Η Σελήνη στην Ινδική αστρολογία-14η Ναξάτρα

Μαγνητίζετε το αντίθετο φύλο, ντυνόσαστε με στυλ και χάρη και σας ελκύει το καινούργιο και ασυνήθιστο
Η Σελήνη στην Ινδική αστρολογία-14η Ναξάτρα

από τον Πάρι Σιδηρόπουλο

photo_paris-1

Οι Ναξάτρας είναι 27 θέσεις της γενέθλιας Σελήνης που αποκαλύπτουν την αληθινή μας προσωπικότητα. Ο γενέθλιος χάρτης στο σύνολο του δείχνει το πόσο εύκολα η δύσκολα η αληθινή μας αυτή προσωπικότητα θα αναπτυχθεί η θα καταπνιγεί

 

14η Ναξάτρα ή αστερισμός της Σελήνης

Αν η γενέθλια Σελήνη σας βρίσκεται μεταξύ 23 20΄ μοιρών Παρθένου-6 40΄ μοιρών Ζυγού, με τον αστρικό ζωδιακό της ινδικής αστρολογίας ή μεταξύ 16 20΄ –29 40΄ μοιρών Ζυγού, με τον τροπικό ζωδιακό της δυτικής αστρολογίας, τότε βρίσκεστε κάτω από την εξουσία του θεού Τβαστάρ που δεν είναι άλλος από τον δικό μας Ήφαιστο τον οπλουργό των θεών του Ολύμπου, σύζυγο της άπιστης Αφροδίτης που τον απατούσε με τον Άρη.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο πλανήτης Άρης είναι διαχειριστής αυτού του εκρηκτικού αστερισμού που ονομάζεται Τσίτρα και έχει σαν σύμβολο ένα φυσικό μαργαριτάρι.

Εδώ λοιπόν φίλες και φίλοι έχουμε να κάνουμε με μια κατάσταση ψυχική που είναι γεμάτη ιδεαλισμό και θεϊκή δημιουργική δύναμη, αισθησιασμό, ηρωισμό και πάθος. Εκείνο που σας παρακινεί δεν είναι τόσο η δεδομένη δημιουργική σας ικανότητα, όσο η αποδοχή από τους άλλους των ικανοτήτων σας. Αυτή η νοοτροπία μπορεί να σας οδηγήσει σε απογοητεύσεις και αυτοδιαψεύσεις και ενώ τα προσόντα σας φτάνουν και περισσεύουν εσείς κάνετε τα πράγματα δίχως λόγο δύσκολα, τόσο για τον εαυτό σας όσο και για τους ανθρώπους που σας αγαπούν. Έχετε ένα υπερευαίσθητο εγώ που σας βγάζει από τον ορθολογισμό και σας ρίχνει στην άρνηση, τον μηδενισμό και την αυτοκαταστροφή. Είσαστε κυκλοθυμικά άτομα και τα παίρνετε όλα σχεδόν προσωπικά και σαν την αγελάδα κλωτσάτε την λεκάνη με το γάλα.

Διαθέτετε έντονη σεξουαλικότητα που μπορεί να γίνει αυτοσκοπός και να σας στραπατσάρει την ζωή.

Φέρνετε τα πράγματα στα άκρα και εκδηλώνετε τάσεις άσκοπου ηρωισμού που αφήνουν μόνο ζημιές και καθόλου οφέλη.

Από την άλλη, σας αρέσουν τα όμορφα πράγματα, έχετε φινέτσα και γούστο είσαστε πιστοί στις φιλίες σας και μπορείτε να δώσετε τα πάντα για όσους νομίζετε ότι υποφέρουν και αδικούνται. Μέσα σας κρύβεται ένα σπάνιο μαργαριτάρι που πρέπει να το βγάλετε μέσα από το σκληρό όστρακο του εγωισμού σας. Αν χαλιναγωγήσετε το εγώ σας, καθώς και το πανίσχυρο σεξουαλικό σας ένστικτο, θα εξελιχθείτε σε μια φωτοβόλα προσωπικότητα που θα εμπνέει και θα καθοδηγεί το άμεσο και ευρύτερο οικογενειακό, επαγγελματικό και κοινωνικό σας περιβάλλον.

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά

Το πρωτεύον σας κίνητρο στη ζωή είναι το Κάμα, που σημαίνει εκπλήρωση επιθυμιών και που δεν πρέπει να το εξωθείτε γιατί σας δημιουργεί μια ατέλειωτη αλυσίδα επιθυμιών που πολλές μένουν ανεκπλήρωτες.

Η προσωπικότητα σας είναι παθητική, θηλυκή.

Η ιδιοσυγκρασία σας είναι Ράξασα, δηλαδή δαιμονική, που σπρώχνει τα πράγματα στα άκρα και εκδηλώνει βία.

Η κάστα σας (κοινωνική τάξη) από την οποία έχετε μνήμες προηγούμενης ζωής, είναι αυτή των δουλοπάροικων (Σούντρας).

Η αύρα σας είναι απαλή και η επίδραση της πνευματικά δημιουργική.

Η επίκληση (μάντρα) που σας εμπνέει είναι Ωμ Ραμ,108 φορές, ατενίζοντας δυτικά.

Το ζώο που σας καθοδηγεί στην σεξουαλική σας συμπεριφορά είναι η θηλυκή τίγρις. Το ιδανικό σας ταίρι στο σεξ, θα είναι το άτομο-αρσενική τίγρις με την γενέθλια Σελήνη του μεταξύ 20 μοιρών Ζυγού-3 20 μοιρών Σκορπιού (ινδικός ζωδιακός) ή μεταξύ 13-26 20 μοιρών Σκορπιού, δυτικός ζωδιακός.

Συμπερασματικά μπορούμε να πούμε ότι μαγνητίζετε το αντίθετο φύλο, ντυνόσαστε με στυλ και χάρη και σας ελκύει το καινούργιο και ασυνήθιστο.

Έχετε καλλιτεχνικά χαρίσματα, είσαστε τίμιοι, έξυπνοι, αποτελεσματικοί και ουδέποτε επιφανειακοί, ενώ δείχνετε κατά πολύ νεώτεροι.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved