Αστροχαρτογραφία-Οι ερμηνείες των πλανητικών γραμμών της Αφροδίτης

Η τεχνική της Αστροχαρτογραφίας μας βοηθά να εντοπίσουμε τόπους που μπορεί να έχουν μια ιδιαίτερη σημασία για μας
Παπασταύρου Λίντα

από τον Urania Lab

Η τεχνική της Αστροχαρτογραφίας μας βοηθά να εντοπίσουμε τόπους που μπορεί να έχουν μια ιδιαίτερη σημασία για μας και η παρουσία μας εκεί να συνοδευθεί από ξεχωριστά επιτεύγματα. Φυσικά μπορούμε παράλληλα να εντοπίσουμε και τους τόπους που «δεν μας πάνε», αποφεύγοντας έτσι μια ταλαιπωρία που ενδέχεται να μας κοστίσει ακριβά.
Όμως δεν είναι απαραίτητο να βρεθούμε δια ζώσης στον τόπο της αρεσκείας μας. Άνθρωποι, υπηρεσίες και προϊόντα που προέρχονται από εκεί, μπορούν να συμβάλλουν στην πρόοδο και την καθημερινή μας ευτυχία η αντίθετα να μας ...χαντακώσουν.

Και πως τα βρίσκουμε όλα αυτά;

Ο καθένας μας έχει το δικό του αστροχαρτογραφικό αποτύπωμα, που δεν είναι άλλο από την προβολή πάνω στη γήινη σφαίρα της θέσης των ουράνιων σωμάτων η σημείων κατά την ώρα της γέννησης μας.
Οι πλανητικές γραμμές μας δείχνουν τις περιοχές όπου ένας πλανήτης ανατέλλει, δύει, μεσουρανεί η βρίσκεται στο ναδίρ. Για κάθε ουράνιο σώμα δηλαδή υπάρχουν τέσσερις γραμμές που διασχίζουν κάθετα η καμπυλωτά τη γήινη σφαίρα επισημαίνοντας τους τόπους όπου διοχετεύουν την ενέργεια τους. Και βέβαια, η κάθε μια έχει τη σημασία και την ερμηνεία της, κάτι που είναι και το αντικείμενο αυτής της σειράς των άρθρων.


Οι γραμμές της Αφροδίτης

Η Αφροδίτη στο Μεσουράνημα (VE MH)-κάθετη
Εκεί που βρίσκεται η Αφροδίτη στο Μεσουράνημα αναγνωρίζεστε στην κοινωνία από αυτά που έχετε κι έτσι τα λεφτά γίνονται μια κύρια έγνοια. Συχνά αυτό σημαίνει κοινωνική ή καλλιτεχνική επιτυχία και σας θαυμάζουν σαν κάποιον που τα κατάφερε με στυλ. Πολλές φορές το επάγγελμα έχει σχέση με τις τέχνες. Η αισθητική αντίληψη χρησιμοποιείται στον κοινωνικό περίγυρο. Κυκλοφορείτε συχνά με ανθρώπους μοντέρνους και κοσμοπολίτες και έχετε τις κοινωνικές χάρες και τη γοητεία σαν κύριο οπλισμό στην αναζήτηση αξιοζήλευτων κοινωνικών πλεονεκτημάτων. Κάποιες από τις κοινωνικές χάρες που τελειοποιείτε είναι μάλλον περιττές, αλλά υπάρχουν ενδείξεις για επιτυχία σε επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με τη μόδα , τη διακόσμηση, τα στολίδια καθώς και τις τέχνες. Οι άλλοι σας βλέπουν όπως εσείς θέλετε να βλέπετε τον εαυτό σας και χαρακτηρίζεστε από το πώς παίρνετε αυτό που θέλετε. Το στυλ της ζωής είναι ένα κρίσιμο θέμα και διασκεδάζετε πιο πολύ και πιο φανερά από τους περισσότερους ανθρώπους. Καλύτερα ανατολικά από τη γραμμή.

Η Αφροδίτη στον Ωροσκόπο (VE ASC)-καμπύλη
Εδώ είναι το μέρος που πηγαίνετε για να γίνετε όμορφοι και να ανανεώσετε τον εαυτό σας σύμφωνα με τα δικά σας πρότυπα ομορφιάς. Σας γοητεύουν τα ρούχα, η ματαιοδοξία και η μόδα και προσδιορίζεστε από τις παρέες που κάνετε, στοχεύοντας ψηλά για κοινωνικά επιθυμητές σχέσεις και επιδιώκοντας και βρίσκοντας τελικά, μια άσκοπη ζωή τεμπελιάς και απόλαυσης. Εδώ μαθαίνετε να αγαπάτε τον εαυτό σας. Οι γυναίκες εδώ τείνουν προς το χολιγουντιανό πρότυπο του σεξ, με τις ροζ μπανιέρες και τα αφρόλουτρα, ενώ οι άντρες τείνουν προς το ρόλο του παγωνιού. Γίνεστε μάλλον κτητικοί και η ολοκλήρωση άλλων προσωπικοτήτων μέσα σας φαίνεται ότι σας δίνει το δικαίωμα να παίζετε το ρόλο πριμαντόνας. Οι άντρες μπορούν να συμβιβαστούν με τις θηλυκές πλευρές του χαρακτήρα τους (anima) και γίνονται προσπάθειες για να αυξηθεί η ελκυστικότητα, ιδιαίτερα δυτικά από τη γραμμή.

Η Αφροδίτη στο Ναδίρ (VE IC)-κάθετη
Εδώ η άνεση, η αμέλεια και η πολυτέλεια μεταφέρονται στο σπίτι, το οποίο μπορεί να γίνει κάτι σαν κέντρο κοινωνικών συγκεντρώσεων. Η κατοικία θα πρέπει να είναι στην εξοχή, αφού το ράψιμο, η κηπουρική, η ζαχαροπλαστική, η γεωργία και οι οικιακές τέχνες είναι τα αγαπημένα θέματα. Γη, ορυχεία και επενδύσεις ακμάζουν εδώ. Η εκτίμηση και η στοργή για την οικογένεια βαθαίνουν και γεννιούνται παιδιά αφού υπάρχει βαθιά ανάγκη για ένα ασφαλές, στοργικό, προστατευτικό και όμορφο σπιτικό. Είσαστε στη φόρμα σας μέσα στο σπίτι, το οποίο μπορεί να γεμίσει σιγά-σιγά με ζώα, ανθρώπους, μπιμπελό. Το διακοσμητικό ταλέντο όμως φουντώνει σε αυτό το αστρολογικό κλίμα και η ομορφιά του χώρου, η γαλήνη και η ασφάλεια σχηματίζουν τις βάσεις για προσωπική πρόοδο και εξέλιξη στον κόσμο. Καλύτερη πλευρά η δυτική.

Η Αφροδίτη στη Δύση (VE DCS)-καμπύλη
Πρόκειται πιθανότατα για το καλύτερο μέρος να παντρευτείτε, ιδιαίτερα οι γυναίκες, έχετε όμως την τάση να τραβάτε κοντά σας τεμπέληδες αλλά όμορφους ανθρώπους. Αποκτάτε δεξιοτεχνία, γίνεστε έξυπνοι και αποτελεσματικοί σε κάθε μορφή ανθρώπινης σχέσης, γοητευτικοί, ευχάριστοι και κοινωνικοί. Προβάλλετε προς τα έξω αρμονία και συνεργασία με αποτέλεσμα αυτά να ξαναγυρνάνε σε εσάς, αν και αφήνετε τους άλλους να κάνουν τα περισσότερα σε μια σχέση και βλέπετε την «ποιότητα» των κοινωνικών σχέσεων ή του γάμου σαν το σημαντικό. Προβάλλετε την ίδια σας την ομορφιά και περηφανεύεστε για τη γοητεία του αγαπημένου προσώπου. Προσπαθείτε μάλιστα να την αυξήσετε. Όλες οι απολαύσεις της ζωής αναμιγνύονται με τους άλλους, είστε όμως αγαπητοί για την επίδραση που έχετε στους ανθρώπους. Αν σας ικανοποιεί να ζείτε για τους άλλους, αυτό το μέρος θα σας δώσει αρκετή ευτυχία. Καλύτερη η δυτική πλευρά.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved