλ, οι φαντασιώσεις και γενικότερα η ερωτική  συμπεριφορά των ζωδίων είναι εξαιρετικά περίπλοκος αλλά και ενδιαφέρον κλάδος της κλασσικής Αστρολογίας που δεν αρκείται να εξετάσει μόνο τους βασικούς παράγοντες όπως είναι το ηλιακό ζώδιο, τον Αρη και την Αφροδίτη αλλά ένα συνδυασμό της συνολικής εικόνας του κάθε χάρτη ξεχωριστά. Σεξουαλικές παρεκλίσεις, κρυφές επιθυμίες φετίχ και άλλες παρεκλίνουσες συμπεριφορές συναντούμε πρωτίστως  στην Τετράβιβλο του Πτολεμαίου, ο οποίος αποδίδει την ευθύνη κυρίως στους προσωπικούς πλανήτες Αρη και Αφροδίτη σε εμπλοκές με Κρόνο ή Δία ή όλους μαζί συμπλεγματικά μαλωμένους και σε άσχημες θέσεις από ζώδιο και οίκο. Με την ανακάλυψη τ’ Ουρανού και του Ποσειδώνα είμαστε σαφώς σε πολύ καλύτερη κατάσταση να επιβεβαιώσουμε τέτοιου είδους διαταραχές εφόσον το παραπάνω δίδυμο έχει αποδείξει ότι κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε τέτοιου είδους προσωπικότητες.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved