Αστροχαρτογραφία-Οι ερμηνείες των πλανητικών γραμμών του Ποσειδώνα

Η τεχνική της Αστροχαρτογραφίας μας βοηθά να εντοπίσουμε τόπους που μπορεί να έχουν μια ιδιαίτερη
Παπασταύρου Λίντα
Αστροχαρτογραφία-Οι ερμηνείες των πλανητικών γραμμών του Ποσειδώνα

από τον Urania Lab

Η τεχνική της Αστροχαρτογραφίας μας βοηθά να εντοπίσουμε τόπους που μπορεί να έχουν μια ιδιαίτερη σημασία για μας και η παρουσία μας εκεί να συνοδευθεί από ξεχωριστά επιτεύγματα. Φυσικά μπορούμε παράλληλα να εντοπίσουμε και τους τόπους που «δεν μας πάνε», αποφεύγοντας έτσι μια ταλαιπωρία που ενδέχεται να μας κοστίσει ακριβά.

Όμως δεν είναι απαραίτητο να βρεθούμε δια ζώσης στον τόπο της αρεσκείας μας. Άνθρωποι, υπηρεσίες και προϊόντα που προέρχονται από εκεί, μπορούν να συμβάλλουν στην πρόοδο και την καθημερινή μας ευτυχία η αντίθετα να μας ...χαντακώσουν.

Και πως τα βρίσκουμε όλα αυτά;

Ο καθένας μας έχει το δικό του αστροχαρτογραφικό αποτύπωμα, που δεν είναι άλλο από την προβολή πάνω στη γήινη σφαίρα της θέσης των ουράνιων σωμάτων η σημείων κατά την ώρα της γέννησης μας.

Οι πλανητικές γραμμές μας δείχνουν τις περιοχές όπου ένας πλανήτης ανατέλλει, δύει, μεσουρανεί η βρίσκεται στο ναδίρ. Για κάθε ουράνιο σώμα δηλαδή υπάρχουν τέσσερις γραμμές που διασχίζουν κάθετα ή καμπυλωτά τη γήινη σφαίρα επισημαίνοντας τους τόπους όπου διοχετεύουν την ενέργεια τους. Και βέβαια, η κάθε μια έχει τη σημασία και την ερμηνεία της, κάτι που είναι και το αντικείμενο αυτής της σειράς των άρθρων.

sphere

Οι γραμμές του Ποσειδώνα

Ο Ποσειδώνας στο Μεσουράνημα (NE MC)-κάθετη γραμμή)

Σε κάποιες περιπτώσεις, η πληρότητα έρχεται μέσα από την ενασχόληση με τη θρησκεία, τον κινηματογράφο, τα βοηθητικά επαγγέλματα, τις τέχνες ή τη μουσική. Οι περισσότεροι όμως κοροϊδεύετε τον εαυτό σας και πέφτετε θύματα ψευδαισθήσεων, καταλήγοντας το εξιλαστήριο θύμα όλων. Πολλές φορές, έχουμε σκάνδαλα, συλλήψεις ή μαρτυρία και οι περισσότεροι είστε επιρρεπείς τουλάχιστον στην αναζήτηση κάποιου φανταστικού στόχου και σας διαλέγει η εξουσία για τελείως δυσάρεστες υπευθυνότητες. Το Χόλυγουντ, όπου χιλιάδες ξεπουλιούνται και μόνο ένας στις δέκα χιλιάδες «πιάνει την καλή», συμβολίζει την ποσειδώνια ελπίδα για το απίθανο, όπου οι περισσότεροι ανακαλύπτουν πως χαραμίζουν τη ζωή τους για το τίποτα.

Κάτω από αυτή τη γραμμή όμως, υποστηρίζετε κάποια ιδανικά, ειρηνιστικά κυρίως και χαρακτηρίζεστε στην κοινωνία από την απουσία προσωπικών φιλοδοξιών και «εγώ». Μπορεί να στρέφετε συνέχεια το άλλο μάγουλο, γίνεστε όμως παράδειγμα για τους άλλους. Η κοινωνία δε βλέπει αυτό που πραγματικά είστε. Μερικοί θα καταφέρετε να τη σκάσετε σε κάποιον στον κόσμο αυτό, αλλά με τον Ποσειδώνα, τα θύματα είστε εσείς συνήθως.

Πολύ καλύτερα δυτικά από τη γραμμή.

Ο Ποσειδώνας στον Ωροσκόπο (NE ASC)-καμπύλη

Είστε αόρατοι και ποτέ ο εαυτός σας. Οι άλλοι μπορούν να προβάλουν πάνω σας τις πιο αγαπημένες και φανταστικές επιθυμίες τους και φαίνεστε γοητευτικοί και όμορφοι, ενώ στην πραγματικότητα είστε ένας καθρέφτης για τις ατέλειές τους. Η εικόνα του εαυτού συγχέεται με των άλλων, η υγεία μπορεί να μην είναι καλή και προχωράτε στη ζωή χωρίς να ξέρετε πραγματικά ποιοι είστε. Έχετε την τάση να αποσυρθείτε από τον κόσμο, να απομονωθείτε και η βαθιά αμφισβήτηση του εαυτού κάνει τη δημιουργία σχέσεων νευρωτικά απαραίτητη. Αν παρ’ όλα αυτά «πιάσετε την καλή» γίνεστε μια μορφή των media, αόρατοι κάτω από το μακιγιάζ.

Ίσως αγαπάτε τρελά την πολυτέλεια σε στυλ Χόλυγουντ και η επιτυχία έρχεται με το να αφήσετε την παγκόσμια μουσική, τα μοντέλα και τις ιδέες να σας χρησιμοποιήσουν σαν όργανο ή μέσο.

Υπάρχουν εδώ μέχρι και περιπτώσεις μαζοχισμού και επηρεάζεστε τρομερά από το περιβάλλον. Είστε άτομα ψυχικά, υπερευαίσθητα και γεμάτα φαντασία.

Ανατολικά από τη γραμμή είναι κάπως καλύτερα από δυτικά.

Ο Ποσειδώνας στο Ναδίρ (NE IC)-κάθετη

Εδώ ο Ποσειδώνας ίσως είναι στις καλύτερές του καθώς δε σας αφήνει να ταυτιστείτε με γονείς και οικογένεια ή να βρείτε τον εαυτό σας, παρά μόνο στα υψηλότερα και μη εγωιστικά ιδανικά της απόσπασης.

Περιουσία και οικογενειακά θέματα δεν πάνε πολύ καλά και καταλήγετε να βασίζετε την επιβίωσή σας σε άλλους. Αυτό όμως σας αφήνει ελεύθερους να φτάσετε σε υψηλά επίπεδα πνευματικής γνώσης, ωθούμενοι από τα οράματα και τις έντονες μεταμορφωτικές εσωτερικές εμπειρίες που συμβαίνουν κάτω από αυτή τη γραμμή. Η κοινοβιακή ζωή είναι ίσως η καλύτερη περίπτωση, ακόμα και σε μοναστήρι.

Ζείτε στο εδώ και τώρα, το μέλλον και το παρελθόν μοιάζουν απόμακρα και αφηρημένα κι έτσι είναι καλό μέρος για να αφήσετε πίσω το παρελθόν. Οτιδήποτε κτίζεται εδώ είναι πάνω στην άμμο, εκτός από την βαθιά πνευματική γνώση. Η απομόνωση καθιστά αδύνατο να στεριώσει το συναίσθημα εδώ, εκτός από τις περιπτώσεις που εξαρτάστε από τους άλλους.

Ανατολικά από τη γραμμή είναι καλύτερα για εσωτερική διαφώτιση.

Ο Ποσειδώνας στη Δύση (NE DSC)-καμπύλη

Οι σχέσεις, ο γάμος και τα νομικά ζητήματα δημιουργούν προβλήματα καθώς οι άλλοι σας εκμεταλλεύονται σε κάθε συναλλαγή. Επιζητάτε έντονα να δημιουργήσετε σχέσεις, τα στάνταρντς όμως είναι υψηλά και πραγματικότητες όπως σεξ και δάνεια αγνοούνται.

Τα ιδανικά προβάλλονται στους άλλους αφού αρνείστε να τους δείτε όπως πραγματικά είναι και σας τραβούν άτομα που, όπως κι εσείς, φοβούνται την αλήθεια και προτιμούν να υποστηρίζουν τις αυταπάτες σας. Ο αλκοολισμός, ο εθισμός στα ναρκωτικά ή κάποια αρρώστια μπορεί να χτυπήσουν εσάς ή το ταίρι σας κι τραβάτε κοντά σας παρασιτικά άτομα.

Ο μόνος τρόπος να συνδεθείτε εδώ είναι μέσα από την επιθυμία για παγκόσμιο δέσιμο. Χρειάζεστε στ’ αλήθεια τους φίλους για να σας κρατήσουν μακριά από τις αρνητικές πλευρές της σχέσης και η ανταλλαγή ιδεών είναι η καλύτερη άμυνα για τις αυταπάτες.

Ανατολικά από τη γραμμή είναι καλύτερα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved