Η Σελήνη στην Ινδική αστρολογία-8η Ναξάτρα

Οι Ναξάτρας είναι 27 θέσεις της γενέθλιας Σελήνης που αποκαλύπτουν την αληθινή μας προσωπικότητα
Παπασταύρου Λίντα

Από τον Πάρι Σιδηρόπουλο

Οι Ναξάτρας είναι 27 θέσεις της γενέθλιας Σελήνης που αποκαλύπτουν την αληθινή μας προσωπικότητα. Ο γενέθλιος χάρτης στο σύνολο του δείχνει το πόσο εύκολα η δύσκολα η αληθινή μας αυτή προσωπικότητα θα αναπτυχθεί η θα καταπνιγεί

8η Ναξάτρα ή αστερισμός Σελήνης.

Αν η γενέθλια Σελήνη σας βρίσκεται μεταξύ 3 20-16 40 μοιρών Καρκίνου (σύμφωνα με τον αστρικό ζωδιακό της ινδικής αστρολογίας) ή μεταξύ 26 20 μοιρών Καρκίνου και 9 40 μοιρών Λέοντος (σύμφωνα με τον τροπικό ζωδιακό της δυτικής αστρολογίας), τότε ανήκετε στον βαρύγδουπο θεό Μπριχασπάτι που δεν είναι άλλος από τον μεγάλο ευεργέτη-πλανήτη Δία ή Γκουρού της ινδικής αστρολογίας. Εδώ ο Δίας κατέχει την ιδιότητα του ιεροφάντη του μεγάλου δηλαδή δασκάλου, απαλλαγμένος από τις εξωτερικές διοικητικές υποχρεώσεις που τον αναγκάζουν να είναι σκληρός, άδικος η γεμάτος ανθρώπινες αδυναμίες και ανορθόδοξες σεξουαλικές επιθυμίες. Το όνομα του αστερισμού είναι Πούσια και σημαίνει αυτόν που τρέφει το δε σύμβολο του ο μαστός μιας γαλακτοφόρου αγελάδας. Ο Μπριχασπάτι, όχι τυχαία, έχει για βοηθό-δεξί του χέρι τον αυστηρό και πειθαρχημένο πλανήτη Κρόνο που είναι επιφορτισμένος να ρυθμίζει την τεράστια πνευματική ενέργεια που διαχέεται από τον Μπριχασπάτι. Δύο λοιπόν γιγάντιοι πλανήτες, Δίας και Κρόνος είναι επιστρατευμένοι από το Σύμπαν στο να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για την φώτιση του ανθρώπινου γένους. Τέτοια αποστολή και ενέργεια κουβαλάτε μέσα σας φίλοι και φίλες.

Έτσι λοιπόν είσαστε γεννημένοι δάσκαλοι και καθοδηγητές και δεν σας γοητεύουν οι ελαφρές πλευρές της ζωής. Είσαστε τυχεροί, ευλογημένοι και προορισμένοι για πνευματικοί ηγέτες μικρού ή μεγάλου βεληνεκούς. Με όλη την δύναμη σας, δεν είναι τυχαίο το αδύνατο σημείο σας που είναι η μετριότητα αν όχι η αποτυχία στον γάμο. Ας θυμηθούμε τον «πολύ» απόστολο Παύλο που ενώ ο θεός τον αξίωσε, εν ζωή, να αναληφθεί έως τους επτά ουρανούς, εν τούτοις δεν τον ανακούφισε από τους πόνους μιας στομαχικής ασθένειας που τον ταλαιπωρούσε και αυτό για να θυμάται την θνητή προέλευση του. Η ενέργεια που κουβαλάτε μέσα σας θα εκδηλωθεί άσχετα με το επίπεδο σπουδών σας ή την κοινωνική σας θέση. Μπορεί πχ να είσαστε ένας απλός τεχνίτης που ωστόσο η επιμέλεια και γνώση της δουλειάς σας να σας αναγορεύσει αυτόματα σε αρχιτεχνίτη, πρωτομάστορα, τίμιο και χρυσοχέρη. Μια απλή νοικοκυρά που ποτέ δεν έχετε εργασθεί ή μορφωθεί να έχετε αναγνωρισθεί από το περιβάλλον σας σαν η βασίλισσα της κουζίνας και του νοικοκυριού. Φωτίστε λοιπόν το περιβάλλον σας και μην βιασθείτε να κάνετε γάμο με τα συνηθισμένα κριτήρια του πολύ κόσμου και αποτύχετε.

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά
Το πρωτεύον κίνητρο στην ζωή σας είναι το Ντάρμα που σημαίνει αποστολή και έργο ζωής. Αυτό δένει θαυμάσια με όσα αναπτύξαμε προηγουμένως.
Η προσωπικότητα σας είναι ενεργητική, αρσενική.
Η ιδιοσυγκρασία σας είναι θεϊκή(τι άλλο άραγε θα μπορούσε να είναι?).
Η κάστα σας(κοινωνική τάξη)από την οποία έχετε μνήμες προηγούμενης ζωής είναι Ξατρίγιας, τάξη ευγενών, ιπποτών, σαμουράι, δηλαδή ατόμων που ορκίζονται να υπερασπίζουν την τιμή και τα δίκαια των αδικημένων και αδυνάτων με την ίδια τους την ζωή.
Η αύρα σας είναι ανάλαφρη και η επίδραση της εξαγνιστική και πνευματική.
Η επίκληση (μάντρα) που σας εμπνέει είναι Ωμ Χούμ,108 φορές, ατενίζοντας ανατολικά.
Το ζώο που σας καθοδηγεί στην σεξουαλική σας συμπεριφορά είναι το αρσενικό πρόβατο.

Το ιδανικό σας ταίρι στο σεξ, θα είναι το άτομο-προβατίνα με την γενέθλια Σελήνη του μεταξύ 26 40 μοιρών Κριού-10 μοιρών Ταύρου (ινδικός ζωδιακός, 3η Ναξάτρα-Κριττίκα) ή μεταξύ 19 40 μοιρών Ταύρου-3 μοιρών Διδύμων.

Συμπερασματικά μπορούμε να πούμε ότι, είσαστε άτομα σταθερά, με προσωπικότητα άνετη, ευημερούντα, με καλή μόρφωση και δημοτικότητα, ενάρετα, εμφανίσιμα, με ευθύτητα, ευφυή και σοφά. Σε αρνητική εκδοχή υπερβολικά αυστηρά, εγωιστικά και αλαζονικά. Άτομα παραγωγικά που φροντίζουν και γίνονται καλοί δάσκαλοι.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved