Quiz: Εσείς, σε ποιο βασίλειο της φύσης πιστεύετε ότι ανήκετε;

Πάρτε στυλό και χαρτί και ξεκινήστε!

Quiz: Εσείς, σε ποιο βασίλειο της φύσης πιστεύετε ότι ανήκετε;

Στο προηγούμενο άρθρο σας ανάφερα τα τρία βασίλεια της ομοιοπαθητικής τα οποία είναι βασίλεια της φύσης. Εδώ είναι ένα κουίζ που θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε και να αγαπήσετε το δικό σας βασίλειο. Σε κάθε ερώτηση που ακολουθεί πρέπει να διαλέξετε μόνο μία απάντηση και πάνω από όλα να απαντήσετε ειλικρινά. Εξάλλου μόνο εσείς θα ξέρετε την απάντηση και κανένας άλλος.

Τα βασίλεια όπως σας έχω αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο μου είναι τρία: Το ορυκτό, το φυτικό και το ζωικό.

Ας κάνουμε λοιπόν έναν διαγωνισμό για να δούμε πιο βασίλειο υπερισχύει σε αυτό τον κόσμο! Πάρτε στυλό και χαρτί και ξεκινήστε να σημειώνετε...

Αν θέλετε, πείτε το αποτέλεσμα και σε εμάς στα σχόλια του άρθρου!

1.Τι είναι αυτό που σας απασχολεί στην καθημερινότητά σας;

Α. Η ασφάλεια σας

Β. Η βασική εμπειρία σε κάθε τομέα της ζωής

Γ. Θέματα επιβίωσης

2. Όταν σας πληγώνει κάποιος, πως αντιδράτε;

Α. Στενοχωριέστε και αρχίζετε να νιώθετε ελλιπείς

Β. Είστε τρομερά ευαίσθητοι τόσο που μπορεί να βάλετε τα κλάματα

Γ. Γίνεστε επιθετικοί

3. Ποιά είναι η αίσθησή σας, όταν κάποιος σας βγάζει έξω από τα όρια σας;

Α. Φοβάστε ότι θα χάσετε την ψυχραιμία σας και θα του επιτεθείτε για να αμυνθείτε;

Β. Αποδιοργανωνόσαστε και δεν το αντέχετε.

Γ. Θεωρείτε ότι σας προκαλεί και ανταποκρίνεστε στο κάλεσμά του;

4. Πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στην ζωή σας η σχέση σας με τον σύντροφό σας;

Α. Τον πιο σημαντικό

Β. Σας επηρεάζει πάρα πολύ

Γ. Υπάρχει ενδιαφέρον όσο υπάρχει κυνηγός και θήραμα.

5. Με ποιον τρόπο συνηθίζετε να γράφετε;

Α. Δομημένα, με γωνίες

Β. Στρογγυλεμένο και αποδιοργανωμένο

Γ. Ελκυστικό και έντονο, χρησιμοποιώντας χρώματα για να τονίσετε μερικές λέξεις

6. Ποιές λέξεις πιστεύετε ότι σας εκφράζουν περισσότερο;

Α. Δομή και ασφάλεια

Β. Ευαισθησία και αντιδραστικότητα

Γ. Ανταγωνισμός και έλξη

7. Ποιός είναι ο χειρότερος φόβος σας;

Α. Να χάσετε κάτι

Β. Να σας πληγώσουν

Γ. Να σας απορρίψουν και να απομονωθείτε

8. Ποιά έκφραση σας ταιριάζει;

Α. Η ταυτότητά μου και η απόδοσή μου

Β. Αυτό με αγγίζει

Γ. Θα τους χτυπήσω

9. Πόσο εύκολα δέχεστε τις αλλαγές που συμβαίνουν στην ζωή σας;

Α. Δεν σας αρέσουν οι αλλαγές και είστε σταθεροί

Β. Μεταβάλλεστε και προσαρμόζεστε σε οποιαδήποτε κατάσταση

Γ. Έχετε πολλούς τρόπους να κινηθείτε και πολλές φορές τις αλλαγές τις προκαλείτε εσείς

10. Μπορεί να πάθετε κάτι, όταν:

Α. Χωρίσετε από μία σχέση

Β. Όταν κάποιος πληγώσει τα συναισθήματά σας

Γ. Όταν κάποιος σας απορρίψει

11. Με τι ρυθμό κινήστε;

Α. Ξεκινάτε σιγά-σιγά και προοδεύετε;

Β. Έχετε γρήγορο ξεκίνημα αλλά στην διαδρομή αυτό αλλάζει;

Γ. Έχετε μέτριο ρυθμό που μπορεί να καταλήξει πολύ γρήγορος.

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Αν οι περισσότερες απαντήσεις είναι Α: Ανήκετε στο βασίλειο των ορυκτών. Όπως όλα τα ορυκτά, έτσι και εσείς έχετε μια ιδιότητα που εκπλήσσει πάντα τους άλλους. Στον κάθε ένα από σας είναι κάτι ξεχωριστό. Είστε αρκετά δομημένοι και για εσάς παίζει σημαντικό ρόλο η ασφάλεια και η τάξη. Είστε πολύ οργανωμένοι και έχετε μεγάλη ακρίβεια σε ό, τι λέτε και ό, τι κάνετε. Μπαίνετε κατευθείαν στο θέμα, χωρίς να πλατειάζετε και ολοκληρώνετε ό, τι ξεκινάτε. Έχετε βρει τους τρόπους που τα περισσότερα πράγματα μπορούν να λειτουργήσουν πρακτικά. Τι θα γίνει όμως, αν κάτι σας χαλάσει αυτήν την ασφάλεια και την δομή που εσείς έχετε χτίσει; Σκεφτείτε τι μπορεί να σημαίνει η λέξη έλλειψη για εσάς και φροντίστε να δουλέψετε πάνω σε αυτή.

Αν οι περισσότερες απαντήσεις είναι Β: Το βασίλειο των φυτών είναι το σπίτι σας. Είστε πολύ ευαίσθητοι με μεγάλες καλλιτεχνικές ανησυχίες. Τα πάντα που συμβαίνουν γύρω, σας επηρεάζουν και σας κάνουν να συμπεριφέρεστε με βάση το συναίσθημα σας. Μπορείτε να προσαρμοστείτε εύκολα σε καταστάσεις και συνθήκες, αφού όμως πρώτα δεχτείτε ένα σοκ. Η αντίδρασή σας είναι αρκετά γρήγορη και ο τρόπος σας έχει ποικιλία. Μπορεί να παραπλανιέστε στον λόγο σας αλλά η αύρα που μεταφέρετε στους άλλους είναι αρκετά αέρινη και ελαφριά. Η μουσική, η φύση και τα λουλούδια σας φτιάχνουν πάντα την διάθεση και μπορείτε εύκολα να εναρμονιστείτε με το περιβάλλον. Ένας από τους φόβους σας είναι να μην σας πονέσουν ή σας πληγώσουν. Δυστυχώς όμως, αυτός ο πλανήτης συμπεριλαμβάνει και τα δύο που ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορείτε να τα βιώσετε (αν δεν το κάνετε συνέχεια). Μην απογοητεύεστε! Κάπου στον κόσμο υπάρχει και κάποιος ίδιος με εσάς ο οποίος θα μπορέσει να σας καταλάβει.

Αν οι περισσότερες απαντήσεις είναι Γ: Καλώς ήρθατε στο ζωικό βασίλειο! Εδώ τα περισσότερα επιτρέπονται και πάντα κερδίζει ο πιο δυνατός. Αν δεν είναι ο πιο δυνατός, τότε είναι ο πιο σεξουαλικός! Πολύ καλά καταλάβατε! Εσείς που ανήκετε σε αυτήν την ομάδα έχετε θέματα επιβίωσης αλλά και ελκυστικότητας. Όλα τα θέματά σας κινιούνται από τον έναν ενάντια στον άλλον. Ο τρόπος ο οποίος εκφράζεστε είναι πολύ ζωντανός και ζωηρός. Το παιχνίδι με οποιοδήποτε τρόπο είναι κάτι που πάντα σας συναρπάζει και σας φτιάχνει την διάθεση, βέβαια και η ζαβολιά είναι και αυτό ένα από τα ατού σας. Είστε αρκετά εκδηλωτικοί και αεικίνητοι. Μπορεί πολλές φορές να σας χαρακτηρίζει η αστάθεια αλλά ο τρόπος ο οποίος συνεπαίρνετε τον κόσμο που σας περιβάλλει έρχεται να σας δικαιώσει, χωρίς να προλάβουν οι άλλοι να το αντιληφθούν, εκτός και αν ανήκουν στην ίδια κατηγορία με εσάς, οπότε η αντίληψή τους είναι αρκετά ανεπτυγμένη και εκεί αρχίζει το παιχνίδι της επιβίωσης. Εσείς ενάντια στους άλλους. Πάντα υπάρχει το ομαδικό αίσθημα και το δυνατό ένστικτο στα άτομα που ανήκουν σε αυτήν την ομάδα. Βέβαια, μην και σας πάρουν το φαγητό από το στόμα ή μην και είναι κανένας καλύτερος από εσάς... μαύρο φίδι που τον έφαγε!

Αν υπάρχει ισοπαλία: Το ανήσυχο και παιχνιδιάρικο πνεύμα μου θα σας έλεγε ότι είστε μια μπερδεμένη κατάσταση όπου στην διαδρομή που ξεκινήσατε να πάτε στο ένα βασίλειο... το μετανιώσατε και διαλέξατε να πάτε σε ένα άλλο ή το έχετε δίπορτο, η πραγματική αλήθεια όμως είναι διαφορετική. Αυτό οφείλεται επειδή όλοι μέσα μας έχουμε στοιχεία από όλα τα βασίλεια και επειδή όλα αυτά είναι συνδεδεμένα και μεταξύ τους αλλά και με την φύση. Εδώ, έρχεται να «πατήσει» και η θεωρία του μικρόκοσμου και του μακρόκοσμου η οποία λέει ότι οτιδήποτε υπάρχει μέσα μας υπάρχει και από έξω μας. Σε όποιο βασίλειο και αν ανήκετε... όλοι στον ίδιο πλανήτη συγκατοικούμε αυτή την στιγμή και είμαστε κρίκοι μιας αλυσίδας όπου ο ένας συνδέεται με τον άλλο και όλοι μαζί με το σύμπαν!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved