Η Σελήνη στην Ινδική αστρολογία-17η Ναξάτρα

Το πρωτεύον σας κίνητρο στην ζωή είναι το Ντάρμα
Παπασταύρου Λίντα
Η Σελήνη στην Ινδική αστρολογία-17η Ναξάτρα

Από τον Πάρι Σιδηρόπουλο

photo_paris-1

Οι Ναξάτρας είναι 27 θέσεις της γενέθλιας Σελήνης που αποκαλύπτουν την αληθινή μας προσωπικότητα. Ο γενέθλιος χάρτης στο σύνολο του δείχνει το πόσο εύκολα η δύσκολα η αληθινή μας αυτή προσωπικότητα θα αναπτυχθεί η θα καταπνιγεί



17η Ναξάτρα ή αστερισμός της Σελήνης

Αν η γενέθλια Σελήνη σας βρίσκεται μεταξύ 3 20- 16 40 μοιρών Σκορπιού, σύμφωνα με τον αστρικό ζωδιακό της Ινδικής αστρολογίας ή μεταξύ 26 20 μοιρών Σκορπιού- 9 40 μοιρών Τοξότη, σύμφωνα με τον τροπικό ζωδιακό της Δυτικής αστρολογίας, τότε σας εξουσιάζει ο σημαντικός θεός Μίτρα με έμβλημα τον λωτό και την ονομασία Ανουράντα που σημαίνει η επακόλουθη επιτυχία (μετά από δοκιμασίες).

Ο Μίτρα έχει για βοηθό τον αυστηρό Κρόνο και ταυτίζεται με τον περσικό Μίθρα όπως επίσης και με τον Ιησού Χριστό.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι ο Μίτρα ονομάζεται και Μεϊτρέγια και θεωρείται η αναμενόμενη ενσάρκωση του Βούδα και σύμφωνα με άλλες εκδοχές με τον αναμενόμενο αντίχριστο.

Όπως και να έχει το πράγμα με όλες αυτές τις εκδοχές, φίλες και φίλοι το βέβαιο είναι ότι κουβαλάτε μια βαρύγδουπη ψυχική κατάσταση που σας κάνει φοβερά ρομαντικούς και ουτοπιστές. Η προσωπικότητα σας εξελίσσεται μετά από δοκιμασίες και αναπτύσσεται σε μια υπέροχη προσωπικότητα που παρομοιάζεται με την ομορφιά του λωτού που φυτρώνει σε βαλτώδη εδάφη.

Ο θρυλικός ήρωας του ισπανού συγγραφέα Θερβάντες, ο περίφημος Δον Κιχώτης ταιριάζει γάντι στην προσωπικότητα σας.

Αναζητάτε το ιδανικό που ίσως και εσείς οι ίδιοι, ενδόμυχα, γνωρίζετε ότι δεν υπάρχει. Ωστόσο η αναζήτηση για την αναζήτηση είναι ο παράγοντας που σας κινητοποιεί και που τελικά φθάνετε στον όποιο προορισμό σας.

Μπορείτε λοιπόν να ασχοληθείτε σε τομείς με καθαρά κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο. Να γίνετε καλλιτέχνες ή λογοτέχνες, μουσικοί, χορευτές είτε ερασιτέχνες είτε επαγγελματίες. Το βασικό στοιχείο για να είσαστε ευτυχισμένοι είναι το να ξεδιπλώσετε αυτές τις ευγενικές τάσεις και να μην τις έχετε θαμμένες στα κατάβαθα της ψυχής σας.

Σήμερα με τον καταιγισμό της πληροφορικής και του διαδικτύου υπάρχουν άπειρες ευκαιρίες για να βρει ο καθένας από εμάς κάποια όαση μέσα στην απέραντη έρημο του καταναλωτισμού και των τερατουπόλεων.

Απλά μάθετε να ενεργείτε περισσότερο και να σκέπτεστε λιγότερο επειδή σαν σκεπτόμενο άτομο με πολλές ευαισθησίες προτιμάτε την φυγή στις σκέψεις σας από την ανοικτή δράση.

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά

Το πρωτεύον σας κίνητρο στην ζωή είναι το Ντάρμα που σημαίνει την αποστολή και το έργο ζωής που πρέπει να επιτελέσουμε για να ολοκληρωθούμε στον παρόντα κύκλο.

Η προσωπικότητα σας είναι παθητική, εσωστρεφής, θηλυκή.

Η ιδιοσυγκρασία σας είναι Ντέβα, δηλαδή θεϊκή και κάπως άκαμπτη.

Η κάστα(κοινωνική τάξη)από την οποία έχετε μνήμες προηγούμενης ζωής είναι Σούντρας, δηλαδή τάξη σκλάβων ή συγχρόνων προλεταρίων.

Η αύρα σας είναι απαλή και η επίδραση της ευεργετική και τονωτική.

Η επίκληση(μάντρα) που σας εμπνέει είναι Ωμ Ναμ 108 φορές, ατενίζοντας νότια.

Το ζώο που σας καθοδηγεί στην σεξουαλική σας συμπεριφορά είναι ο θηλυκός λα- γός. Το ιδανικό σας ταίρι στο σεξ, θα είναι το άτομο-αρσενικός λαγός με τις γενέθλιες θέσεις της Σελήνης του όπως αυτές αναφέρονται στην αμέσως επόμενη 18 Ναξάτρα (Τζίστα).

Συμπερασματικά, μπορούμε να πούμε ότι είσαστε άτομα με καλή ανατροφή, φιλελεύθερα και με μεγάλη πνευματική ανάπτυξη. Αγαπάτε την οικογένεια και τους φίλους σας έχετε οργανωτικές ικανότητες και ταλέντο στην διοίκηση των ανθρώπων χωρίς να τους καταπιέζετε.

Κάτω από αρνητικές συγκυρίες μπορεί να εκδηλώσετε συμπτώματα ζήλειας και κατάθλιψης

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved