Η Σελήνη στην Ινδική αστρολογία-10η Ναξάτρα

Οι Ναξάτρας είναι 27 θέσεις της γενέθλιας Σελήνης που αποκαλύπτουν την αληθινή μας προσωπικότητα
Παπασταύρου Λίντα
Η Σελήνη στην Ινδική αστρολογία-10η Ναξάτρα

Από τον Πάρι Σιδηρόπουλο

photo paris-1

Οι Ναξάτρας είναι 27 θέσεις της γενέθλιας Σελήνης που αποκαλύπτουν την αληθινή μας προσωπικότητα. Ο γενέθλιος χάρτης στο σύνολο του δείχνει το πόσο εύκολα η δύσκολα η αληθινή μας αυτή προσωπικότητα θα αναπτυχθεί η θα καταπνιγεί

10η Ναξάτρα ή Αστερισμός Σελήνης

Αν η γενέθλια Σελήνη σας βρίσκεται μεταξύ 0-13 20΄ μοιρών Λέοντος με τον αστρικό ζωδιακό της ινδικής αστρολογίας ή μεταξύ 23 μοιρών Λέοντος-6 20΄ μοιρών Παρθένου με τον τροπικό ζωδιακό της δυτικής αστρολογίας, τότε σας εξουσιάζουν τα Μανές Πιτάρας ή προγονικά πνεύματα που έχουν, κυρίως, να κάνουν με τον φυσικό σας πατέρα.

Το όνομα του αστερισμού αυτού είναι Μάγκα που σημαίνει «ο ωφελημένος», έχει σαν έμβλημα ένα στέμμα και διοικείται από τον απόκοσμο και μεταφυσικό Κέτου (Νότιος Δεσμός της Σελήνης).

Εδώ συναντάμε ένα πανίσχυρο ψυχισμό και συναισθηματισμό που αναλώνεται στο ψάξιμο της προγονικής ευχής ή ακόμη και κατάρας που κουβαλάμε στον παρόντα κύκλο της ζωής μας. Στις πλείστες όσες περιπτώσεις το βασικό προγονικό πρόσωπο που μας απασχολεί, τυραννικά, στην ζωή μας, είναι ο ίδιος μας ο πατέρας. Έτσι λοιπόν ή θα είμαστε περήφανοι για τον πατέρα μας ή θα ντρεπόμαστε για αυτόν. Φυσικά κάτι παρόμοιο συμβαίνει σε αμέτρητα άτομα, είτε άνδρες είτε γυναίκες. Ωστόσο αποκλειστικά σε αυτήν την Ναξάτρα η μανία σχετικά του να μοιάσουμε του πατέρα μας, αν ήταν θετική προσωπικότητα ή αντίθετα με τις πράξεις μας να ξεπλύνουμε μια ντροπή που έχουμε κληρονομήσει από έναν ανάξιο πατέρα, είναι συγκλονιστική.

Αν ανήκετε λοιπόν στην κατηγορία αυτή φίλες και φίλοι μου, τότε ολόκληρη η ζωή σας και η ενέργεια σας θα αναλωθεί σε αυτόν τον σκοπό.

Ωστόσο υπάρχει και η θετική πλευρά. Δηλαδή είτε αγωνιζόσαστε να διατηρήσετε την αίγλη ενός σπουδαίου πατέρα είτε να απαλείψετε την μνήμη ενός ανάξιου, θέλετε δεν θέλετε θα ενεργείτε θετικά και δυναμικά ανερχόμενοι συνεχώς στον οικο γενειακό, συγγενικό, κοινωνικό και επαγγελματικό σας χώρο. Σίγουρα θα πετύχετε στις προσπάθειες σας, άσχετα από τα κίνητρα που σας ωθούν και τα οποία το περιβάλλον σας πιθανότατα να τα αγνοεί. Αργά, σιωπηλά και σταθερά θα χτίζετε το οικοδόμημα της ζωής σας εκδηλώνοντας παράλληλα και έναν χαρακτήρα αυταρχικό και δεσποτικό επειδή το τάμα σας δεν σας αφήνει περιθώρια λαθών και συναισθηματισμών.

Η γνωστή και σκληρή παροιμία, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, σας ταιριάζει γάντι. Μην ξεχνάτε ότι τα προγονικά πνεύματα Μανές Πιτάρας έχουν επιλέξει σαν εκτελεστή των επιθυμιών τους τον άτεγκτο, δαιμονικό και μανιακό Νότιο Δεσμό της Σελήνης, τον Κέτου γνωστόν και σαν «Ουρά του Δράκου».

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά

-Το πρωτεύον σας κίνητρο στην ζωή είναι το Άρθα που σημαίνει τα μέσα που πρέπει να έχω στην διάθεση μου(κυρίως υλικά),για να πετύχω τον στόχο μου. Δεν θα πάτε λοιπόν στην μάχη της ζωής αν δεν έχετε εξασφαλίσει έναν άρτιο οπλισμό.

-Η προσωπικότητα σας είναι εξωστρεφής, ενεργητική, αρσενική.

-Η ιδιοσυγκρασία σας είναι Ράξασα, δηλαδή δαιμονική. Θα κυνηγήσετε με μανία τον στόχο σας ο κόσμος να χαλάσει.

-Η κάστα σας(κοινωνική τάξη),από την οποία έχετε μνήμες προηγούμενης ζωής είναι Σούντρα, δηλαδή σκλάβοι πράγμα που σας δίνει αντοχή στις κακουχίες και πείσμα να απελευθερωθείτε.

-Η αύρα σας είναι βίαιη και η επίδραση της καταλυτική.

-Η επίκληση(μάντρα) που σας εμπνέει είναι Ωμ Μά αμ,108 φορές, ατενίζοντας δυτικά.

-Το ζώο που σας καθοδηγεί στην σεξουαλική σας συμπεριφορά είναι ο αρσενικός αρουραίος. Το ιδανικό σας ταίρι στο σεξ, θα είναι το άτομο-θηλυκός αρουραίος με την γενέθλια Σελήνη του μεταξύ 13 20΄-26 40΄ μοιρών Λέοντος (ινδικός ζωδιακός-11η Ναξάτρα) ή μεταξύ 6 20΄-19 40΄ μοιρών Παρθένου (δυτικός ζωδιακός).

Συμπερασματικά μπορούμε να πούμε ότι διαθέτετε βασιλικό μεγαλείο ή και ψώνιο, φιλοδοξίες, ροπή προς τις απολαύσεις, φυσική υγεία και ικανότητα να καταλαμβάνετε με ευκολία υψηλά πόστα. Λατρεύετε την παράδοση και αναζητάτε μεγαλεπήβολα σχέδια. Προτιμάτε να σας υπηρετούν παρά να υπηρετείτε και μπορεί να πέφτετε θύμα μιας ακόρεστης επιθυμίας για σεξ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved