Αστροχαρτογραφία-Οι ερμηνείες των πλανητικών γραμμών του Ουρανού

Η τεχνική της Αστροχαρτογραφίας μας βοηθά να εντοπίσουμε τόπους που μπορεί να έχουν μια ιδιαίτερη σημασία
Παπασταύρου Λίντα
Αστροχαρτογραφία-Οι ερμηνείες των πλανητικών γραμμών του Ουρανού


από τον Urania Lab

Η τεχνική της Αστροχαρτογραφίας μας βοηθά να εντοπίσουμε τόπους που μπορεί να έχουν μια ιδιαίτερη σημασία για μας και η παρουσία μας εκεί να συνοδευθεί από ξεχωριστά επιτεύγματα. Φυσικά μπορούμε παράλληλα να εντοπίσουμε και τους τόπους που «δεν μας πάνε», αποφεύγοντας έτσι μια ταλαιπωρία που ενδέχεται να μας κοστίσει ακριβά.

Όμως δεν είναι απαραίτητο να βρεθούμε δια ζώσης στον τόπο της αρεσκείας μας. Άνθρωποι, υπηρεσίες και προϊόντα που προέρχονται από εκεί, μπορούν να συμβάλλουν στην πρόοδο και την καθημερινή μας ευτυχία η αντίθετα να μας ...χαντακώσουν.

Και πως τα βρίσκουμε όλα αυτά;

Ο καθένας μας έχει το δικό του αστροχαρτογραφικό αποτύπωμα, που δεν είναι άλλο από την προβολή πάνω στη γήινη σφαίρα της θέσης των ουράνιων σωμάτων η σημείων κατά την ώρα της γέννησης μας.

Οι πλανητικές γραμμές μας δείχνουν τις περιοχές όπου ένας πλανήτης ανατέλλει, δύει, μεσουρανεί η βρίσκεται στο ναδίρ. Για κάθε ουράνιο σώμα δηλαδή υπάρχουν τέσσερις γραμμές που διασχίζουν κάθετα ή καμπυλωτά τη γήινη σφαίρα επισημαίνοντας τους τόπους όπου διοχετεύουν την ενέργεια τους. Και βέβαια, η κάθε μια έχει τη σημασία και την ερμηνεία της, κάτι που είναι και το αντικείμενο αυτής της σειράς των άρθρων.


sphere_copy

Οι γραμμές του Ουρανού

Ο Ουρανός στο Μεσουράνημα (UR MC)-κάθετη γραμμή

Η καριέρα, η κοινωνική θέση και δύναμη μπορούν να ταλαντεύονται δραματικά, από την αφάνεια στη φήμη και πάλι πίσω, χωρίς προειδοποίηση. Η αγάπη σας για την ατομική ελευθερία έχει ζωτική σημασία και αγνοείτε την υποτιθέμενη δύναμη και εξουσία άλλων ανθρώπων ή θεσμών, με αποτέλεσμα να παίζετε το ρόλο του κοινωνικού επαναστάτη και σωτήρα και οι ζωές των άλλων να ανακατεύονται με τη δική σας με ένα τρόπο αβέβαιο και ομιχλώδη. Εσείς ανταποκρίνεστε σαν Μεσσίας. Όλοι μιλούν για εσάς εδώ. Άλλοι σας θαυμάζουν, άλλοι σας μισούν-κανείς δε φαίνεται να είναι ουδέτερος-καθώς γίνεστε το σύμβολο ενός κινήματος, ενός σκοπού ή ενός ιδανικού. Υπάρχει αρκετή πολιτική δύναμη για να μεταρρυθμίσετε ή να ανανεώσετε, ίσως όμως χαθείτε στις επιπτώσεις αυτών που έχετε κάνει και οι προσωπικές φιλοδοξίες επισκιαστούν από τους σκοπούς με τους οποίους συνδέονται. Παραμένετε ανεπηρέαστοι από την κοινωνία και η ζωή σας είναι ένας προσωπικός αγώνας για ιδανικά που συγχέονται με την ανάγκη των άλλων για απελευθέρωση από την καταπίεση. Δυτικά από τη γραμμή είναι το μέρος για περισσότερη δύναμη.

Ο Ουρανός στον Ωροσκόπο (UR ASC)-καμπύλη

Εδώ, συνδέεστε προσωπικά με ένα σκοπό, οι άλλοι σας βλέπουν σαν «διαφορετικούς» και έχετε την τάση να κρίνετε κάποιο σκοπό σύμφωνα με το πώς φαίνεστε στους άλλους. Η ατομικότητά σας δεν αμφισβητείται και παραβιάζετε τους κανόνες με τέτοια αταραξία που οι άλλοι πιστεύουν ότι έχετε το δικαίωμα να το κάνετε. Είστε αναρχικοί που θέτετε τους δικούς σας κανονισμούς και κάνετε τους άλλους να αμφισβητούν ακόμα και την ύπαρξη των κανονισμών. Δεν είστε άξιοι εμπιστοσύνης και δε θέλετε να σας έχουν ανάγκη. Κάτω από αυτή τη γραμμή μπορεί να αλλάζετε κάθε τόσο το όνομα, το σώμα, την εμφάνισή σας και τα ιδανικά στη ζωή και το μόνο που θα σας χαρακτηρίζει πάντα είναι η αλλαγή. Η προσωπικότητα των άλλων καταλύεται από τη δική σας και ο τρόπος ζωής που έχετε εξάπτει τον ιδεαλισμό και την αφοσίωση στον ατομικισμό. Αριστερά από την γραμμή είναι πιο συναρπαστικά.

Ο Ουρανός στο Ναδίρ (UR IC)-κάθετη

Εδώ είστε ελεύθεροι από την πιθανότητα να δεσμευτείτε με οτιδήποτε άλλο πέρα από τα ιδανικά και εστιάζετε σε πεποιθήσεις και στον ατομικισμό. Σπίτι, υλικά αγαθά, οικογένεια, περιουσία, όλα δείχνουν άσχετα και μακρινά. Ρέετε και αλλάζετε συνεχώς, ώστε ζείτε για κάθε στιγμή. Ενεργείτε σαν καταλύτες και στις ζωές των άλλων και σας ακολουθεί η αναστάτωση αν και οι άλλοι μαθαίνουν να ζουν μαζί της. Είναι δύσκολο να ριζώσετε κάπου εδώ, τα σπίτια μοιάζουν να διαλύονται με κάποιο τρόπο, αυτές οι δυσκολίες όμως σας κεντρίζουν να βρείτε τον αληθινό σας εαυτό και γίνεστε πολίτες του κόσμου, ζώντας σύμφωνα με το ʽόπου γης και πατρίςʼ. Ενσταλάζετε καινούρια ζωή στις παλιές φόρμες, ιδιαίτερα στις οικογενειακές παραδόσεις, παρόλο που αποτελείτε τα ʽμαύρα πρόβαταʼ και αναδύεστε με μια μοναδική αίσθηση αυτογνωσίας που στηρίζεται στον τρόπο που είστε διαφορετικοί. Αριστερά από τη γραμμή υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια.

Ο Ουρανός στη Δύση (UR DSC)-καμπύλη

Το απόμακρο που χαρακτηρίζει αυτό τον πλανήτη, λειτουργεί εδώ στις σχέσεις και ο εαυτός σας προσδιορίζεται από την ανικανότητά σας να συνδεθείτε με τους άλλους, παρά μόνο για σύντομα χρονικά διαστήματα. Απαιτείτε η σχέση να είναι πολύ δυνατή, πιστεύετε πως ο έρωτας και η συντροφικότητα είναι πάντα ρευστά, αναγκάζεστε όμως να αναγνωρίσετε τη δύναμή σας μέσα σε όλες αυτές τις αλλαγές. Οι σχέσεις κυριαρχούνται από τον ερωτισμό. Ζητάτε από τους άλλους αυτό που σας είναι πιο δύσκολο να δώσουν, τους ενθαρρύνετε να είναι ανεξάρτητοι και βασίζεστε στις προσωπικές διαφορές για να αποφύγετε το δέσιμο και την υποτέλεια. Σας συμβαίνουν εκπληκτικά πράγματα και οι άλλοι έρχονται δεύτεροι στην ανάγκη και συγκίνηση. Κάποιοι από τους καλύτερούς σας φίλους επιζούν μέσα από αυτά που φοβάστε περισσότερο και είναι σε γενικές γραμμές ασυνήθιστοι, συναρπαστικοί και έξυπνοι άνθρωποι. Δυτικά από τη γραμμή είναι καλύτερα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved