Η Σελήνη στην Ινδική αστρολογία-4η Ναξάτρα

Το ιδανικό σας ταίρι στο σεξ, θα είναι άτομο-θηλυκό φίδι με την γενέθλια Σελήνη του μεταξύ 23 20 μοιρών Ταύρου-6 40 μοιρών Διδύ
Παπασταύρου Λίντα

Από τον Πάρι Σιδηρόπουλο









Οι Ναξάτρας είναι 27 θέσεις της γενέθλιας Σελήνης που αποκαλύπτουν την αληθινή μας προσωπικότητα. Ο γενέθλιος χάρτης στο σύνολο του δείχνει το πόσο εύκολα ή δύσκολα η αληθινή μας αυτή προσωπικότητα θα αναπτυχθεί ή θα καταπνιγεί.


4η Ναξάτρα ή αστερισμός Σελήνης

Αν η γενέθλια Σελήνη σας βρίσκεται μεταξύ 10-23 20 μοιρών Ταύρου, με τον αστρικό ζωδιακό της ινδικής αστρολογίας ή μεταξύ 3-16 20 μοιρών Διδύμων με τον τροπικό ζωδιακό της δυτικής αστρολογίας, τότε ανήκετε στην Ναξάτρα Ροχίνι που σημαίνει κόκκινη αγελάδα και έχει σαν σύμβολο μια βοϊδάμαξα.
Πρόκειται για πολύ ισχυρό αστερισμό με κυρίαρχη θεότητα που εξουσιάζει τον νου και την καρδιά σας, τον θεό της υλικής δημιουργίας Πρατζαπάτι και βοηθό στο έργο του την ίδια την Σελήνη. Το νόημα αυτού του αστερισμού και κατά συνέπεια και της δικής σας ύπαρξης, είναι η θυσία κατά κάποιον τρόπο του πνεύματος που μετασχηματίζεται σε ύλη.
Η ιδέα αυτή κυριαρχεί σε όλες τις θρησκείες με την συνοδευόμενη κοσμολογία. Ο ίδιος ο θεός πριν μπει στην διαδικασία της δημιουργίας ήταν μεν θεός πλην μόνος και αυτό-εγκλωβισμένος στην παντοδυναμία του. Έτσι λοιπόν και σεις είσαστε μικροί θεοί που η αποστολή σας είναι να κατέβετε από τον θρόνο σας και να δημιουργήσετε τα υλικά αγαθά και την ίδια την ζωή. Δεν είναι διόλου τυχαίο ότι η ζωδιακή περιοχή του αστερισμού σας στον Ταύρο κάνει την Σελήνη πανίσχυρη επειδή βρίσκεται στην έξαρση της.
Είσαστε λοιπόν αστρολογικά και καρμικά εφοδιασμένοι με τα πιο φίνα υλικά για δημιουργία και με την λέξη-κλειδί για την ύπαρξη σας που είναι η παραγωγικότητα. Τα υλικά αυτά είναι η φυσική σας καλλονή, ο υψηλός δείκτης αισθητικής και καλλιτεχνίας που θα σας οδηγήσουν στην ευημερία και την ευτυχία όχι με την χυδαία εκδοχή του νεόπλουτου αλλά με την αριστοκρατική τελειότητα και αισθητική.
Με ότι συναφές ασχοληθείτε επαγγελματικά από κομμωτική μέχρι αρχιτεκτονική θα αριστεύσετε και θα δημιουργήσετε «σχολή» για τον υπόλοιπο κόσμο. Το χειρότερο πράγμα που πρέπει να αποφύγετε είναι το να μην υλοποιείτε τις θαυμάσιες ιδέες που έχετε στο κεφάλι σας σαν ένα είδος θεού. Αν αισθάνεστε γεμάτοι με τα προσωπικά σας επαγγελματικά επιτεύγματα μην διστάσετε τις ιδέες σας αυτές να τις προσφέρετε στους άλλους αφιλοκερδώς ώστε να εκπληρώνετε την αποστολή σας στον παρόντα κύκλο ζωής σας.
Έχετε ένα ισχυρότατο δεσμό (άνδρες και γυναίκες) με την μητέρα σας και οι γυναίκες έχουν πολύ ανεπτυγμένο το μητρικό φίλτρο και την τάση της μητριαρχίας, θεωρούμενες μάλιστα γόησσες και σύμβολα του σεξ με την πιο γλυκιά και τρυφερή θηλυκή εκδοχή.
Ωστόσο μη παραγνωρίζοντας ότι στα πάντα υπάρχει και η αρνητική εκδοχή, αν η γενέθλια Σελήνη σας δέχεται δυσμενείς όψεις, τότε οι μεν άνδρες μπορεί να εμφανίζουν τάσεις αρρωστημένης προσκόλλησης στην μητέρα τους οι δε γυναίκες να βγάζουν κυκλοθυμικές ή υστερικές συμπεριφορές.

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά
Το πρωτεύον κίνητρο στην ζωή σας είναι το Μόκσα που σημαίνει ότι αναζητάτε και προσμένετε διακαώς την πνευματική τελείωση και αποδέσμευση από τα υλικά βάρη και τις χοντρές υποχρεώσεις της ύλης και καθημερινής ρουτίνας.
Η θεϊκή σας υπόσταση επειδή θυσιάζεται στην υλική δημιουργία θέλει μια ώρα αρχύτερα να επανέλθει στην μακαριότητα της. Πρέπει να καταπολεμήσετε αυτήν την τάση διότι μόνοι σας μειώνετε τον δείκτη μακροβιότητας σας!
Η προσωπικότητα σας είναι ενεργητική, αρσενική.
Η ιδιοσυγκρασία σας είναι Μάνουσα, δηλαδή ανθρώπινη και γήινη.
Η κάστα σας δηλαδή η κοινωνική τάξη από την οποία έχετε μνήμες προηγούμενης ζωής είναι Σούντρα, δηλαδή τάξη των σκλάβων (σημερινών προλεταρίων).Ας μην ξεχνάμε ότι ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός, «μορφήν δούλου προσέλαβεν» προκειμένου να εκπληρώσει την αποστολή Του.
Η αύρα σας είναι σταθερή και η επίδρασή της αναπτυσσόμενη.
Η επίκληση, μάντρα που σας εμπνέει είναι Ωμ Βάαμ,108 φορές, ατενίζοντας ανατολικά.
Το ζώο που σας καθοδηγεί στην σεξουαλική σας συμπεριφορά είναι το αρσενικό φίδι.

Το ιδανικό σας ταίρι στο σεξ, θα είναι άτομο-θηλυκό φίδι με την γενέθλια Σελήνη του μεταξύ 23 20 μοιρών Ταύρου-6 40 μοιρών Διδύμων(5η ναξάτρα) ή μεταξύ 16 20 –29 40 μοιρών Διδύμων με τον τροπικό ζωδιακό της δυτικής αστρολογίας.

Συμπερασματικά μπορούμε να πούμε ότι, είσαστε άτομα με αξιαγάπητη, ειλικρινή διάθεση, θεία γοητεία, με αίσθηση υπευθυνότητας και αγάπης για τις τέχνες, την ομορφιά και την καλλιέργεια. Με την αρνητική σας εκδοχή είσαστε επιρρεπείς στο πείσμα, την οργή, τον ατομισμό και στο να επικεντρώνεστε μονίμως στα σφάλματα των άλλων.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved