Η σκιά του Κρόνου πάνω από την Ελλάδα

Η αστροχαρτογραφία της εισόδου του Ηλίου στο Καρκίνο
Παπασταύρου Λίντα
Η σκιά του Κρόνου πάνω από την Ελλάδα

από τον Urania lab

Όταν ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στα ζώδια του Κριού, Καρκίνου, Ζυγού, Αιγόκερω, οι αστρολόγοι που ασχολούνται με τα κοσμική αστρολογία, χρησιμοποιούν τα αντίστοιχα ωροσκόπια, τα οποία υπολογίζονται για κάθε χώρα ξεχωριστά, για να κάνουν τις προβλέψεις τους διάρκειας συνήθως 3 μηνών.

Ο Ήλιος έκανε την είσοδο του στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 21-6-2011, στις 20:16 ώρα Ελλάδας.

astroxartografia_toy_hlioy_sto_karkino

Το καλοκαιρινό ηλιοστάσιο δεν μας μπήκε με το δεξί, αλλά με ένα Κρόνο να περνά πάνω από την Ελλάδα και τα κεφάλια όλων μας. Αυτό και μόνο το γεγονός μας δείχνει ότι οι επόμενοι μήνες θα είναι σκληροί και τα «μπάνια του λαού» θα είναι γεμάτα ...τσούχτρες. Το πιο ανησυχητικό όμως είναι η τομή του Βόρειου Δεσμού με την γραμμή του Κρόνου, που μας δείχνει ότι η κυβέρνηση θα βρεθεί σε μία τέτοια κατάσταση που δεν θα ξέρει τι να κάνει, από την γενική αναταραχή που θα υπάρχει στην κοινωνία. Και τουλάχιστον σε αυτό οι ξένοι δεν μπορούν να βοηθήσουν...

Μπορεί ακόμη να «σκάσει» και ένα πρόβλημα με το Σκοπιανό, μεγάλο όσο και το ...άγαλμα του Μ. Αλέξανδρου, αφού ο Κρόνος περνά και από τα Σκόπια.

Η γραμμή του Κρόνου, ενεργοποιείται επίσης και από την γραμμή της Αφροδίτης, που περνά από την Ιταλία, κάτι που μας δείχνει ότι γεγονότα που μπορούν να συμβούν στην γειτονική χώρα θα συμβάλλουν κατά κάποιο τρόπο στην επιδείνωση της κατάστασης.

Οι «εμπλοκές» έχουν και μια συνέχεια νααα -βοήθεια μας- μιας και έχουμε και μία τρίτη τομή της γραμμής του Κρόνου με εκείνης του Άρη. Η γραμμή του Άρη περνά από Ισπανία, Γαλλία, Ολλανδία, Σουηδία, που μας δείχνει ότι αποφάσεις αυτών των χωρών, μπορεί να «κοντράρουν» και να δημιουργήσουν ένα πολεμικό κλίμα στην χώρα, κάνοντας το καλοκαίρι μας τόσο καυτό, που σε τίποτα δεν θα θυμίζει ότι στη χώρα εδρεύει ο Ξένιος Ζεύς. Αντίθετα ο πολεμοχαρής Άρης θα είναι πανταχού παρών σε όλες τις παραλλαγές του.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved