Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 08° 10' 13" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 08° 02' 12" ΤΑΥΡΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 24° 09' 52" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 24° 02' 24" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 22° 55' 01" ΖΥΓΟΣ
ΔΙΑΣ - 14° 22' 53" ΤΑΥΡΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 26' 35" ΙΧΘΥΕΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 22° 37' 22" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 56' 20" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 27° 54' 47" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 24° 54' 02" ΚΡΙΟΣ

Τα δακρυγόνα και η Ιατρική Αστρολογία

Όταν τα δακρυγόνα  βρίσκονται στον περιβάλλον
Τα δακρυγόνα και η Ιατρική Αστρολογία
από τον Urania lab

Τα δακρυγόνα χρησιμοποιούνται ως μέσον ελέγχου του πλήθους, δίνοντας λύσεις σε καταστάσεις που σε διαφορετικές συνθήκες θα απαιτούσαν την χρήση ένοπλης βίας. Κάνουν χρήση τους όλες οι κατασταλτικές δυνάμεις ανά τον κόσμο, μιας και η επίδραση τους είναι μικρής χρονικής διάρκειας και φέρνουν άμεσα αποτελέσματα καταστολής, συνήθως της οργής του όχλου, που συγκεντρώνεται είτε για πολιτικούς είτε κοινωνικούς λόγους.

Τα δακρυγόνα ανήκουν στα χημικά όπλα, που έκαναν την εμφάνιση τους κατά την διάρκεια του Α Παγκοσμίου Πολέμου, την περίοδο που ο Ποσειδώνας βρισκόταν στον Λέοντα (αντίστοιχα τα πυρηνικά όπλα προέκυψαν με Πλούτωνα στον Λέοντα και η «διαστημική» τεχνολογία λέιζερ με τον Ουρανό στο ίδιο ζώδιο).

Όταν μιλάμε για δακρυγόνα, πρέπει να διευκρινίσουμε ότι αποτελούνται από 15 διαφορετικές χημικές ουσίες, που έχουν  χρησιμοποιηθεί, ανά τον κόσμο, σε διάφορες χρονικές περιόδους. Σήμερα τα δακρυγόνα που χρησιμοποιούνται είναι του τύπου CS, που αναπτύχθηκαν για τις ανάγκες της Βρετανικής Αυτοκρατορίας. Ο τύπος αυτός είναι δραστικός σε υψηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος, παρόμοιες με αυτές των τέως αποικιών. Ο συγκεκριμένος τύπος χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από τους Βρετανούς για την αντιμετώπιση της ΕΟΚΑ στην Κύπρο, το 1958. Πρέπει να θυμίσουμε ότι ο ελληνισμός έχει μία άλλη πρωτιά, όταν για πρώτη φορά χρησιμοποιήθηκε η βόμβα ναπάλμ, κατά την διάρκεια του εμφυλίου πολέμου στην Ελλάδα, (1946-1949). Μετά την επιτυχία των δακρυγόνων στην Κύπρο, χρησιμοποιήθηκαν σε μεγάλη έκταση κατά την διάρκεια του πολέμου στο Βιετνάμ, από τις Αμερικάνικες δυνάμεις.

H αστρολογική ερμηνεία της δράσης των δακρυγόνων

Σύμφωνα με το αστρολογικό λεξικό του Baker τα δακρυγόνα έχουν την αστρολογική ταυτότητα της τριάδας Άρης-Σελήνη-Ποσειδώνας.

Ανατομικά ο Κριός, (κυβερνήτης ο Άρης), ελέγχει όλα τα όργανα που βρίσκονται στο κεφάλι. Ανατομικά ο Καρκίνος, (κυβερνήτης η Σελήνη), κυβερνά το στομάχι και τις βαλβίδες της καρδιάς. Τέλος οι Ιχθύες, (κυβερνήτης ο Ποσειδώνας), ελέγχουν τα κάτω άκρα.

Όταν τα δακρυγόνα  βρίσκονται στον περιβάλλον, σαν πτητικά αέρια εισέρχονται πρώτα στους ιστούς των βλεννογόνων που βρίσκονται στο κεφάλι, δηλαδή μάτια, μύτη, στόμα, στην περιοχή του Κριού, με αποτέλεσμα την ερυθρότητα των ματιών (Άρης), έντονη δακρύρροια (Άρης - Σελήνη) και βλεφαρόσπασμο (Άρης-Ποσειδώνας), όπου το άτομο δεν μπορεί να κρατήσει τα μάτια του ανοικτά. Επίσης έχουμε έντονη ρινόρροια (Άρης - Σελήνη). Τα αέρια μέσω της αναπνευστικής οδού (Κριός-Ταύρος-Δίδυμοι) φτάνουν στους πνεύμονες, με αποτέλεσμα να έχουμε δύσπνοια αλλά και βήχα, στην περιοχή του Ταύρου, (έξαρση της Σελήνης), που ο οργανισμός προσπαθεί να απαλλαγεί από τις τοξικές επιδράσεις (Ποσειδώνας). Μέσω της γαστρικής οδού, Κριός-Ταύρος-Καρκίνος, τα δακρυγόνα φτάνουν στο στομάχι, περιοχή του Καρκίνου, και μερικές φορές προκαλούν διάτρηση του (Άρης-Σελήνη). Σε άτομα ευαίσθητα, μπορεί να παρατηρηθεί μούδιασμα των κάτω άκρων (περιοχή των Ιχθύων).

Το δέρμα βρίσκεται κάτω από την κυριαρχία του Κρόνου. Ο Κρόνος είναι σε πτώση στον Καρκίνο και σε αδυναμία στον Κριό, δηλαδή στα ζώδια που είναι ευάλωτα στην δράση των δακρυγόνων. Έτσι τα δακρυγόνα προκαλούν ερυθρότητα (Άρης) στα επιθηλιακά κύτταρα του δέρματος (Σελήνη), με αποτέλεσμα να η έκθεση του στα δακρυγόνα να προκαλεί δερματίτιδα (Κρόνος-Άρης), που μερικές φορές μπορεί να είναι εκτεταμένη.

Η αντιμετώπιση των δακρυγόνων με την βοήθεια της Αστρολογίας

Σκοπός κάθε ατόμου είναι ο περιορισμός (Κρόνος) της δράσης ( Άρης) των δακρυγόνων.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι αντιμετώπισης

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος είναι η χρήση μάσκας με ενεργό άνθρακα ( Κρόνος-Ποσειδώνας) που προστατεύει ολοκληρωτικά.

Μία άλλη λύση, πιο οικονομική, είναι η χρήση γυαλιών για κολύμβηση (Κρόνος-Ποσειδώνας), που προστατεύουν τα μάτια ικανοποιητικά.

Η πιο οικονομική λύση είναι ο ψεκασμός του δέρματος, κυρίως στην περιοχή του κεφαλιού, με ένα υδατικό διάλυμα Maalox.

Το Maalox είναι φάρμακο (Ποσειδώνας) για το στομάχι (Σελήνη) που περιέχει  υδροξείδιο του αλουμινίου (Σελήνη-Κρόνος) και η δράση του είναι να μειώσει τα οξέα (Άρης) του στομάχου (Σελήνη) και να περιορίσει τα συμπτώματα δυσπεψίας (Σελήνη-Κρόνος).

Έτσι ένα υδατικό διάλυμα (Σελήνη) Maalox που ψεκάζεται (Άρης-Ποσειδώνας) πάνω στο δέρμα (Κρόνος) του προσώπου (Κριός) σχηματίζει ένα λεπτό υμένα που εξουδετερώνει την οξύτητα του Άρη και προστατεύει το δέρμα (Κρόνος) από την ερυθρότητα( Άρης).

Ο ανωτέρω τρόπος είναι μια μορφή Αστρολογικής Ομοιοπαθητικής.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved