Τα σημάδια του σώματος και η αποστολή της ψυχής

Πώς το παρελθόν σου εξακολουθεί να είναι παρόν

Τα σημάδια του σώματος και η αποστολή της ψυχής

Όπως έχουμε ξαναπεί διδασκαλία που αφορά το Κάρμα βασίζεται στην σύνδεση του παρελθόντος με το παρόν και το μέλλον. Στο παρόν άρθρο ασχολούμαστε με τα άτομα που έχουν κάποιο ή κάποια σημάδια στο σώμα τους, τα οποία δεν δημιουργήθηκαν στην πορεία της ζωής τους, αλλά υπήρχαν από τη στιγμή που γεννήθηκαν.

Η καρμική ερμηνεία των σημαδιών αυτού του είδους υποδεικνύει ότι το παρελθόν και το παρόν είναι βαθιά συνυφασμένα με τα σημάδια που ένα άτομο φέρει εκ γενετής που αποτυπώνονται ανεξίτηλα στο σώμα του. Έτσι, αν μελετήσουμε τα σημάδια μας, ίσως μας υποδείξουν τον χάρτη πορείας για το ταξίδι μας σε προηγούμενες ζωές.

Στην αστρολογία, ένα επιβαρυμένο κάρμα συμβολίζεται από τον πλανήτη Κρόνο, ενώ τα εκ γενετής σημάδια συμβολίζονται από τον Πλούτωνα και σε ένα ωροσκόπιο φαίνονται συχνά από τη γωνιακή τοποθέτηση του πλανήτη και τις όψεις του με τον Ήλιο, τον Ερμή, τον Ωροσκόπο ή άλλα σημεία του γενέθλιου χάρτη.

Παρακάτω αναφέρουμε μερικά είδη σημαδιών που η ερμηνεία τους είναι ενδεικτική για τις συνθήκες που έχει βιώσει το άτομο σε προηγούμενες ζωές. Όσο πιο εμφανή είναι αυτά τα σημάδια, τόσο πιο πρόσφατη και η... ζημιά που πρέπει να θεραπευτεί στην τωρινή ενσάρκωση.

Πανάδες, φακίδες και λευκές κηλίδες
Φακίδες (σκοτεινά σημεία) και albinos (λευκές κηλίδες) βρίσκονται συχνά σε άτομα που σε προηγούμενες ζωές έχουν καεί σε πυρκαγιά. Εκείνοι που έχουν υποστεί εγκαύματα, θα σας πουν ότι η φωτιά αφήνει το σημάδι της στο δέρμα μόνιμα. Φακίδες και αλμπίνο είναι συνήθως ενδείξεις ότι θα πρέπει να θεραπεύσουμε το κάρμα της φωτιάς από προηγούμενες ζωές.

Διάβασε επίσης: Ο νόμος του Κάρμα και οι Δεσμοί της Σελήνης

Υφέσεις δέρματος
Οι συνθλίψεις του δέρματος (όπου το δέρμα είναι τραχύ και με αυλάκια), είτε προκαλούνται από τραυματισμό ή ασθένειες (όπως η ευλογιά, η ανεμοβλογιά, και σύφιλη), συχνά δε, υποδηλώνουν ότι έχουμε τραυματιστεί σε προηγούμενες ζωές. Είναι υπενθυμίσεις των θεμάτων από τις προηγούμενες ζωές που έχουμε έρθει να θεραπεύσουμε στην παρούσα ζωή.

Κρεατοελιές-Μηρμυγκιές

Οι κρεατοελιές και οι μυρμηγκιές συχνά βρίσκονται στο χώρο των μη θανατηφόρων βλαβών της νόσου, από τις προηγούμενες ζωές. Ακόμα κι αν οι κρεατοελιές και οι μυρμηγκιές έχουν δημιουργηθεί στην τωρινή ζωή σου, τείνουν να συγκεντρώνονται γύρω από τις περιοχές της τραυματικής εμπειρίας της προηγούμενης ζωής. Ειδικά αν έχουμε πρόβλημα στη θεραπεία τους, μπορεί να σημαίνουν την ανάγκη για την επούλωση του παρελθόντος.

Διάβασε επίσης: Ζώδια και Κάρμα: Τα μηνύματα και τα μαθήματα

Κύστεις, Εξογκώματα
Οι κύστεις και τα εξογκώματα συχνά βρίσκονται στο χώρο των θανατηφόρων βλαβών της νόσου από τις προηγούμενες ζωές. Για παράδειγμα, δύσκολες κύστες-εξογκώματα στα χέρια, τα πόδια, και στους λεμφαδένες μπορεί να είναι απομεινάρια ενός τραυματικού θανάτου από πανώλη σε προηγούμενες ζωές.

Όγκοι
Οι όγκοι συχνά βρίσκονται στο χώρο των θανατηφόρων πληγών από όπλα σε προηγούμενες ζωές. Οι όγκοι είναι η απόλυτη ένδειξη ότι μια προηγούμενη ζωή κραυγάζει για την επούλωση της στο παρόν. Οι όγκοι συνήθως απαιτούν την προσοχή ενός ατόμου, αναγκάζοντάς τους να αναλάβουν δράση για να σώσουν τη ζωή τους τώρα, ακόμη και αν αυτό σημαίνει την επούλωση προηγούμενων ζωών τους.

Εάν είμαστε πρόθυμοι να κοιτάξουμε πίσω στο παρελθόν την προέλευση της ζωής από τα σημάδια μας, θα μάθουμε σχετικά με το ποιοί ήμασταν ... αλλά θα ανακαλύψουμε και τι είμαστε σε θέση να γίνουμε.

Διάβασε επίσης: Πώς θα αναγνωρίσεις μια αδελφή ψυχή, ανάλογα με το ζώδιό σου;

Σκοπός των ουλών
Οι ουλές είναι υπενθυμίσεις γεγονότων του παρελθόντος. Φυσικές ουλές, σημάδια στο δέρμα μας, μας θυμίζουν τα γεγονότα του παρελθόντος, όπου το σώμα μας είχε τραυματιστεί με τρόπο που δεν επουλώθηκαν πλήρως.

Υπενθυμίσεις της αποτυχίας
Μετενσαρκωθήκαμε με τα σημάδια για να μας θυμίζουν αυτό που κάναμε "λάθος" στο παρελθόν. Το δέρμα μας είναι γεμάτο από τα σημάδια που μας θυμίζουν πόσο απρόσεκτοι συνηθίζαμε να είμαστε με τη σωματική μας ευεξία.

Υπενθυμίσεις της επιτυχίας
Μετενσαρκωθήκαμε με τα σημάδια για να μας θυμίζουν αυτό που κάναμε "καλά" στο παρελθόν. Ένα κομμάτι της σάρκας λείπει πάνω από ένα φρύδι. Αυτή είναι η περιοχή όπου ένα τσεκούρι μάχης το έκοψε, λέει κάποιος. Συνέχισε να αγωνίζεται και λειτούργησε καλύτερα γυρίζοντας στην παλίρροια της μάχης. Αυτή η ουλή του θυμίζει το θάρρος και την ικανότητα να λύνει τα προβλήματα καλύτερα τώρα.

Υπενθυμίσεις της Αγάπης
Μετενσαρκωθήκαμε με τα σημάδια που μας θυμίζουν τι έχουμε κάνει από αγάπη για τους άλλους. Σε κάποιον, υπάρχει ένα σημάδι σε ένα δάχτυλο που του θυμίζει πώς έσωσε τη ζωή κάποιας που αγάπησε βαθιά σε μια προηγούμενη ζωή.

Διάβασε επίσης: Τι μάθημα ζωής θα πάρεις ανάλογα με τη μέρα που γεννήθηκες

Σημασία των Ουλών

Οι ουλές μας θυμίζουν, ό, τι επιλέγουμε. Εάν έχουμε ουλές και έχουμε επιζήσει από τα γεγονότα που τις δημιούργησαν, τότε θα πρέπει να είναι πηγές υπερηφάνειας.

Αν μπορούμε να μάθουμε από τις αποτυχίες μας, να είμαστε περήφανοι για τις επιτυχίες μας και να αγαπάμε στη ζωή μας, τότε τα σημάδια μας έχουν υπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ζωή μας.

Διάβασε επίσης: Ζώδια και Κάρμα: Πως ήσουν στην προηγούμενη ζωή σου;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved