Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 11° 05' 52" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 11° 05' 46" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΕΡΜΗΣ - 16° 10' 08" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 05° 10' 37" ΙΧΘΥΕΣ
ΑΡΗΣ - 10° 07' 29" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 05° 55' 02" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 25° 45' 53" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 14° 58' 15" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 23° 34' 35" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 28° 38' 27" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 08° 46' 10" ΤΑΥΡΟΣ R

Οι 30 Δίδυμοι - Η ανάλυση των μοιρών του ζωδίου

Οι 30 μοίρες των Διδύμων και οι ιδιότητές τους

Οι 30 Δίδυμοι - Η ανάλυση των μοιρών του ζωδίου

Κάθε Δίδυμος κι η... μοίρα του! Έτσι τουλάχιστον διατείνεται η αστρολογική παράδοση που δίνει ξεχωριστές ιδιότητες σε κάθε μια από τις 30 μοίρες του ζωδίου. Και με βάση την θέση του Ήλιου, προβλέπονται τα εξής:

1. Η μοίρα της ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ: Η πρώτη μοίρα των Διδύμων δείχνει κάποιον που είναι αρκετά τυχοδιώκτης όχι μόνο αυτό που θέλει, αλλά και να δίνει στους άλλους αυτό που νομίζει ότι θέλουν. Εξαιρετικά ασυνήθιστη υπομονή για λεπτομερή εργασία. Καλλιτέχνες, χαράκτες, αστρονόμοι, ωρολογοποιοί και αυτοί που η εργασία τους απαιτεί μεγάλη ακρίβεια έχουν συχνά κάποια θέση σ' αυτήν την μοίρα.

2. Η μοίρα της ΔΙΑΝΟΙΑΣ: Η δεύτερη μοίρα των Διδύμων είναι μια από τις μοίρες των συγγραφέων αλλά όποιος έχει γεννηθεί με αυτήν έχει μια τάση να ξεπερνά τον εαυτό του.

3. Η μοίρα της ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ: Η τρίτη μοίρα των Διδύμων δείχνει κάποιον που είναι υπερβολικά φιλόδοξος αλλά δεν παραβλέπει καμιά λεπτομέρεια που αφορά την εργασία του.

4. Η μοίρα της ΕΠΙΔΕΞΙΟΤΗΤΑΣ: Η τέταρτη μοίρα των Διδύμων δείχνει κάποιον που έχει πολλές ιδιότητες, καλλιτεχνικές, λογοτεχνικές, μουσικές. Δίνει καλή επιδεξιότητα όσον αφορά τον συντονισμό των χεριών και του μυαλού.

5. Η μοίρα της ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ: Η πέμπτη μοίρα των Διδύμων δείχνει μια ικανότητα για μαγνητική θεραπεία. Ενεργητικός, συμπαθητικός και διαισθητικός. Αυτή είναι μια κρίσιμη μοίρα.

6. Η μοίρα του ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ: Η έκτη μοίρα των Διδύμων δείχνει κάποιον που είναι ειλικρινής όσον αφορά τις τρέχουσες συνθήκες που θεωρεί ανεπιθύμητες. Μπορεί να ταξιδεύει συχνά.

7. Η μοίρα του ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ: Η έβδομη μοίρα των Διδύμων δείχνει κάποιον που ασχολείται με λογοτεχνική εργασία ή και αριθμούς.

8. Η μοίρα του ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥ: Η όγδοη μοίρα των Διδύμων δείχνει ένα καλό, ισχυρό μυαλό αλλά που έχει έλλειψη πρωτοτυπίας και μια τάση να καυγαδίζει εξαιτίας έλλειψης φαντασίας.

9. Η μοίρα του ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΑ: Η ένατη μοίρα των Διδύμων δείχνει κάποιον που φαίνεται να πηγαίνει κόντρα στους σκοπούς του ή που έχει μια διπλή προσωπικότητα που έχει πολλές διαφορετικές ιδιότητες. Οι συνδέσεις με το εξωτερικό είναι κανόνας. Ο απλανής αστέρας Aldebaran βρίσκεται εδώ.

10. Η μοίρα της ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Η δέκατη μοίρα των Διδύμων δείχνει κάποιον με αιχμηρό μυαλό που κοιτάει τα συμφέροντα του, αλλά είναι γενναιόδωρος όσον αφορά την στοργή.

11. Η μοίρα του ΕΙΚΟΝΟΜΑΧΟΥ: Η ενδέκατη μοίρα των Διδύμων δείχνει κάποιον που διακρίνει και μέσα από προσπάθειες εκθρονίζει τις « ιερές αγελάδες » της κοινωνίας του. Ταλαντούχος και φιλικός, ένας διανοούμενος.

12. Η μοίρα της ΚΡΙΤΙΚΗΣ: Η δωδέκατη μοίρα των Διδύμων δείχνει ένα ασυνήθιστο άτομο του οποίου η κριτική των άλλων και οι συνθήκες μπορούν να εκφυλιστούν απλά και μόνο με σαρκασμό.

13. Η μοίρα της ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ: Η δέκατη τρίτη μοίρα των Διδύμων δείχνει κάποιον που είναι ανήσυχος και πάντα προωθείται σε νέους τομείς προσπαθειών. Μηχανική εργασία ή παράγοντες που ασχολούνται με την ταχύτητα ή την απόσταση.

14. Η μοίρα του ΑΔΥΝΑΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ: Η δέκατη τέταρτη μοίρα των Διδύμων δείχνει κάποιον με αδύναμο χαρακτήρα, που εύκολα επηρεάζεται από τους άλλους άσχετα αν οι προθέσεις μπορεί να είναι καλές. Μερικές φορές είναι απλά «παραμυθάς» του ενός ή του άλλου είδους.

15. Η μοίρα της ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑΣ: Η δέκατη πέμπτη μοίρα των Διδύμων δείχνει κάποιον που είναι περίεργος για όλα και για όλους. Αυτό μπορεί να βοηθήσει το άτομο να εκπαιδευτεί και να γίνει ισορροπημένος ή μπορεί να ξεπέσει και να γίνει απλά ένας « κουτσομπόλης».

16. Η μοίρα της ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ: Η δέκατη έκτη μοίρα των Διδύμων δείχνει κάποιον που η διαίσθηση του έρχεται στην επιφάνεια και είναι ενεργή, αλλά μερικές φορές ταλαντεύεται από τις γνώμες των άλλων, ή κάποιους που δραπετεύουν με την φαντασία τους. Ο απλανής αστέρας Rigel βρίσκεται εδώ.

17. Η μοίρα της ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ: Η δέκατη εβδόμη μοίρα των Διδύμων δείχνει κάποιον που είναι ευγενικός και φιλάνθρωπος και που μπορεί να ξοδέψει όλη του την ζωή για τους άλλους χωρίς αμοιβή για τον εαυτό του. Υπάρχει κάποια σύνδεση με την μουσική.

18. Η μοίρα του ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΥ: Η δέκατη όγδοη μοίρα των Διδύμων δείχνει κάποιον που έχει δύο «πρόσωπα» στην προσωπικότητα και τα ενδιαφέροντα του. Συνήθως δίνει κοφτερό μυαλό και αιχμηρή γλώσσα. Μερικές φορές φαίνεται να έχει τα χαρακτηριστικά του αντίθετου φύλου. Μια κρίσιμη μοίρα.

19. Η μοίρα του ΤΑΛΕΝΤΟΥ: Η δέκατη ένατη μοίρα των Διδύμων δείχνει ένα καλλιτεχνικό πρόσωπο, αλλά κάποιον που τα συναισθήματα του μπορεί να είναι υπερβολικά, και κάποιον που μπορεί να έχει έναν αδύναμο χαρακτήρα και δεν αναπτύσσει τις έμφυτες ικανότητες του.

20. Η μοίρα της ΔΥΝΑΜΗΣ: Η εικοστή μοίρα των Διδύμων δείχνει κάποιον με πολλές επιδεξιότητες αλλά ικανό να ξεπεράσει τον εαυτό του. Επίσης η μοίρα έχει να κάνει με βίαιες διαθέσεις, που πρέπει να εξασκηθούν για έλεγχο σε μικρή ηλικία. Ο απλανής αστέρας Bellatitrix βρίσκεται εδώ επίσης.

21. Η μοίρα των ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ: Η εικοστή πρώτη μοίρα των Διδύμων δείχνει κάποιον που βρίσκεται συνεχώς σε εγρήγορση και κάποιον που είναι καλός έμπορος, αλλά και κάποιον που μπαίνει τόσο βαθιά στην διαδικασία του ανταγωνισμού ώστε να χάνει τον στόχο. Ο απλανής αστέρας Capella βρίσκεται εδώ.

22. Η μοίρα της ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ: Η εικοστή δεύτερη μοίρα των Διδύμων δείχνει κάποιον που συνήθως παίρνει τις σωστές αποφάσεις στην ζωή. Υπάρχει επίσης μια ικανότητα στα μαθηματικά, όσο και μια σπουδαία δόση «τύχης» στο να μαντεύει σωστά ή στο να κάνει λογαριασμούς. Οι απλανείς αστέρες Phact, Mintaka, Al Nath, και Ensis βρίσκονται εδώ επίσης.

23. Η μοίρα της ΘΕΩΡΙΑΣ: Η εικοστή τρίτη μοίρα των Διδύμων δείχνει κάποιον που είναι ικανός να διατυπώνει θεωρίες ή υποθέσεις και να είναι σωστές τόσο συχνά ώστε να γίνεται αρκετά εντυπωσιακό. Αυτή είναι επίσης μια μαθηματική μοίρα. Ο απλανής αστέρας Alnilam βρίσκεται εδώ.

24. Η εικοστή τέταρτη μοίρα των Διδύμων δείχνει κάποιον που έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του όσο και στους άλλους, αλλά που κάτω από αντίξοες συνθήκες μπορεί να βιώσει την εμπειρία του να χάσει εύκολα την αυτοπεποίθηση του. Ο απλανής αστέρας Alhecka βρίσκεται εδώ.

25. Η μοίρα της ΜΕΛΕΤΗΣ: Η εικοστή πέμπτη μοίρα των Διδύμων δείχνει ένα άτομο που έχει αφιερωθεί στην σοβαρή μελέτη μετά από μια επιστημονική στροφή του μυαλού.

26. Η μοίρα της ΧΑΡΑΣ: Η εικοστή έκτη μοίρα των Διδύμων δείχνει ένα άτομο που είναι χαρούμενο και κινητικό. Μπορεί να έχει τον χορό ως χόμπι.

27. Η μοίρα της ΕΠΙΣΗΜΟΤΗΤΑΣ: Η εικοστή έβδομη μοίρα των Διδύμων δείχνει κάποιον με μια επίσημη ή μελαγχολική ιδιοσυγκρασία. Αν αυτός που έχει γεννηθεί μ' αυτό προσπαθήσει να δει την φωτεινή πλευρά, αυτό μπορεί να αλλάξει.

28. Η μοίρα του ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ: Η εικοστή όγδοη μοίρα των Διδύμων δείχνει κάποιον που η καλλιτεχνική του ικανότητα μπορεί να φτάσει στην ιδιοφυΐα, αλλά που μπορεί να μην την χρησιμοποιήσει ποτέ. Έχει μια κλίση να ασχολείται με το παρελθόν ή πράγματα που έχουν σχέση μ' αυτό. Οι απλανείς αστέρες Polaris και Betelguese βρίσκονται εδώ επίσης.

29. Η μοίρα της ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑΣ: Η εικοστή ένατη μοίρα των Διδύμων δείχνει ένα άτομο που βλέπει τα πράγματα διαφορετικά και προσεγγίζει τα προβλήματα του με έναν πρωτότυπο τρόπο. Συνήθως υπάρχει μια ικανότητα για εφευρέσεις, με μια τάση να γίνεται ενεργητικός και αυθόρμητος.

30. Η μοίρα της ΜΙΜΗΣΗΣ: Η τριακοστή μοίρα των Διδύμων δείχνει ένα άτομο που μπορεί είτε να αντιγράφει ή απλά να «πιθηκίζει» αυτούς που θαυμάζει. Συνήθως υπάρχει μεγάλο ταλέντο αν εξασκηθεί από νωρίς αλλιώς απλά ακολουθεί τους άλλους.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved