Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 12° 00' 47" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 26° 30' 10" ΚΡΙΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 25° 55' 40" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 22° 32' 06" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΡΗΣ - 17° 38' 55" ΔΙΔΥΜΟΙ R
ΔΙΑΣ - 28° 58' 51" ΙΧΘΥΕΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 20° 03' 41" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 15° 55' 33" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 22° 38' 42" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 26° 51' 37" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 13° 13' 55" ΤΑΥΡΟΣ

Οι 30 Σκορπιοί - Η ανάλυση των μοιρών του ζωδίου

Οι 30 μοίρες των Σκορπιών και οι ιδιότητές τους
Οι 30 Σκορπιοί - Η ανάλυση των μοιρών του ζωδίου
από την Χριστίνα Δημοπούλου
Xristina Foto

Σύμφωνα με αρκετούς μελετητές κάθε μοίρα από τις τριάντα ενός ζωδίου έχει ιδιαίτερες ιδιότητες που χαρακτηρίζουν όσες και όσους έχουν εκεί τον Ήλιο, την Σελήνη, τον Ωροσκόπο ή κάποιον σημαντικό πλανήτη τους.

 

1. Η μοίρα της ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ: Η πρώτη μοίρα του Σκορπιού δείχνει κάποιον που είναι συνήθως έτοιμος για οτιδήποτε παρουσιαστεί. Ένα σκληρό άτομο που δεν εκπλήσσεται. Αυτή είναι μια κρίσιμη μοίρα.

2. Η μοίρα της ΣΧΕΣΗΣ: Η δεύτερη μοίρα του Σκορπιού δείχνει κάποιον που απολαμβάνει να συνδέεται με άλλους. Ένας εκτελεστικός τύπος, που μερικές φορές ενδιαφέρεται για τους κρυμμένους παράγοντες της ζωής.

3. Η μοίρα του ΝΤΑΗ: Η τρίτη μοίρα του Σκορπιού δείχνει κάποιον που μπορεί να έχει πολλές ευκαιρίες γιατί η δική του έπαρση το απαιτεί. Μπορεί να ταξιδεύει συνεχώς, είτε σωματικά είτε πνευματικά. Ο απλανής αστέρας Princeps βρίσκεται εδώ.

4. Η μοίρα της ΡΥΘΜΙΣΗΣ: Η τέταρτη μοίρα του Σκορπιού δείχνει κάποιον που ρυθμίζει ή σχεδιάζει τις υποθέσεις του πολύ μπροστά. Ένα ψυχρό μυαλό και ένας καλός αναλυτής. Μια καλή μοίρα για συγγραφείς.

5. Η μοίρα της ΕΠΑΦΗΣ: Η πέμπτη μοίρα του Σκορπιού δείχνει ένα μάλλον σκληρό άτομο, αργοκίνητος και πεισματάρης, πάντα έτοιμος για καυγά. Μπορεί να είναι ενεργός μεταρρυθμιστής.

6. Η μοίρα του ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ: Η έκτη μοίρα του Σκορπιού δείχνει ένα πολύ εγωκεντρικό άτομο που έχει σαν σκοπό την απόκτηση υλικών αγαθών στην ζωή. Ο απλανής αστέρας Khambalia βρίσκεται εδώ.

7. Η μοίρα της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ: Η έβδομη μοίρα του Σκορπιού δείχνει ένα άτομο που έχει την τάση να ενδιαφέρεται και να είναι ενεργός στα πολιτικά ζητήματα ή που μπορεί να παρεμβαίνει απρόσεκτα σ’ αυτά.

8. Η μοίρα του ΕΠΩΝΥΜΟΥ: Η όγδοη μοίρα του Σκορπιού δείχνει κάποιον που ακολουθεί τον δικό του δρόμο με τον δικό του τρόπο. Μπορεί να είναι λαμπερός ή απλά πεισματάρης.

9. Η μοίρα της ΑΚΑΜΨΙΑΣ: Η ένατη μοίρα του Σκορπιού δείχνει κάποιον που δεν μπορεί να παρεκκλίνει από τον δρόμο που έχει διαλέξει, μπορεί να ακούει αλλά σπάνια αλλάζει γνώμη.

10. Η μοίρα του ΑΝΗΣΥΧΟΥ: Η δέκατη μοίρα του Σκορπιού δείχνει κάποιον που έχει την τάση να είναι δυσαρεστημένος με τις υπάρχουσες συνθήκες. Μπορεί να ταξιδεύει γενικά. Αυτή είναι μια κρίσιμη μοίρα.

11. Η μοίρα του ΦΙΓΟΥΡΑΤΖΗ: Η ενδέκατη μοίρα του Σκορπιού δείχνει κάποιον που έχει την τάση να αντιλαμβάνεται τον τρόπο που αντιδρούν οι άλλοι. Ο απλανής αστέρας Acrux βρίσκεται εδώ.

12. Η μοίρα του ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΥ:
Η δωδέκατη μοίρα του Σκορπιού δείχνει κάποιον που απολαμβάνει να πειράζει και να εκνευρίζει τους άλλους. Ο απλανής αστέρας Alphecca βρίσκεται εδώ επίσης.

13. Η μοίρα του ΠΑΛΜΟΥ: Η δέκατη τρίτη μοίρα του Σκορπιού δείχνει κάποιον που ασχολείται με την παρακμή και την αφθονία της ζωής και τις περιστάσεις που αφορούν αυτόν με έναν συνειδητό τρόπο.

14. Η μοίρα του ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ: Η δέκατη τέταρτη μοίρα του Σκορπιού δείχνει κάποιον που ασχολείται με ηλεκτρικά θέματα ή με αποτελέσματα που ονομάζονται «ηλεκτρικά», όπως παραστάσεις που παρουσιάζονται με εντυπωσιακό τρόπο.

15. Η μοίρα της ΚΙΝΗΣΗΣ: Η δέκατη πέμπτη μοίρα του Σκορπιού δείχνει κάποιον που είναι δραστήριος και κινείται συνεχώς. Ένα δραστήριο άτομο με μεγάλη φιλοδοξία και ενεργητικότητα.

16. Η μοίρα του ΑΓΝΩΣΤΟΥ: Η δέκατη έκτη μοίρα του Σκορπιού δείχνει κάποιον που «σκαλίζει» τις άγνωστες περιοχές της ζωής και της σκέψης. Μερικές φορές κάποιος που είναι άγνωστος έρχεται στην επιφάνεια ξαφνικά εξαιτίας της αναζήτησης και της έρευνας του.

17. Η μοίρα του ΜΕΓΕΘΟΥΣ: Η δέκατη όγδοη μοίρα του Σκορπιού δείχνει κάποιον που έχει είτε μικρότερο, είτε μεγαλύτερο μέγεθος από το κανονικό. Υπάρχει πιθανόν κάποια σύνδεση με τους αδένες γιατί αρκετοί άνθρωποι που είναι είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι γνωστό ότι έχουν θέσεις εδώ.

18. Η μοίρα του ΧΡΩΜΑΤΟΣ: Η δέκατη όγδοη μοίρα του Σκορπιού δείχνει κάποιον που ασχολείται με χρώματα, την χημεία ή με δονήσεις (η μουσική περιλαμβάνεται).

19. Η μοίρα του ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΥ:
Η δέκατη ένατη μοίρα του Σκορπιού δείχνει κάποιον που είναι ακούραστος στην επιδίωξη του στόχου του, ποτέ δεν διακόπτει τις εργασίες του μέχρι ο στόχος να τον πονέσει, ή να τον προσπεράσει ο θάνατος. Ο απλανής αστέρας North Scale βρίσκεται εδώ.

20. Η μοίρα της ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ: Η εικοστή μοίρα του Σκορπιού δείχνει κάποιον που ασχολείται με επαναληπτικά πρότυπα στον ήχο, στο φως, στις λέξεις ή μόνο στην εμπειρία.

21. Η μοίρα του ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ: Η εικοστή πρώτη μοίρα του Σκορπιού δείχνει κάποιον που ακολουθεί επιφανειακά τα συνηθισμένα, αλλά έχει ελάχιστο σεβασμό για τα προηγούμενα. Πάντα ρισκάρει να ανακαλύπτει καινούργια πράγματα.

22. Η μοίρα του ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ: Η εικοστή δεύτερη μοίρα του Σκορπιού δείχνει κάποιον που έχει την τάση να διαχωρίζει τους παράγοντες στην ζωή του ή να ζει χωριστά από τους συγχρόνους του στον ίδιο τομέα της προσπάθειας.

23. Η μοίρα της ΚΑΛΟΤΥΧΙΑΣ: Η εικοστή τρίτη μοίρα του Σκορπιού δείχνει κάποιον που είναι συνήθως μόνο απλά τυχερός, αλλά κάποιος που γνωρίζει τι να κάνει με την «Κυρία Τύχη» όταν αυτή του χαμογελάσει. Αυτή είναι μια κρίσιμη μοίρα και ο απλανής αστέρας Agena βρίσκεται εδώ επίσης.

24. Η μοίρα του ΕΜΠΟΡΟΥ:
Η εικοστή τέταρτη μοίρα του Σκορπιού δείχνει κάποιον που έχει την τάση να διαπραγματεύεται για να κερδίσει τους στόχους του. Μερικές φορές κάνει συμφωνίες μεταξύ των άλλων μερών.

25. Η μοίρα του ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ: Η εικοστή πέμπτη μοίρα του Σκορπιού δείχνει κάποιον που ακολουθεί την παράδοση και το προβάδισμα, αν και, κάτω από προσεκτικό σχεδιασμό, αυτό το επίτευγμα μπορεί να είναι εξαιρετικό ή πρωτότυπο.

26. Η μοίρα του ΑΠΡΟΣΕΚΤΟΥ: Η εικοστή έκτη μοίρα του Σκορπιού δείχνει κάποιον που συνήθως πέφτει με τα μούτρα ανεύθυνα είτε στις συνήθειες ή στις ιδέες και στις υποδείξεις των άλλων.

27. Η μοίρα του ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ: Η εικοστή έβδομη μοίρα του Σκορπιού δείχνει κάποιον που σε φυσιολογικές συνθήκες είναι ειρηνικός, απολαμβάνει τέλεια έναν καυγά συνήθως για χάρη των αρχών του παρά έναν καυγά που οφείλεται σε πραγματική διαφωνία.

28. Η μοίρα του ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ:
Η εικοστή όγδοη μοίρα του Σκορπιού δείχνει κάποιον που είναι διατεθειμένος να εργαστεί για την ανθρωπότητα ή για τους ζωντανούς οργανισμούς που υπάρχουν γύρω μας για να βελτιώσει τις συνθήκες και την μοίρα τους.

29. Η μοίρα της ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ:
Η εικοστή ένατη μοίρα του Σκορπιού δείχνει έναν ασυνήθιστο άνθρωπο που αντιλαμβάνεται τους νόμους της μοίρας, της ενοχής και της ανταπόδοσης, αλλά μπορεί ή να τους αψηφά ή να τους υπακούει. Ο απλανής αστέρας Bungula βρίσκεται εδώ.

30. Η μοίρα του ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ:
Η τριακοστή μοίρα του Σκορπιού δείχνει κάποιον που εκπροσωπεί κάποιους τους οποίους θεωρεί υποβαθμισμένους, ή γι’ αυτούς που τον θεωρούν ηγέτη τους ή εκπρόσωπο τους.


ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved