Η Σελήνη στην Ινδική αστρολογία-15η Ναξάτρα

Συμπερασματικά μπορούμε να πούμε ότι είσαστε άτομα ανεξάρτητα, ήσυχα, με αυτοέλεγχο και επιβολή στο πλήθος
Παπασταύρου Λίντα
Η Σελήνη στην Ινδική αστρολογία-15η Ναξάτρα

Από τον Πάρι Σιδηρόπουλο

photo_paris-1

Οι Ναξάτρας είναι 27 θέσεις της γενέθλιας Σελήνης που αποκαλύπτουν την αληθινή μας προσωπικότητα. Ο γενέθλιος χάρτης στο σύνολο του δείχνει το πόσο εύκολα η δύσκολα η αληθινή μας αυτή προσωπικότητα θα αναπτυχθεί ή θα καταπνιγεί.

15η Ναξάτρα ή αστερισμός Σελήνης

Αν η γενέθλια Σελήνη σας βρίσκεται μεταξύ 6 40 –20 μοιρών Ζυγού με τον αστρικό ζωδιακό της ινδικής αστρολογίας ή μεταξύ 29 40 μοιρών Ζυγού-13 μοιρών Σκορπιού με τον τροπικό ζωδιακό της δυτικής αστρολογίας, τότε σας εξουσιάζει ο σφοδρός θεός των ανέμων Βαγιού που ελέγχει αυτή την ίδια δύναμη της ζωής το λεγόμενο Πράνα του Ινδουϊσμού που δίνει κινητικότητα, ταχύτητα και επικοινωνία.

Βοηθός του Βαγιού είναι ο Ράχου (Βόρειος Δεσμός της Σελήνης) γνωστός και ως κεφαλή του Δράκοντος και άσπονδος εχθρός κυρίως της Σελήνης αλλά και του Ήλιου. Το όνομα του αστερισμού είναι Σβάτι που σημαίνει ξίφος.

Έχετε φίλες και φίλοι μέσα σας έναν πραγματικό ανεμοστρόβιλο που μπορεί να συμπαρασύρει και να οδηγήσει ανθρώπους και πράγματα σε μια δίνη καταστάσεων και γεγονότων που τελικά θα συμπαρασύρει και εσάς τους ίδιους.

Είσαστε κατά κάποιο τρόπο το κεντρικό αντλιοστάσιο που συντονίζει την διανομή της ενέργειας για κοινό όφελος και χρήση είτε πρόκειται για ηλεκτρικό ρεύμα είτε για νερό είτε ακόμη και για παραγωγή πυρηνικής ενέργειας. Άρα η καλή λειτουργία του σταθμού ενέργειας είναι πρωταρχικό θέμα ζωής ή καταστροφής.

Έτσι λοιπόν πρέπει να είσαστε πολύ προσεχτικοί και να μοιράζετε την φοβερή σας ενέργεια με μέτρο και οικονομία και να μην την σπαταλάτε άσκοπα και για λόγους εντυπωσιασμού ή επιβολής. Κάποτε ένα ατμοκίνητο ποταμόπλοιο ήταν εξοπλισμένο με μια τεράστια τσιμινιέρα και όταν σφύριζε για αναχώρηση όλος ο ατμός ξοδευότανε για το σφύριγμα και δεν επαρκούσε για να γυρίσει η προπέλα και να πλεύσει το σκάφος. Το παράδειγμα πιστεύω είναι χαρακτηριστικό για το τι ευθύνη φορτώνει στις πλάτες σας ο αστερισμός του θεού Βαγιού.

Με δεδομένη λοιπόν την δύναμη της επιβολής σας στον χώρο σας μπορεί να κινητοποιήσετε δημιουργικά μεγάλο αριθμό ατόμων ή αντίστροφα να τους συμπαρασύρετε στον γκρεμό.

Είσαστε τα ιδανικά άτομα για εμπόριο, πωλήσεις και επιχειρήσεις μεγάλης κλίμακας με την προϋπόθεση να έχετε κίνητρα θετικά, δημιουργικά και όχι παραπλανητικά η καταστροφικά.

Το μυστικό της επιτυχίας σας στην ζωή, είναι να μην κάνετε ποτέ το πρώτο βήμα ούτε να ανοίγετε πρώτοι το στόμα σας. Οι άλλοι πολύ σύντομα θα εκδηλωθούν, θα ανοίξουν διάπλατα τα χαρτιά τους και θα ζητήσουν την συμβουλή σας προσπαθώντας να σας ρουφήξουν ενέργεια και οξυγόνο. Εσείς τότε θα μπείτε στο παιχνίδι έχοντας όλα τα ατού με το μέρος σας και φυσικά με τα καλύτερα δυνατά κίνητρα δίνοντας στον καθένα τον ..αέρα που του χρειάζεται και του αξίζει.

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά

Το πρωτεύον σας κίνητρο στην ζωή είναι το Άρθα, δηλαδή τα μέσα τα υλικά και ενεργειακά προκειμένου να κινηθείτε και να δράσετε.

Η προσωπικότητα σας είναι ενεργητική, αρσενική.

Η ιδιοσυγκρασία σας είναι Ντέβα-θεϊκή, δηλαδή εμφανίζεστε με αρχές και πουλάτε ..μούρη.

Η κάστα σας (κοινωνική τάξη)από την οποία έχετε μνήμες προηγούμενης ζωής είναι αυτής των χασάπηδων που σημαίνει άτομα για ξεχωριστά έως και επαχθή επαγγέλματα που χρειάζονται γερό στομάχι.

Η αύρα σας είναι ευκίνητη και προκαλεί μετασχηματισμούς.

Η επίκληση (μάντρα) που σας εμπνέει είναι Ωμ Ρεμ,108 φορές, ατενίζοντας βόρεια.

Το ζώο που σας καθοδηγεί στην σεξουαλική σας συμπεριφορά είναι το αρσενικό αγριοβούβαλο.

Το ιδανικό σας ταίρι στο σεξ θα είναι το άτομο-θηλυκό αγριοβούβαλο με την γενέθλια σελήνη του μεταξύ 10-23 20 μοιρών Παρθένου με τον ινδικό ζωδιακό (13η Ναξάτρα) ή μεταξύ 3-16 20 μοιρών Ζυγού με τον δυτικό ζωδιακό.

Συμπερασματικά μπορούμε να πούμε ότι είσαστε άτομα ανεξάρτητα, ήσυχα, με αυτοέλεγχο και επιβολή στο πλήθος. Αν σας δοθεί η ευκαιρία μπορείτε να αναδειχθείτε σε ηγετικές φυσιογνωμίες, δεν κρατάτε κακίες και σας αρέσουν τα ταξίδια. Κάποιες φορές πάσχετε από χρόνια δυσαρέσκεια.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved