Αστροχαρτογραφία-Οι ερμηνείες των πλανητικών γραμμών του Ερμή

Η τεχνική της Αστροχαρτογραφίας μας βοηθά να εντοπίσουμε τόπους που μπορεί να έχουν μια ιδιαίτερη σημασία
Παπασταύρου Λίντα

από τον Urania Lab

Η τεχνική της Αστροχαρτογραφίας μας βοηθά να εντοπίσουμε τόπους που μπορεί να έχουν μια ιδιαίτερη σημασία για μας και η παρουσία μας εκεί να συνοδευθεί από ξεχωριστά επιτεύγματα. Φυσικά μπορούμε παράλληλα να εντοπίσουμε και τους τόπους που «δεν μας πάνε», αποφεύγοντας έτσι μια ταλαιπωρία που ενδέχεται να μας κοστίσει ακριβά.
Όμως δεν είναι απαραίτητο να βρεθούμε δια ζώσης στον τόπο της αρεσκείας μας. Άνθρωποι, υπηρεσίες και προϊόντα που προέρχονται από εκεί, μπορούν να συμβάλλουν στην πρόοδο και την καθημερινή μας ευτυχία η αντίθετα να μας ...χαντακώσουν.

Και πως τα βρίσκουμε όλα αυτά;

Ο καθένας μας έχει το δικό του αστροχαρτογραφικό αποτύπωμα, που δεν είναι άλλο από την προβολή πάνω στη γήινη σφαίρα της θέσης των ουράνιων σωμάτων η σημείων κατά την ώρα της γέννησης μας.
Οι πλανητικές γραμμές μας δείχνουν τις περιοχές όπου ένας πλανήτης ανατέλλει, δύει, μεσουρανεί η βρίσκεται στο ναδίρ. Για κάθε ουράνιο σώμα δηλαδή υπάρχουν τέσσερις γραμμές που διασχίζουν κάθετα η καμπυλωτά τη γήινη σφαίρα επισημαίνοντας τους τόπους όπου διοχετεύουν την ενέργεια τους. Και βέβαια, η κάθε μια έχει τη σημασία και την ερμηνεία της, κάτι που είναι και το αντικείμενο αυτής της σειράς των άρθρων.

Οι γραμμές του Ερμή

Ο Ερμής στο Μεσουράνημα (ME MH)-κάθετη γραμμή
Αυτό είναι το μέρος όπου πρέπει να πάτε να βρείτε δουλειά, ιδιαίτερα σε ό, τι αφορά τις επιχειρήσεις, στα ταχυδρομεία, στην εκπαίδευση, σε τεχνικές δουλειές, στα ταξίδια, στη λογοτεχνία ή τη διδασκαλία, αφού τείνετε να προσδιορίζεστε κοινωνικά μέσα από την τέχνη σας, τη δουλειά και την καριέρα. Ακόμα και τα χόμπι συνδέονται με φιλοδοξίες ή είναι ανταγωνιστικά. Το μυαλό και οι λεκτικές ικανότητες χρησιμοποιούνται για την προώθηση των προσωπικών αναγκών. Υπάρχει μια συνειδητή ανάμιξη στα πολιτικά ή στα κοινοτικά θέματα και αποκτούνται ικανότητες που έχουν κοινωνική σημασία. Οι πολιτικοί που ασχολούνται με τα τοπικά προβλήματα θα πετύχουν εδώ, αφού το όνομά τους θα αναφέρεται συχνά και υπάρχει μια αυξανόμενη αίσθηση κοινωνικής ευθύνης, επιθυμία για καλυτέρευση καθώς και η αίσθηση του κοινωνικού υγιούς ανταγωνισμού. Οι κανόνες της επιτυχίας μαθαίνονται καλά και παίζονται καλά, αν και χωρίς πολύ συναίσθημα. Δυτικά της γραμμής είναι καλύτερα από ανατολικά.

Ο Ερμής στον Ωροσκόπο (ME ASC)-καμπύλη
Εδώ ταυτίζεστε με τη δουλειά και/ή το μυαλό. Μπορεί να είστε γνωστοί για το επάγγελμά σας, τις νοητικές σας ικανότητες, τις εύστροφες ανταπαντήσεις σας, την ικανότητά σας στη συζήτηση ή στο να φτιάχνετε κάτι με τα χέρια, την εκφραστικότητά σας ή την προσαρμοστικότητά σας. Εδώ φαίνεστε νεότεροι και κερδίζετε κινητικότητα. Αυτοί λοιπόν που υποφέρουν από κάποια αναπηρία μπορούν να κάνουν μια πετυχημένη θεραπεία εδώ. Είστε κινητικοί, οι ιδέες σας γίνονται γνωστές, λέτε αυτό που σκέφτεστε αλλά διατηρείτε το δικαίωμα να αλλάξετε γνώμη. Ο συντονισμός και οι αντιδράσεις του σώματος καλυτερεύουν εδώ. Ο προσδιορισμός του εαυτού και η κατανόηση ανθίζουν και όλα συμβάλλουν στην αυτογνωσία, ώστε το μυαλό χρησιμοποιείται στην προσπάθεια να ανακαλύψετε το βασικό νόημα της ζωής. Οι ιδέες σας σας διαφοροποιούν από τους άλλους. Ο εξωτερικός εαυτός αλλάζει συνεχώς, απομακρύνοντας τον προσδιορισμό του εαυτού και ρίχνοντας φως στον βαθύτερο εαυτό. Δυτικά της γραμμής είναι καλύτερα.

Ο Ερμής στο Ναδίρ (ME IC)-κάθετη
Το παρελθόν χρησιμοποιείται εδώ για να προσδιορίσει τον εαυτό και εκδηλώνεται ένα ενδιαφέρον για τις οικογενειακές ρίζες και την καταγωγή. Η γενεαλογία γίνεται μια σοβαρή απασχόληση και ο πατριωτισμός και οι εθνικές και θρησκευτικές παραδόσεις σχετίζονται άμεσα με τον προσδιορισμό του εαυτού. Μπορείτε να ψάξετε μέσα στο παρελθόν ή να ασχοληθείτε με αυτό ιδιαίτερα κατʼ ιδίαν. Επηρεάζεστε περισσότερο από το παρελθόν και προσπαθείτε να κατανοήσετε τα βάθη του εαυτού, ίσως μέσα από την ψυχανάλυση. Το «κάρμα» της φυλής και της οικογένειας προκαλούν συγκίνηση κάτω από αυτή τη γραμμή, υπάρχει λοιπόν μια διανοητική ενασχόληση με την αγνή ύπαρξη. Ό, τι κάνετε εδώ μπορεί να παρατηρείται στην ιστορία της οικογένειας, καθώς προσπαθείτε να βρείτε τις ρίζες σας και τα ζητήματα του σπιτιού παραμένουν ρευστά, ενδιαφέροντα και αλλάζουν συνεχώς. Καλύτερα αριστερά από τη γραμμή.

Ο Ερμής στη Δύση (ME DSC)-καμπύλη
Εδώ είναι το μέρος που πρέπει να πάτε για να πετύχετε σα σύμβουλοι, πωλητές, για να πουλήσετε τις ιδέες σας ή να προωθήσετε τον εαυτό σας. Ακόμα, η διαφήμιση, η δημοσιογραφία, οι δημόσιες σχέσεις και άλλες λεκτικές ικανότητες καλυτερεύουν ενστικτωδώς κάτω από τον Ερμή. Οι δημόσιες συζητήσεις, οι αντικειμενικές και επαγγελματικές σχέσεις πάνε πολύ καλά εδώ, ενώ οι ερωτικές χάνουν σε ένταση και πάθος. Είναι καλά μέρη για να ασχοληθείτε με τους νέους και οι εκπαιδευτές, όπως και οι μαθητές, σημειώνουν επιτυχίες. Έχετε την τάση να αντανακλάτε κυρίαρχες ιδέες και το μυαλό σας προκαλείται να αναπτυχθεί μέσα από τις επαφές. Η ψυχαγωγία είναι πολύ καλή εδώ. Οι έγνοιες της δουλειάς, τα χόμπι, οι λεκτικές ικανότητες και η πνευματική δημιουργία ταυτίζονται με τους άλλους και μπορούν να τελειοποιηθούν με τη βοήθειά τους. Αριστερά από τη γραμμή είναι καλύτερα για τα επαγγελματικά, αφού εκεί γίνεστε γνωστοί για την καριέρα σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved