Η Σελήνη στην Ινδική αστρολογία-7η Ναξάτρα

Έχουμε λοιπόν να κάνουμε με μια θεότητα καλοσυνάτη, γήινη και τροφοδότρα που έχει για βοηθό στο
Παπασταύρου Λίντα

Από τον Πάρι Σιδηρόπουλο

Οι Ναξάτρας είναι 27 θέσεις της γενέθλιας Σελήνης που αποκαλύπτουν την αληθινή μας προσωπικότητα. Ο γενέθλιος χάρτης στο σύνολο του δείχνει το πόσο εύκολα η δύσκολα η αληθινή μας αυτή προσωπικότητα θα αναπτυχθεί η θα καταπνιγεί.


7η Ναξάτρα ή αστερισμός Σελήνης

Αν η γενέθλια Σελήνη σας βρίσκεται μεταξύ 20 μοιρών Διδύμων-3 20 μοιρών Καρκίνου, σύμφωνα με τον αστρικό ζωδιακό της ινδικής αστρολογίας ή μεταξύ 13-26 20 μοιρών Καρκίνου, σύμφωνα με τον τροπικό ζωδιακό της δυτικής αστρολογίας, τότε ανήκετε στην δικαιοδοσία της θεάς Αντίτι που εξουσιάζει την 7η Ναξάτρα με την ονομασία Πουναρβάσου που σημαίνει η επιστροφή του φωτός. Έχουμε λοιπόν να κάνουμε με μια θεότητα καλοσυνάτη, γήινη και τροφοδότρα που έχει για βοηθό στο έργο της τον μεγάλο ευεργέτη-πλανήτη, τον βαρύγδουπο Δία. Η αίσθηση του αλτρουισμού και της γενναιοδωρίας είναι πολύ ανεπτυγμένη μέσα σας όπως επίσης και η αγάπη της αρχικής οικογενειακής-πατρώας εστίας την οποία ωστόσο πιθανότατα να εγκαταλείψετε και να αυτοστρατευθείτε στην δική σας προσωπική σταυροφορία αναζητώντας την πηγή της ευτυχίας που δεν θα την κρατήσετε (αν εννοείται την βρείτε), μόνον για τον εαυτό σας, αλλά θα την μοιράσετε απλόχερα και στο περιβάλλον σας. Η περιπλάνηση σας μέσα στην κοινωνία δεν θα διώξει ποτέ από την καρδιά σας την επιστροφή στην δική σας Ιθάκη. Ωστόσο η περιπλάνηση αυτή δεν σημαίνει ότι σώνει και καλά θα εκπατρισθείτε, απλά μπορεί να είναι κάλλιστα μια περιπλάνηση του νου σας, χωρίς νοσηρές φαντασιώσεις αλλά με μια γνήσια ιπποτική ορμή, διάθεση και αναζήτηση.

Εκείνο που πρέπει να προσέξετε στον παρόντα κύκλο ζωής σας, είναι το να επιλέξετε έναν συγκεκριμένο στόχο και να μην ανοίξετε πολλά μέτωπα ταυτόχρονα. Κρατείστε την έμφυτη τάση σας για βοήθεια στους συνανθρώπους σας έως ότου εσείς οι ίδιοι αποκτήσετε τα μέσα και την δύναμη και κατόπιν δώστε ότι σεις αισθάνεστε. Αν όμως αρχίζετε να δίνετε χωρίς να έχετε δημιουργήσει μια βάση και πηγή αγαθών, τότε και εσείς οι ίδιοι δεν θα μπορέσετε να ορθοποδήσετε μη μπορώντας να βοηθήσετε τον εαυτό σας και πολύ περισσότερο τους άλλους.

Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της προσωπικότητας σας είναι να ταυτίζεστε απόλυτα με το αντικείμενο της επιλογής σας σε σημείο που να μεταμορφώνεστε απόλυτα με αυτό. Η ορθή, εξαρχής λοιπόν, επιλογή είναι για σας το άλφα και το ωμέγα για την επιτυχία ή την αποτυχία σας. Σε σας είναι δύσκολο να αλλάξετε πορεία που αρχικά έχετε επιλέξει.
Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.
Το πρωτεύον κίνητρο στην ζωή σας είναι το Άρθα που σημαίνει πάνω από όλα την εξασφάλιση των υλικών μέσων για να μπορέσετε να ξεδιπλώσετε την προσωπικότητα σας και να δημιουργήσετε.
Η προσωπικότητα σας είναι παθητική, θηλυκή.
Η ιδιοσυγκρασία σας είναι Ντέβα, δηλαδή θεϊκή.
Η κάστα σας(κοινωνική τάξη)από την οποία έχετε μνήμες από προηγούμενη ζωή, είναι Βαϊσίας, (μεσαία τάξη, έμποροι).
Η αύρα σας είναι ευέλικτη και η επίδραση της αναζωογονητική.
Η επίκληση(μάντρα)που σας εμπνέει είναι Ωμ Κεμ,108 φορές, ατενίζοντας βόρεια.

Το ζώο που σας καθοδηγεί στην σεξουαλική σας συμπεριφορά είναι η θηλυκή γάτα. Το ιδανικό σας ταίρι στο σεξ θα είναι το άτομο αρσενική-γάτα με την γενέθλια Σελήνη του μεταξύ 16 40-30 μοιρών Καρκίνου (ινδικός ζωδιακός και 9η Ναξάτρα) ή μεταξύ 9 40-23 μοιρών Λέοντος (δυτικός ζωδιακός).
Συμπερασματικά μπορούμε να πούμε ότι, είσαστε άτομα καλής πάστας, πιστά, συναισθηματικά γενναιόδωρα, ευημερούντα και ευχαριστημένα στο να διάγουν χαλαρά, αυτοπειθαρχημένα και με αίσθηση χιούμορ. Πρέπει να αποφεύγετε την ευαρέσκεια και να παρακολουθείτε την υγεία σας


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved