Η Σελήνη στην Ινδική αστρολογία-20η Ναξάτρα

Συμπερασματικά, μπορούμε να πούμε ότι, είσαστε άτομα υπομονετικά
Παπασταύρου Λίντα
Η Σελήνη στην Ινδική αστρολογία-20η Ναξάτρα

Από τον Πάρι Σιδηρόπουλο

photo paris-1

Οι Ναξάτρας είναι 27 θέσεις της γενέθλιας Σελήνης που αποκαλύπτουν την αληθινή μας προσωπικότητα. Ο γενέθλιος χάρτης στο σύνολο του δείχνει το πόσο εύκολα η δύσκολα η αληθινή μας αυτή προσωπικότητα θα αναπτυχθεί η θα καταπνιγεί

20η Ναξάτρα ή αστερισμός της Σελήνης

Αν η γενέθλια Σελήνη σας βρίσκεται μεταξύ των 13 20 –16 40 μοιρών Τοξότη, σύμφωνα με τον αστρικό ζωδιακό της ινδικής αστρολογίας ή μεταξύ των 6 20-19 40 μοιρών Αιγόκερω, σύμφωνα με τον τροπικό ζωδιακό της δυτικής αστρολογίας, τότε σας εξουσιάζει η ευσπλαχνική γυναικεία θεότητα Απάς που έχει σαν βοηθό της την σαγηνευτική Αφροδίτη με σύμβολο το ελεφαντόδοντο και με ονομασία Πουρβασάντα που σημαίνει πρώιμη νίκη.

Πρόκειται για μια απολύτως εξιλεωτική ενέργεια που σας φέρνει σε επαφή με αυτό που συμβολικά αναφέρει η Ινδική αστρολογία σαν τον ωκεανό της παγκόσμιας συνείδησης και που αν βαπτισθούμε εκεί κάθε αμαρτία μας ξεπλένεται και δια- γράφεται.

Έτσι λοιπόν, πρακτικά το μυαλό σας βρίσκεται συνεχώς σε επαφή με τα βάσανα και τις αγωνίες όλων των ανθρώπων και πολλές φορές παραμελείτε τα προσωπικά σας συμφέροντα και τις καθημερινές υποχρεώσεις για να βοηθάτε με πράξεις και με σκέψεις τον πλησίον σας. Η κατάσταση αυτή όπως είναι επόμενο σας δημιουργεί τρομερές συνειδησιακές συγκρούσεις και μπορεί να σας οδηγήσει σε κοινωνικό, οικογενειακό και επαγγελματικό αδιέξοδο. Θα πρέπει να προσέξετε πάρα πολύ αυτή σας την τάση και να μην δεσμεύεστε σε υποχρεώσεις πέρα από τις δυνάμεις σας.

Έχετε μεγάλη επιτυχία σε επαγγέλματα με κοινωνικό και ανθρωπιστικό χαρακτήρα και αν μπορέσετε να αξιοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο προσφέροντας εθελοντικά τις υπηρεσίες σας σε ανάλογα έργα, αν το επάγγελμα που τώρα ασκείτε δεν έχει τέτοιο χαρακτήρα, θα βρείτε τον δρόμο σας και θα είσαστε ολοκληρωμένα άτομα.

Μια άλλη πτυχή της προσωπικότητας σας είναι η μεγάλη ικανότητα που έχετε να εμπνέετε τον κόσμο και να δημιουργείτε κύκλο πιστών σε σας οπαδών. Η άσκηση της πολιτικής σε κάθε επίπεδο εξουσίας σας ταιριάζει απόλυτα με κίνδυνο όμως να γίνετε φανατικοί, άκαμπτοι και απόλυτοι. Οι προθέσεις σας ενώ είναι πάντοτε ανθρωπιστικές και ορθές δεν σας εξασφαλίζουν πάντοτε την επιτυχία και την δικαίωση επειδή πολλές φορές αγνοείτε τις ανθρώπινες αδυναμίες αλλά και τα δικά σας όρια.

Έχετε γνήσιο συγγραφικό χάρισμα και ορισμένες φορές καλύτερα να εκφράζετε τις απόψεις σας με τον γραπτό παρά με τον προφορικό λόγο.

Η θετική σκέψη σας βοηθά αφάνταστα.

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά

Το πρωτεύον σας κίνητρο στην ζωή είναι το Μόκσα που σημαίνει υλική αποδέσμευση και πνευματική ανύψωση και απολύτρωση.

Η προσωπικότητα σας είναι ενεργητική, αρσενική.

Η ιδιοσυγκρασία σας είναι Μανούσα δηλαδή ανθρώπινη συμπονετική.

Η κάστα σας (κοινωνική τάξη), από την οποία έχετε μνήμες προηγούμενης ζωής είναι Βραχμανική, έχετε δηλαδή στόφα από την άρχουσα τάξη.

Η αύρα σας είναι ισχυρή και εξιλεωτική.

Η επίκληση (μάντρα) που σας εμπνέει είναι Ωμ Νταμ,108 φορές, ατενίζοντας ανατολικά.

Το ζώο που σας καθοδηγεί στην σεξουαλική σας συμπεριφορά είναι ο αρσενικός πίθηκος. Το ιδανικό σας ταίρι στο σεξ θα είναι το άτομο-θηλυκός πίθηκος με την γενέθλια Σελήνη του μεταξύ 10-23 20 μοιρών Αιγόκερω με τον Ινδικό ζωδιακό (22η Ναξάτρα-Σράβανα) ή μεταξύ 3-16 20 μοιρών Υδροχόου με τον ζωδιακό της δυτικής αστρολογίας.

Συμπερασματικά, μπορούμε να πούμε ότι, είσαστε άτομα υπομονετικά, ανεξάρτητα στην σκέψη, με πειστικό λόγο, υπερήφανα, τυχερά σε ερωτικές σχέσεις και πιστά στις φιλίες τους.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved