Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 24° 57' 08" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 13° 39' 08" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 21° 15' 47" ΖΥΓΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 07° 46' 30" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΑΡΗΣ - 01° 42' 00" ΖΥΓΟΣ
ΔΙΑΣ - 23° 50' 12" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 07° 19' 45" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 14° 27' 49" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 21° 41' 46" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 24° 24' 04" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 04° 30' 52" ΔΙΔΥΜΟΙ R

Οι 30 Ιχθύες - Η ανάλυση των μοιρών του ζωδίου

Οι 30 μοίρες των Ιχθύων και οι ιδιότητές τους

Οι 30 Ιχθύες - Η ανάλυση των μοιρών του ζωδίου


από την Χριστίνα Δημοπούλου

Xristina Foto


Σύμφωνα με αρκετούς μελετητές κάθε μοίρα από τις τριάντα ενός ζωδίου έχει ιδιαίτερες ιδιότητες που χαρακτηρίζουν όσες και όσους έχουν εκεί τον Ήλιο, την Σελήνη, τον Ωροσκόπο ή κάποιον σημαντικό πλανήτη τους.

Η μοίρα του ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΥ: Η 1η μοίρα των Ιχθύων δείχνει κάποιον που η αισθηματική του ζωή μπορεί να είναι ασταθής και μπορεί να αντιδρά ιδιαίτερα σ’ αυτό. Συναισθηματικά ο Ιχθύς είναι ζώδιο των άκρων (υπερβολική αδυναμία ή υπερβολική δύναμη). Αντίδραση στο ένα μπορεί να παράγει το άλλο.

Η μοίρα του ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ: Η 2η μοίρα των Ιχθύων δείχνει ένα επίμονο και αποφασιστικό χαρακτήρα που δεν αφήνει κανένα εμπόδιο να σταθεί στον δρόμο του.

Η μοίρα του ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ: Η 3η μοίρα των Ιχθύων δείχνει κάποιον που είναι ζεστός και συμπαθητικός. Έχει την τάση να είναι μπροστά από την εποχή του και τους συντρόφους του. Οι απλανείς αστέρες Formalhaut και Sadalmelik βρίσκονται εδώ.

Η μοίρα της ΑΝΤΟΧΗΣ: Η 4η μοίρα των Ιχθύων δείχνει κάποιον που έχει μεγάλη αντοχή και μπορεί να υποφέρει πάρα πολύ για το καλό των άλλων. Υπάρχει μεγάλη καρτερικότητα και επιμονή εδώ, αν και οι υπηρεσίες του ατόμου μπορεί να μην αναγνωριστούν ποτέ.

Η μοίρα του ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟΥ: Η 5η μοίρα των Ιχθύων δείχνει κάποιον που μπορεί να είναι εμπνευσμένος ή να οδηγείται στην δράση από τις απόψεις και τις δραστηριότητες των άλλων. Μια κρίσιμη μοίρα. Ο απλανής αστέρας Deneb Adige βρίσκεται εδώ.

Η μοίρα της ΑΡΧΟΝΤΙΑΣ: Η 6η μοίρα των Ιχθύων δείχνει κάποιον που είναι ένα ευγενικό, συμπαθητικό και αρχοντικό άτομο, αν και πιθανότατα δεν διακρίνεται μέσα στον κόσμο.

Η μοίρα του ΣΤΑΘΕΡΟΥ: Η 7η μοίρα των Ιχθύων δείχνει κάποιον που είναι σταθερός στις απόψεις και τις προσπάθειες του, ακόμα κι αν δεν καταφέρει τίποτα ή δεν εκτιμάται από αυτούς που βοηθάει και συμβουλεύει.

Η μοίρα της ΦΙΛΟΠΟΛΕΜΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ: Η 8η μοίρα των Ιχθύων δείχνει κάποιον που μπορεί να είναι προκλητικός και φιλοπόλεμος γιατί εξαιτίας της εκ γενετής αδυναμίας του που αντιλαμβάνεται υποσυνείδητα και προσπαθεί να κρύψει από τον εαυτό του όπως και από τον υπόλοιπο κόσμο.

Η μοίρα της ΜΙΜΗΣΗΣ: Η 9η μοίρα των Ιχθύων δείχνει κάποιον που μιμείται ή αντιγράφει τους άλλους. Το να ακολουθεί το πλήθος και να κρύβει τα αισθήματα του από τον εαυτό του είναι συνήθως ο πρωταρχικός σκοπός του.

Η μοίρα του ΚΑΡΜΙΚΟΥ: Η 10η μοίρα των Ιχθύων φαίνεται να είναι δυνατή στην διαμόρφωση του χαρακτήρα και την μορφή της ζωής. Τα δεδομένα των γεγονότων που κάνουν το άτομο και τους άλλους να αναρωτιούνται γιατί συνέβησαν.

Η μοίρα του ΟΜΑΛΟΥ: Η 11η μοίρα των Ιχθύων δείχνει κάποιον που η ζωή του και οι σκέψεις του ακολουθούν μια λογική ακολουθία. Τα δεδομένα των γεγονότων που δείχνουν να ακολουθούν το μονοπάτι της μοίρας κάποιου, και την κατεύθυνση της προσωπικής απόδοσης.

Η μοίρα του ΑΣΗΜΑΝΤΟΥ: Η 12η μοίρα των Ιχθύων δείχνει κάποιον που είναι ασήμαντος, και σπάνια ανεβαίνει πάνω από την μετριότητα στην ζωή. Αν η επιτυχία επιτευχθεί, είναι μέσω της εφαρμογής ενός ασυνήθιστου στοιχείου του χάρτη του, παρά μέσω της χρήσης αυτής της μοίρας ή της δραστηριότητας της. Bentham (Ερμής).

Η μοίρα του ΑΣΤΑΘΗ: Η 13η μοίρα των Ιχθύων δείχνει κάποιον που αυξάνεται και μειώνεται, φυσάει ζεστό και κρύο, σπάνια μένει σε ένα σημείο για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα στην ζωή του. Εύκολα παρασύρεται από τους άλλους και μερικές φορές ζητάει καταφύγιο στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Η μοίρα του ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΥ: Η 14η μοίρα των Ιχθύων δεν είναι και η πιο πρακτική μοίρα. Κάποιος που απογοητεύεται εύκολα και δραπετεύει από την πραγματικότητα, ζώντας στον δικό του ονειρικό κόσμο. Pepys (Άρης), Poe (Σελήνη) και Oakie (Δίας).

Η μοίρα του ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ: Η 15η μοίρα των Ιχθύων δείχνει κάποιον που είναι ένας «καταφερτζής», που έχει πάντα το άγχος να είναι «πρώτος». Συνήθως χωρίς διάκριση, σε σχέση με αυτό που επιβάλλει η ηγεσία του.

Η μοίρα του ΠΑΘΗΤΙΚΟΥ: Η 16η μοίρα των Ιχθύων δείχνει κάποιον που έχει την τάση να δέχεται εύκολα τις προσβολές από τους δυνατότερους συντρόφους του. Μερικές φορές γίνεται θύμα τους.

Η μοίρα της ΥΠΟΘΕΣΗΣ: Η 17η μοίρα των Ιχθύων δείχνει κάποιον που μπορεί να ονειρεύεται, αλλά προσπαθεί να πραγματοποιήσει αυτά τα όνειρα. Ένας καλός και ευσυνείδητος ερευνητής.

Η μοίρα της ΕΞΕΤΑΣΗΣ: Η 18η μοίρα των Ιχθύων δείχνει κάποιον που ή πάντα εξετάζεται ή πάντα εξετάζει άλλους. Μια προθυμία να κάνει το σωστό, αλλά αδυναμία στο να εκτελεί τις δραστηριότητες. Αυτή είναι μια κρίσιμη μοίρα.

Η μοίρα της ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ: Η 19η μοίρα των Ιχθύων δείχνει κάποιον που πάντα βρίσκει διέξοδο σε κάθε δυσκολία. Άσχετα με το τι του συμβαίνει, αυτός μπορεί να βρει δίοδο για να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες του.

Η μοίρα του ΙΣΧΥΡΟΓΝΩΜΟΝΑ: Η 20η μοίρα των Ιχθύων δείχνει κάποιον που είναι πάντα σίγουρος για το τι πιστεύει αλλά όχι πάντα, γιατί το πιστεύει. Η δογματική τάση είναι καλή στην περίπτωση που δεν παραπλανεί τους άλλους.

Η μοίρα του ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗ: Η 21η μοίρα των Ιχθύων δείχνει κάποιον που έχει την επιθυμία να εξερευνεί καινούργιες περιοχές ή / και ιδέες. Μπορεί να ταξιδεύει συνεχώς.

Η μοίρα της ΑΠΑΤΗΣ: Η 22η μοίρα των Ιχθύων δείχνει κάποιον που είναι απατεώνας ή έχει μια εξαιρετική ικανότητα να ανακαλύπτει τις απάτες των άλλων, αν και ο ίδιος είναι ανοιχτός και τίμιος.

Η μοίρα της ΑΛΗΘΕΙΑΣ: Η 23η μοίρα των Ιχθύων δείχνει αυτόν που αναζητά και εργάζεται για την αλήθεια και «το δίκαιο παιχνίδι». Συνήθως ανοιχτός και τίμιος ο ίδιος, περιμένει και από τους άλλους να είναι το ίδιο. Ο απλανής αστέρας Markab βρίσκεται εδώ επίσης.

Η μοίρα της ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ: Η 24η μοίρα των Ιχθύων δείχνει κάποιον που έχει την τάση να υπερβάλλει στις ιδέες ή στην πράξη. Το απροσδόκητο υπάρχει πάντα μέσα στην ζωή του.

Η μοίρα της ΔΕΙΛΙΑΣ: Η 25η μοίρα των Ιχθύων δείχνει κάποιον που κρύβει τους φόβους του πίσω από γενναία λόγια ή άνανδρες πράξεις που αυτός ελπίζει ότι θα φοβίσουν τους άλλους. Θετικά, απλά δείχνει ντροπαλότητα.

Η μοίρα του ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ: Η 26η μοίρα των Ιχθύων δείχνει κάποιον που οι ιδέες του γενικά απέχουν πολύ από αυτό που κανονικά θεωρείται ρεαλιστικό. Μερικές φορές πολύ μπροστά από την εποχή του, και άλλες φορές απλά φανατικός ή παράξενος.

Η μοίρα του ΘΕΤΙΚΟΥ: Η 27η μοίρα των Ιχθύων δείχνει κάποιον που ασχολείται με γεγονότα που συνήθως μπορεί και τα αποδεικνύει αποτελεσματικά. Συνήθως ανακαλύπτει καινούργιους τρόπους για να κάνει πράγματα.

Η μοίρα της ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ: Η 28η μοίρα των Ιχθύων δείχνει κάποιον που μπορεί πολύ έξυπνα να παραπλανεί τους άλλους ώστε να μην μπορούν να δουν αυτά που ο ίδιος θέλει να μείνουν κρυφά, ή μπορεί να αποσπάσει τους άλλους από την συνηθισμένη πορεία τους.

·

Η μοίρα του ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ: Η 29η μοίρα των Ιχθύων δείχνει κάποιον που αγωνίζεται να υπερπηδήσει τα εμπόδια ή να απορρίψει τις ενστάσεις σχετικά με τους στόχους του. Αυτή η μοίρα μπορεί να είναι ή ο γίγαντας της δύναμης και καθοδηγητής των άλλων ή απλά κάποιος που είναι μόνο αυταρχικός.

Η μοίρα του ΝΙΚΗΤΗ: Η 30η μοίρα των Ιχθύων δείχνει κάποιον που η εργασία και οι ιδέες του είναι ικανές να θριαμβεύουν, άσχετα αν οι ιδέες του είναι σωστές ή λάθος. Το κύριο χαρακτηριστικό είναι ότι «πιάνει» την φαντασία των άλλων και αναπτύσσεται από εκεί.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2021 Astrology.gr - All rights reserved