Η Σελήνη στην Ινδική αστρολογία-6η Ναξάτρα

Το ιδανικό σας ταίρι στο σεξ θα είναι το άτομο-αρσενικό σκυλί με την γενέθλια Σελήνη του μεταξύ 0-13 20΄ μοιρών
Παπασταύρου Λίντα

Από τον Πάρι Σιδηρόπουλο

Οι Ναξάτρας είναι 27 θέσεις της γενέθλιας Σελήνης που αποκαλύπτουν την αληθινή μας προσωπικότητα. Ο γενέθλιος χάρτης στο σύνολο του δείχνει το πόσο εύκολα η δύσκολα η αληθινή μας αυτή προσωπικότητα θα αναπτυχθεί η θα καταπνιγεί.


6η Ναξάτρα ή αστερισμός Σελήνης

Αν η γενέθλια Σελήνη σας βρίσκεται μεταξύ 6 40΄-20 μοιρών Διδύμων με τον αστρικό ζωδιακό της Ινδικής αστρολογίας ή μεταξύ 29 40΄ μοιρών Διδύμων και13 μοιρών Καρκίνου με τον τροπικό ζωδιακό της Δυτικής αστρολογίας, τότε ανήκετε στην Ναξάτρα Άρν-ρα που σημαίνει υγρασία λόγω βροχής-μπόρας και τον νου και την καρδιά σας εξουσιάζει ο φοβερός θεός και καταστρεπτική εκδοχή του Σίβα, ο Ρούντρα.

Η φοβερή λοιπόν αυτή θεότητα-ενέργεια που κουβαλάτε μέσα σας μπορεί να παρομοιασθεί όχι με έναν θεό ευσπλαχνίας και άφεσης των αμαρτιών όπως ο Ιησούς Χριστός, αλλά με τον μνησίκακο και άτεγκτο Ιεχωβά-θεό της Παλαιάς Διαθήκης που βασανίζει και δοκιμάζει πέραν των ορίων τον ίδιο τον επιούσιο λαό του για να τον φέρει τελικά στα δικά του μέτρα. Αυτό που λέμε «οργή θεού» κρέμεται πάνω από τα κεφάλια σας με αποτέλεσμα να είσαστε τρωτοί και ..τιμωρητέοι ακόμη και για ένα απλό στραβοπάτημα που ενδέχεται το πληρώσετε ακριβά. Ωστόσο αν σταθείτε στα πόδια σας και δεν λυγίσετε από τις δοκιμασίες του Ρούντρα, τότε αυτός θα σας προσφέρει απλόχερα τις θαυματουργικές του ιατρικές και θεραπευτικές του ιδιότητες κάνοντας σας μια ατσάλινη προσωπικότητα που ξέρει να βοηθά από πρώτο χέρι κάθε πάσχον, αδύναμο και ανυπεράσπιστο ανθρώπινο πλάσμα.

Έχετε τα στοιχεία των ατόμων που έχοντας ζήσει την κόλαση είτε των ναρκωτικών, είτε της πορνείας είτε της εγκληματικής συμπεριφοράς (σαν θύτης η σαν θύμα),τελικά «δραπετεύουν» και αναγεννώνται από τις στάχτες τους. Αν σηκώσετε το κεφάλι ψηλά, τότε γίνεστε ο καλύτερος γιατρός-διώκτης των σκοτεινών αυτών πλευρών κάθε ανθρώπινης κοινωνίας-ζούγκλας. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Ρούντρα έχει σαν βοηθό-μάνατζερ τον φοβερό Ράχου (Βόρειο δεσμό Σελήνης ή Κεφάλι του Δράκοντα).Η ζωή σας σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό θα περνάει διαδοχικά από στάδια κάθαρσης και εξαγνισμού μέχρις ότου βρει τον τελικό-αρχικό της προορισμό.

Βαρύ, φίλοι και φίλες το φορτίο του Ρούντρα και πρέπει το συντομότερο δυνατό να πάψετε να παίζετε κρυφτούλι με αυτά που σας υπαγορεύει ο νους και η καρδιά σας μέσω του Ρούντρα. Μην διστάσετε να ξεβολευτείτε από όποια μορφή απατηλής μετριότητας, που πιθανόν να βρίσκεσθε και βγείτε στην αρένα σαν μονομάχος που βγαίνει για να θριαμβεύσει και να αποθεωθεί.

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.
Το πρωτεύον σας κίνητρο στην ζωή είναι το Κάμα που σημαίνει ότι ζείτε για να εκπληρώνετε επιθυμίες που πιθανόν να μην έχουν τέλος ή και ειρμό μεταξύ τους με αποτέλεσμα να είσαστε σε διαρκή αναβρασμό.
Η προσωπικότητα σας είναι εσωστρεφής, θηλυκή.
Η ιδιοσυγκρασία σας είναι Μάνουσα, δηλαδή ανθρώπινη με όλες τις ανθρώπινες αδυναμίες και αρετές.
Η κάστα σας (κοινωνική τάξη) με μνήμες από προηγούμενη ζωή είναι Σούντρας-χασάπηδες, δηλαδή σκλάβοι ειδικευμένοι σε επικίνδυνα και σκληρά επαγγέλματα. Υπόψιν ότι η ανώτερη μορφή επαγγέλματος των χασάπηδων είναι οι χειρουργοί που χειρίζονται νυστέρια με χαρισματική ψυχραιμία και αποφασιστικότητα.
Η αύρα σας είναι αιχμηρή και η επίδραση της κυριαρχική.
Η επίκληση(μάντρα) που σας εμπνέει είναι Ωμ Ναμ,108 φορές, ατενίζοντας δυτικά.
Το ζώο που σας καθοδηγεί στην σεξουαλική σας συμπεριφορά είναι το θηλυκό σκυλί.

Το ιδανικό σας ταίρι στο σεξ θα είναι το άτομο-αρσενικό σκυλί με την γενέθλια Σελήνη του μεταξύ 0-13 20΄ μοιρών Τοξότη (Αστρικός ζωδιακός και 19η Ναξάτρα-Μούλα) ή μεταξύ 23 μοιρών Τοξότη-6 20΄ μοιρών Αιγόκερω (Τροπικός ζωδιακός).

Συμπερασματικά μπορούμε να πούμε ότι είσαστε άτομα γεμάτα ζωτικότητα με στόφα αθλητή και ακολουθείτε την ζωή με ενθουσιασμό και ένταση. Μπορείτε να κερδίζετε τη συμπάθεια των άλλων, σας αρέσει να βοηθάτε και συχνά σας ελκύουν οι μελέτες του εσωτερισμού και των νόμων του. Αν η γενέθλια Σελήνη σας είναι επιβαρυμένη πιθανόν να δείξετε σκληρότητα και ενδεχομένως να ταπεινώνετε και να τρομοκρατείτε, άδικα, τους άλλους.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved