Η Σελήνη στην Ινδική αστρολογία-25η Ναξάτρα

25η Ναξάτρα ή αστερισμός της Σελήνης
Παπασταύρου Λίντα
Η Σελήνη στην Ινδική αστρολογία-25η Ναξάτρα

Από τον Πάρι Σιδηρόπουλο

photo paris-1

Οι Ναξάτρας είναι 27 θέσεις της γενέθλιας Σελήνης που αποκαλύπτουν την αληθινή μας προσωπικότητα. Ο γενέθλιος χάρτης στο σύνολο του δείχνει το πόσο εύκολα η δύσκολα η αληθινή μας αυτή προσωπικότητα θα αναπτυχθεί η θα καταπνιγεί

Αν η γενέθλια Σελήνη σας βρίσκεται μεταξύ 20 μοιρών Υδροχόου-3 20 μοιρών Ιχθύων με τον αστρικό ζωδιακό της Ινδικής αστρολογίας ή 23 μοίρες μπροστά με τον τροπικό ζωδιακό της Δυτικής αστρολογίας (13 έως 26 20΄ Ιχθύων), τότε βρισκόσαστε κάτω από την εξουσία της θεότητας- ενέργειας Ετζά Εκαπάτ που σημαίνει μονοπόδαρος ή μονόκερως τράγος με σύμβολο ένα ξίφος και με πλανήτη διαχειριστή τον Δία.

Έχετε να κάνετε φίλες και φίλοι με μια τεράστιας ισχύος ενέργεια που θα πρέπει να μάθετε την σωστή της χρήση και διαχείριση. Έχετε φοβερή διαίσθηση και σοφία και μέσα σας φωλιάζει η δίψα για ανάπτυξη, ευημερία, οικογενειακή ευτυχία και πανανθρώπινη ειρήνη. Η ψυχική σας ποιότητα είναι ανυπέρβλητη και βεβαίως το ότι ο μεγάλος ευεργέτης της αστρολογίας, ο πολύς Δίας είναι διαχειριστής του αστερισμού σας, τα λέει όλα.

Το πρόβλημα στην περίπτωση σας είναι ότι η αίσθηση της μεγάλης ενέργειας που έχετε σας μπερδεύει και θέλετε να πραγματοποιήσετε πολλά και μεγάλα ταυτόχρονα. Θα πρέπει λοιπόν να βάλετε σε μια σειρά τους στόχους σας και να τους πετυχαίνετε έναν-έναν. Η δια ...σπορά της υπέροχης ενέργειας σας είναι και ο μεγαλύτερος εχθρός σας. Πολλές φορές η δύναμη που διαθέτουμε μας κάνει να εφησυχάζουμε και να κλεινόμαστε στον εαυτό μας και στο μεγαλείο μας παραμένοντας στην ουσία ανενεργοί και άπραγοι, σαν τον Αχιλλέα που πεισματικά έμενε κλεισμένος στην σκηνή του και δεν πολεμούσε εξαιτίας της ερωτικής αντιζηλίας που είχε με τον Αγαμέμνονα. Έτσι λοιπόν η δική σας αδράνεια δεν στερεί μόνον από εσάς την νίκη και την δόξα αλλά επιφέρει και τεράστιες απώλειες στο άμεσο περιβάλλον σας. Βάλτε άμεσα ένα πρόγραμμα συγκεκριμένης δράσης και τα αποτελέσματα θα είναι άμεσα και θεαματικά.

Κατά κάποιο τρόπο η φύση του αστερισμού σας, υποτίθεται ότι ταιριάζει περισσότερο στους άνδρες. Ωστόσο στην εποχή μας οι γυναίκες γκρεμίζουν όλο και περισσότερα ανδρικά κάστρα και άβατα. Κάντε συστηματικά τις σκέψεις σας πράξεις και μην μένετε κλεισμένοι στον εαυτό σας. Όσο αδρανείτε τόσο ισχυρότερη είναι η εσωτερική παρόρμηση για δράση, με αποτέλεσμα όταν αποφασίζετε να δράσετε πέφτετε με τα μούτρα σε πολλούς στόχους και τα κάνετε ..θάλασσα.

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά

Το πρωτεύον σας κίνητρο στη ζωή είναι το Άρθα που σημαίνει τα μέσα για να πετύχετε τον στόχο σας καθώς και τα υλικά αγαθά.

Η προσωπικότητα σας είναι ενεργητική, αρσενική.

Η ιδιοσυγκρασία σας είναι Μανούσα δηλαδή ανθρώπινη που σημαίνει κυρίως γήινη και πρακτική.

Η κάστα σας(κοινωνική τάξη που έχετε μνήμη προηγούμενης ζωής) είναι Βραχμανική που σημαίνει την άρχουσα τάξη.

Η αύρα σας είναι ορμητική και η επίδραση της εξυψωτική.

Η επίκληση (μάντρα),που σας εμπνέει είναι Ωμ Σεμ,108 φορές, ατενίζοντας δυτικά. Το ζώο που σας καθοδηγεί στην σεξουαλική σας συμπεριφορά είναι το αρσενικό λιοντάρι.

Το ιδανικό σας ταίρι στο σεξ θα είναι το άτομο-θηλυκό λιοντάρι με την γενέθλια Σελήνη του μεταξύ 23 20 μοιρών Αιγόκερω-6 40 μοιρών Υδροχόου με τον ινδικό ζωδιακό (23η Ναξάτρα-Ντάνιστα) ή 23 μοίρες μπροστά με τον δυτικό ζωδιακό (16 20΄ έως 29 40΄ Υδροχόου).

Συμπερασματικά μπορούμε να πούμε ότι, είσαστε άτομα με ταλέντο ομιλητή, με προσόντα επιχειρηματικά που αποδίδουν οικονομικά, σοβαρά σε γενικές γραμμές αλλά που ενεργείτε απερίσκεπτα αφενός και αφετέρου δυσκολεύεστε στο να παραμείνετε συνεπείς στις αποφάσεις που λαμβάνετε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved