Η Σελήνη στην Ινδική αστρολογία-12η Ναξάτρα

Το ζώο που σας καθοδηγεί στην σεξουαλική σας συμπεριφορά είναι ο (αρσενικός) ταύρος
Παπασταύρου Λίντα
Η Σελήνη στην Ινδική αστρολογία-12η Ναξάτρα

Από τον Πάρι Σιδηρόπουλο



photo paris-1







Οι Ναξάτρας είναι 27 θέσεις της γενέθλιας Σελήνης που αποκαλύπτουν την αληθινή μας προσωπικότητα. Ο γενέθλιος χάρτης στο σύνολο του δείχνει το πόσο εύκολα η δύσκολα η αληθινή μας αυτή προσωπικότητα θα αναπτυχθεί η θα καταπνιγεί

12η Ναξάτρα ή αστερισμός Σελήνης.

Αν η γενέθλια Σελήνη σας βρίσκεται μεταξύ 26 40 μοιρών Λέοντος-10 μοιρών Παρθένου (σύμφωνα με τον αστρικό ζωδιακό της ινδικής αστρολογίας) ή μεταξύ 19 40 μοιρών Παρθένου-3 μοιρών Ζυγού (σύμφωνα με τον τροπικό ζωδιακό της δυτικής αστρολογίας), τότε σας εξουσιάζει ο Αρυάμαν, που θεωρείται ο θεός-προξενητής έχοντας σαν εκτελεστικό όργανο της βούλησης του τον ίδιο τον Ήλιο με σύμβολό ένα κρεβάτι και με την ονομασία Ουτάρα Φαλγκούνα που σημαίνει η ώριμη συκιά.

Έχουμε εδώ φίλες και φίλοι έναν αστερισμό δυνατό και περίεργο. Η ενέργεια του Αρυάμαν μας σπρώχνει συνεχώς στο να βοηθάμε χωρίς να μας έχει ζητηθεί, κάθε αδύναμο φίλο μας και όχι αποκλειστικά στην σφαίρα του προξενητή αλλά γενικότερα σε κάθε του ανάγκη.

Το παράδοξο είναι, ότι πιστεύουμε πως αυτή η συνήθεια μας έχει τον χαρακτήρα θεϊκής αποστολής. Έτσι λοιπόν υπακούοντας σε αυτό το πανίσχυρο κάλεσμα, σε βάρος του χρόνου μας και της ατομικής μας ηρεμίας, επεμβαίνουμε σαν απρόσκλητοι ναυαγοσώστες στις υποθέσεις των φίλων μας με τελικό και οδυνηρό αποτέλεσμα να εισπράττουμε την αχαριστία και την ειρωνεία αυτών που ευεργετούμε με πραγματική ανιδιοτέλεια και συμπεριφορά γενναίου ιππότη.

Αληθινά βαρύ το τίμημα που πληρώνουμε.

Παράλληλα με αυτή την έντονη προδιάθεση, διαθέτουμε γνήσιες θεραπευτικές ιδιότητες, φλογερό ερωτικό ταμπεραμέντο και ισχυρή θέληση.

Αν όσοι και όσες ανήκετε σε αυτόν τον αστερισμό και είσαστε νέοι μπορείτε να στραφείτε σε επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με τις ανθρώπινες ανάγκες τόσο στον τομέα της φυσικής όσο και της ψυχικής υγείας.

Ένα γραφείο συνοικεσίων θα ήταν μια άριστη επαγγελματική επιλογή. Ωστόσο για τα άτομα που ήδη έχουν επιλέξει το επάγγελμα τους θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα την ένταξη τους σε κάποια μη κυβερνητική οργάνωση που αποδεδειγμένα επιτελεί με επιτυχία το κοινωνικό της έργο. Είναι ο καλύτερος τρόπος να υπηρετήσουμε τον, φανατικά, αλτρουιστή θεό μας, τον βαρύγδουπο Αρυάμαν.

Έχω διασταυρώσει πλείστες όσες περιπτώσεις, ανδρών και γυναικών, κάθε ηλικίας, κοινωνικής τάξεως και επαγγέλματος και που ανήκουν σε αυτόν τον αστερισμό, να εκδηλώνουν με πάθος την διάθεση να βοηθούν τους φίλους τους χωρίς να τους ζητηθεί και τελικά να εισπράττουν την αγνωμοσύνη.

Μια άλλη κατάλληλη επαγγελματική επιλογή είναι η δικηγορία.

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά

Το πρωτεύον σας κίνητρο στην ζωή είναι το Μόκσα που σημαίνει αποδέσμευση και απολύτρωση. Αυτό σημαίνει ότι τα απαραίτητα στάδια που πρέπει να ολοκληρώσουμε και που έχουν να κάνουν με τα υλικά κυρίως αγαθά της ζωής, μας κουράζουν και θέλουμε μια ώρα αρχύτερα να φθάσουμε στην πνευματική τελείωση.

Η προσωπικότητα σας είναι εξωστρεφής, ενεργητική, αρσενική.

Η ιδιοσυγκρασία σας είναι Μανούσα, δηλαδή ανθρώπινη, με όλες τις αρετές και κακίες της ανθρώπινης φύσης.

Η κάστα σας (κοινωνική τάξη), από την οποία έχετε μνήμες προηγούμενης ζωής, είναι Ξατρίγιας, δηλαδή ευγενείς ιππότες που αποκλειστικό τους έργο ήταν οι πολεμικές τέχνες και αρετές στην υπηρεσία, υποτίθεται, των αδυνάτων και απροστάτευτων.

Η επίκληση (μάντρα),που σας εμπνέει είναι Ωμ Τεμ,108 φορές, ατενίζοντας ανατολικά.

Η αύρα σας είναι σταθερή και η επίδραση της προκαλεί ευημερία.

Το ζώο που σας καθοδηγεί στην σεξουαλική σας συμπεριφορά είναι ο (αρσενικός) ταύρος. Το ιδανικό σας ταίρι στο σεξ, θα είναι το άτομο (θηλυκή) αγελάδα με την γενέθλια Σελήνη του μεταξύ 3 20-16 40 μοιρών Ιχθύων (με τον ινδικό ζωδιακό-26η Ναξάτρα) ή μεταξύ 26 20 μοιρών Ιχθύων- 9 40 μοιρών Κριού (με τον δυτικό ζωδιακό).

Συμπερασματικά μπορούμε να πούμε ότι είσαστε άτομα συμπαθητικά, κατά κανόνα τακτοποιημένα, που κερδίζουν καλά εισοδήματα μέσω της εξαιρετικής τους εξυπνάδας. Γίνεσθε θαυμάσιοι φίλοι και πάντοτε έτοιμοι να βοηθήσετε τους συντρόφους σας.

Η επιτυχία, το θάρρος και η αγάπη για περιπέτεια σας αγγίζουν, ωστόσο η φυγή σας προς τον ρομαντισμό μπορεί να σας δημιουργήσει μπλεξίματα, απογοητεύσεις και πίκρες.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved