Η δίαιτα των Διδύμων

Η δίαιτα των Διδύμων...

Ιδιαίτερα σημαντικό για τους Διδύμους είναι το ασβέστιο, επειδή βοηθά στα ταραγμένα νεύρα

Παπασταύρου Λίντα
Η δίαιτα των Διδύμων

Από τον Urania Lab


Πολλοί λίγοι Δίδυμοι είναι αυτοί που δουλεύουν σε βαριές ή χειρωνακτικές εργασίες. Συνήθως, καταγίνονται με επαγγέλματα που απαιτούν εύστροφο μυαλό ή λεπτά, επιδέξια χέρια.
Γι’ αυτό, αν έχετε γεννηθεί από τις 21 Μαΐου μέχρι 21 Ιουνίου, πρέπει η καθημερινή σας δίαιτα να περιλαμβάνει τροφές που δυναμώνουν τα εξασθενημένα νεύρα, να αυξάνουν τη ζωτικότητα και να ρυθμίζουν τις «αρμόδιες» σφαιρίνες του αίματος. Πρέπει στη δίαιτά σας να υπερτερούν οι πρωτεΐνες που βρίσκονται συνήθως στο άπαχο κρέας, το ψάρι, τα αυγά, το τυρί, τα αμύγδαλα και στους σπόρους της σόγιας.


Ιδιαίτερα σημαντικό για τους Διδύμους είναι το ασβέστιο, επειδή βοηθά στα ταραγμένα νεύρα. Γιαούρτι, γάλα, γογγύλια και λάχανα, είναι τροφές που περιέχουν ασβέστιο. Αν όμως νομίζετε ότι δεν αφομοιώνετε αρκετό από τις τροφές, μπορείτε να προσθέσετε χάπια ασβεστίου ή μεδούλι από κόκαλα στο διαιτολόγιό σας. Να θυμάστε πως η βιταμίνη D είναι απαραίτητη για την αφομοίωση του ασβεστίου.
Το ανόργανο άλας των Διδύμων είναι το χλωριούχο κάλιο που βρίσκεται άφθονο στα πράσινα φασόλια, τα σπαράγγια, παντζάρια, καρότα, κουνουπίδι, καλαμπόκι, σέλινο, ροδάκινα, δαμάσκηνα και στους ανανάδες.
Ανάμεσα στα βότανα που συνιστώνται στους Διδύμους είναι το στεκούλι, το σταυροβότανο, το κόκκινο τριφύλλι και η γλυκόριζα.


Στο 1943, ο David Harold Fink M.D., έγραψε ένα βιβλίο με τον τίτλο «Απελευθέρωση από τη νευρική υπερένταση». Ο γιατρός εξετάζει εκεί τις αιτίες και τα αποτελέσματα της νευρικής υπερέντασης, και δίνει ένα απλό πρόγραμμα για να την ξεπεράσετε. Αυτό το βιβλίο έχει κάνει αλλεπάλληλες εκδόσεις και ίσως κυκλοφορεί ακόμα. Θα σας το συνιστούσα γιατί εσείς, περισσότερο από κάθε άλλον, μπορείτε να ωφεληθείτε από αυτό.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved