Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 11° 06' 58" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 11° 18' 54" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΕΡΜΗΣ - 16° 11' 17" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 05° 11' 58" ΙΧΘΥΕΣ
ΑΡΗΣ - 10° 07' 43" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 05° 55' 14" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 25° 46' 00" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 14° 58' 15" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 23° 34' 36" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 28° 38' 29" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 08° 46' 06" ΤΑΥΡΟΣ R

Οι 30 Ζυγοί

Οι 30 μοίρες των Ζυγών και οι ιδιότητές τους

 

 

Οι 30 Ζυγοί
από την Χριστίνα Δημοπούλου
 
Xristina Foto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύμφωνα με αρκετούς μελετητές κάθε μοίρα από τις τριάντα ενός ζωδίου έχει ιδιαίτερες ιδιότητες που χαρακτηρίζουν όσες και όσους έχουν εκεί τον Ήλιο, την Σελήνη, τον Ωροσκόπο ή κάποιον σημαντικό πλανήτη τους.

 

 

 

 

1. Η μοίρα της ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗΣ: Η πρώτη μοίρα του Ζυγού δείχνει κάποιον που είναι ευφυής αλλά έχει την τάση να είναι εγωκεντρικός. Είναι πιθανή η παρουσία προβλήματος στον θυρεοειδή αδένα. Μια κρίσιμη μοίρα.

 

2. Η μοίρα της ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑΣ: Η δεύτερη μοίρα του Ζυγού δείχνει ένα ειλικρινές, ανοιχτό, ευφυές άτομο, που η έλλειψη «τακτ» μπορεί να σκοτεινιάσει τα κίνητρα του.

 

3. Η μοίρα της ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ: Η τρίτη μοίρα του Ζυγού δείχνει ένα πολύ ευαίσθητο, συμπαθητικό άτομο, που πάντα αναζητά, και συνήθως βρίσκει ένα πνευματικό νόημα στην ζωή.

 

4. Η μοίρα της ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ: Η τέταρτη μοίρα του Ζυγού δείχνει κάποιον που έχει την τάση να έχει ένα δυνατό μυαλό και ένα αδύναμο σώμα, ή ένα δυνατό σώμα αλλά ένα όχι τόσο ισορροπημένο μυαλό. Πολύ κουράγιο, σε κάθε περίπτωση. Ο απλανής αστέρας Zaniah βρίσκεται εδώ.

5. Η μοίρα του ΜΟΧΘΟΥ: Η πέμπτη μοίρα του Ζυγού δείχνει κάποιον που έχει μια πιστή επιμονή, άσχετα αν έχει δίκιο ή άδικο, δύσκολο να απογοητευτεί.

 

6. Η μοίρα της ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ: Η έκτη μοίρα του Ζυγού δείχνει κάποιον που προσπαθεί να γίνει διανοούμενος χωρίς να έχει την εξυπνάδα να μην αφήνει τον εαυτό του να ταλαντεύεται από τις γνώμες των άλλων.

 

7. Η μοίρα του ΜΕΝΤΙΟΥΜ: Η έβδομη μοίρα του Ζυγού δείχνει κάποιον που είναι δεκτικός σε ψυχικές επιρροές, η μορφή της επιρροής εξαρτάται από την πρόβλεψη του ατόμου.

8. Η μοίρα του ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΥ: Η όγδοη μοίρα του Ζυγού δείχνει κάποιον που αλλάζει γνώμη από την μια στιγμή στην άλλη και εύκολα επηρεάζεται από τις γνώμες των άλλων.

9. Η μοίρα της ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ: Η ένατη μοίρα του Ζυγού δείχνει κάποιον που οι απαγορεύσεις και οι απογοητεύσεις μπορεί να τον οδηγήσουν σε ακραία συμπεριφορά. Ο απλανής αστέρας Vindemiatrix βρίσκεται εδώ.

 

10. Η μοίρα της ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ: Η δέκατη μοίρα του Ζυγού δείχνει ένα ισορροπημένο άτομο με μια καλή οικονομική λογική, που συνήθως πετυχαίνει τους στόχους του.

 

11. Η μοίρα του ΠΑΡΙΑ: Η ενδέκατη μοίρα του Ζυγού δείχνει κάποιον που έχει την τάση να είναι οδοκαθαριστής. Ένα καλό μυαλό και ένα δυνατό στομάχι για εργασία που οι άλλοι απορρίπτουν.

 

12. Η μοίρα του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ: Η δωδέκατη μοίρα του Ζυγού δείχνει κάποιον που είναι σωματικά ενεργός, συνήθως ευφυής, αλλά δεν έχει ισορροπία ανάμεσα στην σωματική και την πνευματική δραστηριότητα.

 

13. Η μοίρα του ΜΟΝΑΧΙΚΟΥ: Η δέκατη τρίτη μοίρα του Ζυγού δείχνει κάποιον που είναι ικανός να μείνει εργένης ή που ο γάμος του μπορεί να μην είναι επιτυχημένος. Ένα εξαιρετικά μοναχικό άτομο με ασυνήθιστες ιδέες και προοπτικές.

14. Η μοίρα του ΕΠΙΔΕΞΙΟΥ: Η δέκατη τέταρτη μοίρα του Ζυγού δείχνει κάποιον που έχει την τάση να έχει τακτ αλλά να είναι ταυτόχρονα και σταυροφόρος, κάποιον που θεωρεί ότι το «σωστό» είναι πάνω από τα «δικαιώματα».

15. Η μοίρα του ΑΝΟΜΟΥ: Η δέκατη πέμπτη μοίρα του Ζυγού δείχνει κάποιον που έχει την τάση να παίρνει τον δρόμο του ανεξάρτητα από τους άλλους, ειδικά σε θέματα σχετικά με την υγεία και τις προσωπικές σχέσεις.

16. Η μοίρα του ΝΟΜΙΜΟΥ: Η δέκατη έκτη μοίρα του Ζυγού δείχνει κάποιον που έχει την τάση να ακολουθεί «τους νόμους και τους κανονισμούς». Μπορεί να έχει κλίση στην μουσική ή στις επιστήμες.

17. Η μοίρα της ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ: Η δέκατη έβδομη μοίρα του Ζυγού δείχνει κάποιον που παίρνει πολύ σοβαρά τα θεολογικά ζητήματα είτε μέσω αποδοχής είτε μέσω απόρριψης. Ο απλανής αστέρας Seginous βρίσκεται εδώ επίσης.

18. Η μοίρα του ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΥ: Η δέκατη όγδοη μοίρα του Ζυγού δείχνει κάποιον που έχει την τάση να αναζητά την δημοσιότητα και την θεαματική πλευρά της ζωής. Μπορεί να είναι ένα άτομο που πραγματικά μπορεί να συμβάλει κάπου ή απλά να κάνει φιγούρα.

19. Η μοίρα του ΔΙΑΖΥΓΙΟΥ: Η δέκατη ένατη μοίρα του Ζυγού δείχνει κάποιον που συνήθως έχει μια τρομακτική επιτυχία στην καριέρα που διάλεξε, αλλά το κάνει χωρίζοντας από τους συντρόφους του με την μια ή την άλλη έννοια, μερικές φορές επειδή έχει φτάσει σε ένα σημείο που ο χωρισμός είναι απαραίτητος.

20. Η μοίρα του ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟΥ: Η εικοστή μοίρα του Ζυγού δείχνει κάποιον που, ότι κι αν κάνει, το κάνει με την καρδιά και την ψυχή του. Εποικοδομητική ή καταστρεπτική, η εργασία του είναι τρόπος ζωής και ο τρόπος ζωής του είναι η εργασία.

21. Η μοίρα της ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ: Η εικοστή πρώτη μοίρα του Ζυγού δείχνει ένα γοητευτικό άτομο που η ειλικρίνεια του είναι αφοπλιστική και που η ευφυΐα του μπορεί να είναι εξαιρετική.

22. Η μοίρα της ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ: Η εικοστή δεύτερη μοίρα του Ζυγού δείχνει κάποιον που είναι μεθοδικός και βαθιά σκεπτόμενος, με την υπομονή να ακούει, να μελετά και να υπολογίζει τους παράγοντες πριν πάρει μια απόφαση. Ο απλανής αστέρας Foramen βρίσκεται εδώ επίσης.

23. Η μοίρα της ΕΓΡΗΓΟΡΣΗΣ: Η εικοστή τρίτη μοίρα του Ζυγού δείχνει ένα άτομο που είναι «αϊτός» με ένα καλό μυαλό και μια κλίση στα μαθηματικά. Ο απλανής αστέρας Spica βρίσκεται εδώ.

24. Η μοίρα του ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΗ: Η εικοστή τέταρτη μοίρα του Ζυγού δείχνει κάποιον που έχει εξαιρετικές ευκαιρίες για επιτυχία, ειδικά στις τέχνες γιατί ο απλανής αστέρας Arcturus βρίσκεται εδώ.

25. Η μοίρα της ΟΞΥΔΕΡΚΕΙΑΣ: Η εικοστή πέμπτη μοίρα του Ζυγού δείχνει ένα ασυνήθιστα προνοητικό και γεμάτο κατανόηση άτομο, αν και μπορεί να είναι μπροστά από την εποχή του.

26. Η μοίρα της ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ: Η εικοστή έκτη μοίρα του Ζυγού δείχνει κάποιον με ασυνήθιστα καλή αίσθηση της οικονομίας. Η θρησκεία μπορεί να παίζει κάποιο ρόλο.

27. Η μοίρα των ΓΟΝΕΩΝ: Η εικοστή έβδομη μοίρα του Ζυγού δείχνει κάποιον που στην ζωή του, οι γονείς μπορεί να παίζουν έναν ιδιαίτερο ρόλο με κάποιον τρόπο, είτε έχοντας μια προσκόλληση σε ασυνήθιστο βαθμό, είτε έχοντας ευθύνη για έναν μεγάλο σε ηλικία γονιό, ή μια έλλειψη γονέων. Αυτή είναι μια κρίσιμη μοίρα.

28. Η μοίρα του ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΥ: Η εικοστή όγδοη του Ζυγού δείχνει κάποιον που διαμαρτύρεται για τις παρούσες συνθήκες, αλλά που έχει την τάση να επιδεικνύει μια εποικοδομητική συμπεριφορά, κάνοντας το.

29. Η μοίρα του ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΥ: Η εικοστή ένατη μοίρα του Ζυγού δείχνει κάποιον που έχει μια ρομαντική φύση, αλλά που πρέπει να προσέχει να μην υπέρ-δραματοποιεί τις ιδιοτροπίες της ζωής.

30. Η μοίρα του ΣΚΕΠΤΙΚΟΥ: Η τριακοστή μοίρα του Ζυγού δείχνει κάποιον που συνήθως σκέφτεται τους άλλους και έναν που κάνει στοχασμούς πάνω στα δυσνόητα ζητήματα, ψάχνοντας πάντα το νόημα της ζωής. Στην αρνητική του πλευρά μπορεί να είναι ακραία επιπόλαιος και ασυλλόγιστος.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved