Κοσμοβιολογία- Τα Μεσοδιαστήματα του Μεσουρανήματος

MC/ΗΛΙΟΣ: Η δυνατότητα εναρμόνισης
Παπασταύρου Λίντα
Κοσμοβιολογία- Τα Μεσοδιαστήματα του Μεσουρανήματος

από τον Karl Heinz Ottinger



Karl Heinz Ottinger


Τα μεσοδιαστήματα του Μεσουρανήματος (MC ) υποδεικνύουν την φήμη, την εικόνα αλλά και τις προσωπικές δράσεις του ατόμου.

MC/ΗΛΙΟΣ: Η δυνατότητα εναρμόνισης το μυαλού με το σώμα. Το εγώ σε σχέση με την εικόνα που βγάζω και τι αντιλαμβάνονται οι άλλοι.



MC/ΣΕΛΗΝΗ: Ποιος είμαι και από πού έρχομαι. Οι σχέσεις με τις γυναίκες και το κοινό. Η αμφιταλάντευση.



MC / ΕΡΜΗΣ: Η προσωπική εκτίμηση και η γνώμη. Ο τρόπος σκέψης και συμπεριφοράς σχετικά με την οργάνωση αλλά και τις επιχειρήσεις. Οι αυτόνομες και γνήσιες σκέψεις.


MC / ΑΦΡΟΔΙΤΗ: Η επιθυμία και η έλξη. Ο δρόμος για την αγάπη. Συμπόνια και κατανόηση.



MC /ΑΡΗΣ: Η δραστηριότητα κάποιου. Η αυτοπροβολή, ο εγωισμός. Η ικανότητα επιβολής και ηγεσίας


MC /ΔΙΑΣ: Τιμή – υπόληψη. Η επίτευξη αυτών που έχουμε κατά νου. Η αγαθότητα , η γενναιοδωρία. Συναισθήματα ευτυχίας.


MC /ΚΡΟΝΟΣ: Η απομόνωση, η αργή και μονοδιάστατη ανάπτυξη. Η εξουσία. Τα αισθήματα εσωστρέφειας αλλά και το αίσθημα του Εγώ . Το καθήκον. Στοχαστής. Γνωρίζοντας κάτι άριστα



MC /ΟΥΡΑΝΟΣ: Η θέληση του να κερδίσει κάποιος κάτι. Ασυνήθιστο επάγγελμα ή επάγγελμα που απαιτεί ειδικές δεξιότητες. Οι μεγάλες αλλαγές που επηρεάζουν δραστικά την ζωή μας. Ένα μυαλό όπου κάποιες νοητικές εκλάμψεις δίνουν λύσεις.



MC/ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ : Οι υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα. Η ικανότητα υποστήριξης των θέσεων μας. Η απάτη σε ενεργητικό ή παθητικό ρόλο. Οράματα, ιδανικά, φαντασιώσεις. Έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό μου.


MC /ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ : Ο περιβόητος ή ο διαβόητος. Η προσωποποίηση του ατομικισμού. Άτομα που διαπρέπουν τον χώρο τους εξαιτίας ειδικών ικανοτήτων. Η μεταμόρφωση κάποιου προς ένα άλλο πρόσωπο. Το τέλος ενός κύκλου. Η ικανότητα αφομοίωσης.



MC /ASC: Η ικανότητα κάποιου. Λόγω του ότι είναι το πιο προσωπικό στοιχείο του ωροσκοπίου και απόλυτα εξατομικευμένο καλό θα είναι να ελέγχεται και να λαμβάνεται υπόψη μόνο σε διορθωμένα ωροσκόπια. Η ικανότητα να ασκώ επιρροή επάνω στους άλλους. Η δυνατότητα του να πιάνω ευκαιρίες.



MC /ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ: Οι στενές προσωπικές συνδέσεις κάποιου. Ενώσεις ψυχής. Εσωτερικοί δεσμοί.. Οι επαγγελματικές συνεργασίες , οι ανάγκες για κτήσεις ακινήτων. Επαφές με το κοινό.

Παραδείγματα:

jackie_o_midpoints

Στο ωροσκόπιο της Jackie O βλέπουμε μεταξύ άλλων τις χαρακτηριστικές εξισώσεις:

1) MC=ASC/Δίας

2) Πλούτωνας=Δίας/MC

Η φήμη και οι δύο γάμοι της με τον JFK και τον Ωνάση ήταν αποτέλεσμα της εμπλοκής του Δία και του Πλούτωνα με το Μεσουράνημα της. Χρήμα, δύναμη αλλά και πένθος...

stefen_king_midpoints

Ο «άρχοντας του φανταστικού» Stephen King χαρακτηρίζεται από τις παρακάτω εξισώσεις:

1) MC=Ερμής/Ποσειδώνας

2) Πλούτωνας=Σελήνη/MC

Η φαντασία, ο τρόμος και η ...ψυχασθένεια πηγάζουν μέσα από τα γραπτά του και κτυπάνε απευθείας στην καρδιά του κοινού.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved