Η Σελήνη στην Ινδική αστρολογία-11η Ναξάτρα

Το πρωτεύον κίνητρο στην ζωή σας είναι το Κάμα που σημαίνει συνεχείς και ατέλειωτες επιθυμίες
Παπασταύρου Λίντα
Η Σελήνη στην Ινδική αστρολογία-11η Ναξάτρα

Από τον Πάρι Σιδηρόπουλο



photo paris-1


Οι Ναξάτρας είναι 27 θέσεις της γενέθλιας Σελήνης που αποκαλύπτουν την αληθινή μας προσωπικότητα. Ο γενέθλιος χάρτης στο σύνολο του δείχνει το πόσο εύκολα η δύσκολα η αληθινή μας αυτή προσωπικότητα θα αναπτυχθεί η θα καταπνιγεί.

Ενδέκατη Ναξάτρα ή αστερισμός Σελήνης

Αν η γενέθλια Σελήνη σας βρίσκεται μεταξύ 13 20΄- 26 40΄ μοιρών Λέοντος σύμφωνα με τον αστρικό ζωδιακό της ινδικής αστρολογίας ή μεταξύ 6 20΄-19 40΄ μοιρών Παρθένου, σύμφωνα με τον τροπικό ζωδιακό της δυτικής αστρολογίας, τότε ανήκετε στην «γλεντζέδικη» θεότητα Μπαγκαβάν που, εύλογα, έχει σαν διαχειριστή πλανήτη την γόησσα και χλιδάτη Αφροδίτη.

Το όνομα αυτού του αστερισμού της Σελήνης είναι Πούρβα Φαλγκούνα και σημαίνει πρώιμη συκιά με σύμβολο ένα κρεβάτι.

Πρόκειται λοιπόν για ενέργεια που έχει να κάνει με την χαρούμενη πλευρά της ζωής, την ξενοιασιά και την υλική ευημερία με υψηλό δείκτη αισθητικής και σε καθημερινή βάση. Η δημιουργία μιας ευτυχισμένης οικογένειας και ενός καλού γάμου είναι το επίκεντρο αυτού του αστερισμού που παραμερίζει το έντονο ερωτικό στοιχείο που επίσης υπάρχει.

Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι στρωμένα με ροδοπέταλα επειδή το συνολικό σκηνικό, της σε καθημερινής βάσης, ευωχίας, καλοπέρασης και υλικής ευημερίας καταλήγει σε αγχωτική συνεχή προσπάθεια συντήρησης αυτής της εικόνας κυρίως στα λεγόμενα μάτια του κόσμου.

Έτσι φίλες και φίλοι μου, κινδυνεύετε από γλωσσοφαγιά και ζηλοφθονία επειδή προκαλείτε το άμεσο περιβάλλον σας με την επιδειξιμανία που σας διακατέχει. Φυσικά όλοι επιδιώκουμε μια στοιχειώδη υλική διαβίωση και ευημερία. Η διαφορά με εσάς έγκειται στο γεγονός ότι θεωρείτε την υλική ευημερία σαν προαπαιτούμενο για την ευτυχία σας και δύσκολα χαιρόσαστε την ζωή με απλά και λιτά μέσα όπως συμβαίνει με τους απλούς ανθρώπους της κοινωνίας που ενώ από την μια πλευρά τους θαυμάζουμε, από την άλλη μας είναι δύσκολο να τους μιμηθούμε. Τελικά καταλήγετε να γίνετε υπηρέτες και όχι κύριοι των επιθυμιών σας για καλοπέραση και ευημερία.

Αν στον παρόντα κύκλο ζωής σας βρεθήκατε σε πλούσια οικογένεια, τότε όλα είναι για σας εύκολα και σε κάποιο βαθμό δικαιολογημένα. Αν όμως γεννηθήκατε σε πτωχή οικογένεια και χαμηλή κοινωνική τάξη, τότε θα ‘σαστε καταπιεσμένοι και αγχωμένοι έως ότου ανέλθετε κοινωνικά και όταν το πετύχετε θα είσαστε μονίμως σε επιφυλακή για να παραμείνετε στην κορυφή, αποκτώντας παράλληλα την νοοτροπία και αισθητική των νεόπλουτων. Φροντίστε λοιπόν να μην πέσετε στις παγίδες του Μπαγκαβάν και της Αφροδίτης.

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά

Το πρωτεύον κίνητρο στην ζωή σας είναι το Κάμα που σημαίνει συνεχείς και ατέλειωτες επιθυμίες. Θέλω, θέλω και ξαναθέλω...

Η προσωπικότητα σας είναι εσωστρεφής, παθητική, θηλυκή.

Η κάστα σας,(κοινωνική τάξη),από την οποία έχετε μνήμες προηγούμενης ζωής είναι Βραχμανική, δηλαδή έχετε έμφυτο τουπέ και αέρα ατόμου που ανήκει στην άρχουσα τάξη.

Η ιδιοσυγκρασία σας είναι Μανούσα δηλαδή ανθρώπινη με όλα τα αντίστοιχα θετικά και αρνητικά μιας ανθρώπινης ύπαρξης.

Η αύρα σας είναι σφοδρή με επίδραση που προδιαθέτει είτε θετικά είτε αρνητικά.

Η επίκληση(μάντρα) που σας εμπνέει είναι Ωμ Ταμ,108 φορές, ατενίζοντας βόρεια.

Το ζώο που σας καθοδηγεί στην σεξουαλική σας συμπεριφορά είναι ο θηλυκός αρουραίος.

Το ιδανικό σας ταίρι στο σεξ θα είναι το άτομο-αρσενικός αρουραίος με την γενέθλια Σελήνη του μεταξύ 0-13 20΄ μοιρών Λέοντος (ινδικός ζωδιακός, 10η Ναξάτρα) ή μεταξύ 23 μοιρών Λέοντος-6 20΄ μοιρών Παρθένου (δυτικός ζωδιακός).

Συμπερασματικά: μπορούμε να πούμε ότι είσαστε άτομα μεγαλόψυχα, γήινα, ελκυστικά, νομιμόφρονα και εξαίρετοι συζητητές. Κάνετε το δικό σας χωρίς να παρενοχλείτε τους άλλους και συχνά περιπλανάσθε στα μονοπάτια της τέχνης και των απολαύσεων της ζωής. Είσαστε σε καλή φυσική κατάσταση, εν τούτοις συχνά επιχειρείτε άλματα πέραν των δυνατοτήτων σας

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved