Κοσμοβιολογία- Τα Μεσοδιαστήματα του Μεσουρανήματος

MC/ΗΛΙΟΣ: Η δυνατότητα εναρμόνισης

από τον Karl Heinz Ottinger





Τα μεσοδιαστήματα του Μεσουρανήματος (MC ) υποδεικνύουν την φήμη, την εικόνα αλλά και τις προσωπικές δράσεις του ατόμου.

MC/ΗΛΙΟΣ: Η δυνατότητα εναρμόνισης το μυαλού με το σώμα. Το εγώ σε σχέση με την εικόνα που βγάζω και τι αντιλαμβάνονται οι άλλοι.



MC/ΣΕΛΗΝΗ: Ποιος είμαι και από πού έρχομαι. Οι σχέσεις με τις γυναίκες και το κοινό. Η αμφιταλάντευση.



MC / ΕΡΜΗΣ: Η προσωπική εκτίμηση και η γνώμη. Ο τρόπος σκέψης και συμπεριφοράς σχετικά με την οργάνωση αλλά και τις επιχειρήσεις. Οι αυτόνομες και γνήσιες σκέψεις.


MC / ΑΦΡΟΔΙΤΗ: Η επιθυμία και η έλξη. Ο δρόμος για την αγάπη. Συμπόνια και κατανόηση.



MC /ΑΡΗΣ: Η δραστηριότητα κάποιου. Η αυτοπροβολή, ο εγωισμός. Η ικανότητα επιβολής και ηγεσίας


MC /ΔΙΑΣ: Τιμή – υπόληψη. Η επίτευξη αυτών που έχουμε κατά νου. Η αγαθότητα , η γενναιοδωρία. Συναισθήματα ευτυχίας.


MC /ΚΡΟΝΟΣ: Η απομόνωση, η αργή και μονοδιάστατη ανάπτυξη. Η εξουσία. Τα αισθήματα εσωστρέφειας αλλά και το αίσθημα του Εγώ . Το καθήκον. Στοχαστής. Γνωρίζοντας κάτι άριστα



MC /ΟΥΡΑΝΟΣ: Η θέληση του να κερδίσει κάποιος κάτι. Ασυνήθιστο επάγγελμα ή επάγγελμα που απαιτεί ειδικές δεξιότητες. Οι μεγάλες αλλαγές που επηρεάζουν δραστικά την ζωή μας. Ένα μυαλό όπου κάποιες νοητικές εκλάμψεις δίνουν λύσεις.



MC/ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ : Οι υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα. Η ικανότητα υποστήριξης των θέσεων μας. Η απάτη σε ενεργητικό ή παθητικό ρόλο. Οράματα, ιδανικά, φαντασιώσεις. Έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό μου.


MC /ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ : Ο περιβόητος ή ο διαβόητος. Η προσωποποίηση του ατομικισμού. Άτομα που διαπρέπουν τον χώρο τους εξαιτίας ειδικών ικανοτήτων. Η μεταμόρφωση κάποιου προς ένα άλλο πρόσωπο. Το τέλος ενός κύκλου. Η ικανότητα αφομοίωσης.



MC /ASC: Η ικανότητα κάποιου. Λόγω του ότι είναι το πιο προσωπικό στοιχείο του ωροσκοπίου και απόλυτα εξατομικευμένο καλό θα είναι να ελέγχεται και να λαμβάνεται υπόψη μόνο σε διορθωμένα ωροσκόπια. Η ικανότητα να ασκώ επιρροή επάνω στους άλλους. Η δυνατότητα του να πιάνω ευκαιρίες.



MC /ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ: Οι στενές προσωπικές συνδέσεις κάποιου. Ενώσεις ψυχής. Εσωτερικοί δεσμοί.. Οι επαγγελματικές συνεργασίες , οι ανάγκες για κτήσεις ακινήτων. Επαφές με το κοινό.

Παραδείγματα:

Στο ωροσκόπιο της Jackie O βλέπουμε μεταξύ άλλων τις χαρακτηριστικές εξισώσεις:

1) MC=ASC/Δίας

2) Πλούτωνας=Δίας/MC

Η φήμη και οι δύο γάμοι της με τον JFK και τον Ωνάση ήταν αποτέλεσμα της εμπλοκής του Δία και του Πλούτωνα με το Μεσουράνημα της. Χρήμα, δύναμη αλλά και πένθος...

Ο «άρχοντας του φανταστικού» Stephen King χαρακτηρίζεται από τις παρακάτω εξισώσεις:

1) MC=Ερμής/Ποσειδώνας

2) Πλούτωνας=Σελήνη/MC

Η φαντασία, ο τρόμος και η ...ψυχασθένεια πηγάζουν μέσα από τα γραπτά του και κτυπάνε απευθείας στην καρδιά του κοινού.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved