Η Σελήνη στην Ινδική αστρολογία-16η Ναξάτρα

Το πρωτεύον σας κίνητρο στην ζωή είναι το Ντάρμα που σημαίνει αποστολή ή έργο ζωής
Παπασταύρου Λίντα
Η Σελήνη στην Ινδική αστρολογία-16η Ναξάτρα

Από τον Πάρι Σιδηρόπουλο

photo_paris-1

Οι Ναξάτρας είναι 27 θέσεις της γενέθλιας Σελήνης που αποκαλύπτουν την αληθινή μας προσωπικότητα. Ο γενέθλιος χάρτης στο σύνολο του δείχνει το πόσο εύκολα η δύσκολα η αληθινή μας αυτή προσωπικότητα θα αναπτυχθεί ή θα καταπνιγεί

16η Ναξάτρα ή αστερισμός της Σελήνης

Αν η γενέθλια Σελήνη σας βρίσκεται μεταξύ 20 μοιρών Ζυγού- 3 20΄ μοιρών Σκορπιού, σύμφωνα με τον αστρικό ζωδιακό της ινδικής αστρολογίας ή μεταξύ 13-26 20΄ μοιρών Σκορπιού, σύμφωνα με τον τροπικό ζωδιακό της δυτικής αστρολογίας, τότε σας εξουσιάζουν δύο θεότητες της φωτιάς και του κεραυνού,

Ο Ίντρα και ο Άγκνι με σύμβολο ένα δίκλωνο (Βισάκα) και με πλανήτη διαχειριστή τον Δία που ελέγχει τον κόσμο και κεραυνοβολεί τους παραβάτες ανθρώπους.

Εδώ φίλες και φίλοι έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε δύο δρόμους, παρόμοια με το δίλημμα του Ηρακλή. Ο ένας δρόμος είναι της αρετής και του πνεύματος και ο άλλος του σκληρού ανταγωνισμού με έπαθλο τα υλικά αγαθά και μόνον αυτά. Είναι λοιπόν καθαρά θέμα επιλογής και εσωτερικής παρόρμησης καρμικής, ποιόν δρόμο θα επιλέξετε.

Είσαστε εξοπλισμένοι και προορισμένοι να διακριθείτε όποιον δρόμο κι αν πάρετε. Εδώ φυσικά παίζει ρόλο η κοινωνική, εθνολογική και φυλετική σας θέση. Η δυτική και καταναλωτική κοινωνία σαφέστατα οδεύει τυφλωμένη στον άκρατο δρόμο της ύλης με τα ήδη ορατά καταστρεπτικά αποτελέσματα όπως το φαινόμενο του θερμοκηπίου, η ερημοποίηση και η υπερθέρμανση του πλανήτη.

Έχετε κρίση σκληρού και αυστηρού δικαστή και πιστεύετε στη παραδειγματική τιμωρία μη διστάζοντας να κρίνετε τον ίδιο σας τον εαυτό και να τον υποβάλετε σε αυτοτιμωρία αφήνοντας έκπληκτους τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σας. Δεν έχετε κανένα πρόβλημα στο να υπερασπίζεσθε μέχρι προκλητικότητας τα πιστεύω σας αλλά και τον τρόπο που ζείτε.

Δηλαδή είτε είσαστε ιδεολόγοι επαναστάτες, είτε άπληστοι υλιστές, είτε αυστηροί θεολόγοι, είτε «βαμμένοι» ομοφυλόφιλοι, είτε πόρνες κατ’ επάγγελμα θα είσαστε στον τομέα σας ξεχωριστοί και αφοσιωμένοι.

Μην ξεχνάτε άλλωστε, όπως προαναφέραμε, ότι είσαστε παιδιά της φωτιάς και του κεραυνού. Η μετριοπάθεια και η υποκρισία είναι δύο άγνωστες για σας έννοιες και η πορεία σας στην ζωή είναι παρόμοια με του σχοινοβάτη που δεν χρησιμοποιεί δίχτυ προστασίας. Ωστόσο θα πρέπει πολύ συχνά να κάνετε αυτοκριτική και απολογισμό των πεπραγμένων σας ώστε μόνοι σας να μπορείτε να προγραμματίζετε τις αμέσως προσεχείς ενέργειες σας.

Στοχασθείτε πάνω στην παροιμία «μην κάνεις στους άλλους ότι οι άλλοι δεν θέλεις να κάνουν σε σένα».

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά

Το πρωτεύον σας κίνητρο στην ζωή είναι το Ντάρμα που σημαίνει αποστολή ή έργο ζωής. Με αγωνία αναζητάτε το τι θα πρέπει να κάνετε στον παρόντα κύκλο της γήϊνης σας ύπαρξης.

Η προσωπικότητα σας είναι ενεργητική, αρσενική.

Η ιδιοσυγκρασία σας είναι Ράξασα, δαιμονική. Δεν θα διστάσετε να πάρετε τον νόμο στα χέρια σας προκειμένου να πετύχετε αυτό που εσείς θεωρείτε άνωθεν επιβεβλημένο.

Η κάστα σας(κοινωνική τάξη) από την οποία έχετε μνήμη προηγούμενης ζωής είναι εκείνη των Χαριτζάν ή κοινωνικά απόβλητων. Ένας ορκισμένος αντιεξουσιαστής κρύβεται μέσα σας.

Η αύρα σας είναι μείγμα πνεύματος-ύλης και επίδραση της αποδοτική.

Η επίκληση (μάντρα) που σας εμπνέει είναι Ωμ Τεμ,108 φορές, ατενίζοντας ανατολικά.

Το ζώο που σας καθοδηγεί στην σεξουαλική σας συμπεριφορά είναι η αρσενική τίγρη. Το ιδανικό σας ταίρι στο σεξ, θα είναι το άτομο-θηλυκή τίγρη με την γενέθλια Σελήνη του στις θέσεις που έχω δώσει στην 14η Ναξάτρα (Τσίτρα). Βάλε λινκ

Συμπερασματικά μπορούμε να πούμε ότι είσαστε άτομα που έχουν έναν σκοπό είναι παρορμητικά και επιβλητικά σε εμφάνιση. Είσαστε εξαίρετοι ομιλητές και σας αρέσει να κερδίζετε πολλά λεφτά. Το θάρρος η φιλοδοξία και η επίγνωση του στόχου, σας οδηγούν γρήγορα στην κορυφή της επιτυχίας. Σε στιγμές κρίσης ενεργείτε με ψυχραιμία.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved