Η Σελήνη στην Ινδική αστρολογία-9η Ναξάτρα

Προικισμένοι με βαθειά διαίσθηση και υπνωτιστική σχεδόν σεξουαλική γοητεία αν βάλετε οποιονδήποτε στόχο, θεμιτό ή αθέμιτο
Παπασταύρου Λίντα

Από τον Πάρι Σιδηρόπουλο

Οι Ναξάτρας είναι 27 θέσεις της γενέθλιας Σελήνης που αποκαλύπτουν την αληθινή μας προσωπικότητα. Ο γενέθλιος χάρτης στο σύνολο του δείχνει το πόσο εύκολα η δύσκολα η αληθινή μας αυτή προσωπικότητα θα αναπτυχθεί η θα καταπνιγεί


9η Ναξάτρα ή αστερισμός της Σελήνης
Αν η γενέθλια Σελήνη σας βρίσκεται μεταξύ 16 40- 30 μοιρών Καρκίνου (σύμφωνα με τον αστρικό ζωδιακό της ινδικής αστρολογίας ή μεταξύ 9 40 -23 μοιρών Λέοντος (σύμφωνα με τον τροπικό ζωδιακό της δυτικής αστρολογίας), τότε σας εξουσιάζει ο φοβερός θεός Σάρπα ή θεός όφις που είναι και το σύμβολο του αστερισμού αυτού που ονομάζεται Ασλέσα και σημαίνει ερπετό. Τέρατα και σημεία λοιπόν φίλες και φίλοι μου με την ενέργεια αυτή που κουβαλάτε μέσα σας και η οποία έχει σαν βοηθό και δεξί της χέρι τον πλανήτη Ερμή στον οποίον αποδίδονται πλείστες όσες ιδιότητες όπως από Ερμής ο Τρισμέγιστος ως Ερμής προστάτης των κλεφτών.

Ας δούμε όμως τα πράγματα ήρεμα και ψύχραιμα. Ο όφις λοιπόν κατέχει σοφία απέραντη, μοχθηρία αλλά και γοητεία διαβολική και με λίγα λόγια χρειάζεται ιδιαίτερο κουράγιο για όποιον (αντί απλά τον αποφύγει) θελήσει να έρθει σε δούναι και λαβείν(πάρε-δώσε) μαζί του. Είναι βέβαιο ότι θα έχετε αισθανθεί την παντοδύναμη και επικίνδυνη παρουσία του μέσα σας. Έτσι πολύ πιθανόν να τον έχετε αγνοήσει σφυρίζοντας δήθεν αδιάφορα και προσποιούμενοι τα θύματα ή κορόιδα ή θα τον έχετε αξιοποιήσει κερδίζοντας αφενός πολλά οφέλη αλλά χάνοντας αφ’ ετέρου πολύ ψυχική γαλήνη ή επαναπαυμένη συνείδηση. Βαρύ πράγματι φορτίο κουβαλάτε και έχετε μεγάλη ευθύνη απέναντι στους εαυτούς σας και στους άλλους.

Προικισμένοι με βαθειά διαίσθηση και υπνωτιστική σχεδόν σεξουαλική γοητεία αν βάλετε οποιονδήποτε στόχο, θεμιτό ή αθέμιτο, τίποτα σχεδόν δεν μπορεί να σας σταματήσει από την πραγματοποίηση του. Πίσω σας πιθανόν να αφήσετε ερείπια και δάκρυα σαν τίμημα των δυνάμεων που χρησιμοποιήσατε με αποκλειστικό γνώμονα την προσωπική σας δόξα και επιτυχία. Θα πρέπει λοιπόν να σκέπτεστε πολύ σοβαρά πριν βάλετε στόχους με ιδιοτελή κίνητρα αν δεν θέλετε να καταστρέψετε τον ψυχικό σας κόσμο. Πρέπει οπωσδήποτε να ασχοληθείτε με ένα επάγγελμα που θα έχει σαν αντικείμενο την έρευνα και τις δημόσιες σχέσεις, ώστε να διοχετεύσετε εκεί όλη την ...διαολεμένη σας έμπνευση και διαίσθηση. Θα μπορέσετε να βοηθήσετε πολλές αδύναμες ανθρώπινες υπάρξεις δείχνοντας τους την σωστή πορεία μέσα στην ζωή κρατώντας ταυτόχρονα αποστάσεις ασφαλείας από όλους μην σας γίνονται φόρτωμα και βγάλετε τελικά επάνω τους την αρνητική σας ενέργεια.

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά
Το πρωτεύον κίνητρο σας στην ζωή είναι το Ντάρμα που σημαίνει αποστολή ή έργο ζωής. Εδώ ακριβώς βρίσκεται και η ξέχωρη ευθύνη σας σε σχέση με τους άλλους αστερισμούς. Επειδή πετυχαίνετε στους στόχους σας φροντίστε να είναι θεάρεστοι και όχι .. φιδίσιοι.
Η προσωπικότητα σας είναι ενεργητική, αρσενική.
Η ιδιοσυγκρασία σας είναι Ράξασα, δηλαδή δαιμονική, πράγμα που σημαίνει ότι παίρνετε αυτό που θέλετε με την γροθιά σας η την πανουργία σας.
Η κάστα σας (κοινωνική τάξη) από την οποία έχετε μνήμες προηγούμενης ζωής, είναι η, εκτός κοινωνικού ιστού, κάστα των Χαριτζάν ή ανέγγιχτων ή απόβλητων. Ωστόσο από τους κοινωνικά αποκλεισμένους Χαριτζάν, προέκυψαν μεγάλες διάνοιες που ταρακούνησαν το κατεστημένο της εποχής τους, όπως ο Διογένης ο Κυνικός και ο ίδιος, κατά δική μου εκδοχή, ο Ιησούς Χριστός.
Η αύρα σας είναι οξεία και η επίδραση της καταστροφική.
Η επίκληση(μάντρα) που σας εμπνέει είναι Ωμ Ντούμ,108 φορές, ατενίζοντας νότια.
Το ζώο που σας καθοδηγεί στην σεξουαλική σας συμπεριφορά είναι ο αρσενικός γάτος. Το ιδανικό σας ταίρι στο σεξ, θα είναι το άτομο-θηλυκή γάτα με την γενέθλια Σελήνη του μεταξύ 20 μοιρών Διδύμων-3 20 μοιρών Καρκίνου (ινδικός ζωδιακός,7η Ναξάτρα) ή μεταξύ 13-26 20 μοιρών Καρκίνου (δυτικός ζωδιακός).

Συμπερασματικά μπορούμε να πούμε ότι είστε άτομα που βασίζονται στον εαυτό τους, στο έπακρον επικοινωνιακά, ικανά για μέγιστο βαθμό επικέντρωσης και σε βάθος ενόρασης. Η αναζήτηση εκ μέρους σας της ωμής αλήθειας μπορεί να σας οδηγήσει σε έλλειψη διακριτικότητας και αντιθέτως είσαστε σε θέση να καμουφλάρετε την αλήθεια προκειμένου να προστατεύσετε τον εαυτόν σας. Μπορεί επίσης να είστε εκδικητικοί, μνησίκακοι και δεν ξεχνάτε αυτούς που σας έχουν προσβάλλει.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved