Αστροχαρτογραφία-Οι ερμηνείες των πλανητικών γραμμών του Ήλιου

Η τεχνική της Αστροχαρτογραφίας μας βοηθά να εντοπίσουμε τόπους που μπορεί να έχουν μια ιδιαίτερη σημασία για μας
Παπασταύρου Λίντα

από τον Urania Lab

Η τεχνική της Αστροχαρτογραφίας μας βοηθά να εντοπίσουμε τόπους που μπορεί να έχουν μια ιδιαίτερη σημασία για μας και η παρουσία μας εκεί να συνοδευθεί από ξεχωριστά επιτεύγματα. Φυσικά μπορούμε παράλληλα να εντοπίσουμε και τους τόπους που «δεν μας πάνε», αποφεύγοντας έτσι μια ταλαιπωρία που ενδέχεται να μας κοστίσει ακριβά.
Όμως δεν είναι απαραίτητο να βρεθούμε δια ζώσης στον τόπο της αρεσκείας μας. Άνθρωποι, υπηρεσίες και προϊόντα που προέρχονται από εκεί, μπορούν να συμβάλλουν στην πρόοδο και την καθημερινή μας ευτυχία η αντίθετα να μας ...χαντακώσουν.

Και πως τα βρίσκουμε όλα αυτά;

Ο καθένας μας έχει το δικό του αστροχαρτογραφικό αποτύπωμα, που δεν είναι άλλο από την προβολή πάνω στη γήινη σφαίρα της θέσης των ουράνιων σωμάτων η σημείων κατά την ώρα της γέννησης μας.
Οι πλανητικές γραμμές μας δείχνουν τις περιοχές όπου ένας πλανήτης ανατέλλει, δύει, μεσουρανεί η βρίσκεται στο ναδίρ. Για κάθε ουράνιο σώμα δηλαδή υπάρχουν τέσσερις γραμμές που διασχίζουν κάθετα η καμπυλωτά τη γήινη σφαίρα επισημαίνοντας τους τόπους όπου διοχετεύουν την ενέργεια τους. Και βέβαια, η κάθε μια έχει τη σημασία και την ερμηνεία της, κάτι που είναι και το αντικείμενο αυτής της σειράς των άρθρων.


Οι γραμμές του Ήλιου

Ο Ήλιος στο Μεσουράνημα (SUN MH)-κάθετη γραμμή
Σε αυτούς τους τόπους, ανεβαίνετε και προοδεύετε κοινωνικά μέσα από καριέρα και τα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα, προσπαθείτε να δοξάσετε τον εαυτό σας μέσα από την κοινωνική αναρρίχηση και προβολή και τα καταφέρνετε να συναναστρέφεστε με τους «σωστούς» ανθρώπους. Είστε καλοί για διαφημιστική εργασία και μπορεί να αποκτήσετε όνομα στον καλλιτεχνικό ή δημιουργικό κόσμο ή τουλάχιστον τη διακοσμητική σαγή της επιτυχίας. Η ατομικότητα υποτάσσεται στα επαγγελματικά ενδιαφέροντα, τα οποία φτάνουν να κυριαρχούν στην εικόνα του εαυτού. Οι προσπάθειες όμως ανταμείβονται και η φήμη έχει περισσότερες πιθανότητες να έρθει εδώ απʼ ότι σε οποιοδήποτε μέρος πάνω στη Γη. Η αυτοπραγμάτωση αναζητείται στην κοινωνική σφαίρα.
Δυτικά από τη γραμμή μπορεί να είναι καλύτερα.


Ο Ήλιος στον Ωροσκόπο (SUN ASC)-καμπύλη
Η τέχνη γίνεται ζωή. Προβάλλετε περηφάνια, ματαιοδοξία, μεγαλοπρέπεια και κάποια υπεροψία. Η υγεία είναι καλή. Έχετε σαν πρότυπο τον πατέρα σας, ταυτίζεστε με την καλλιτεχνική εργασία, δείχνετε ηγετικές ικανότητες, τόλμη, σθένος και μεγαλοπρεπή συμπεριφορά. Η εμφάνιση και η επίδειξη απέναντι στους άλλους αποκτούν μεγάλη σημασία και υπάρχει ο κίνδυνος της αυτοπροβολής ή της επιτήδευσης. Θεωρείτε οτιδήποτε δικό σας καλύτερο από των άλλων και μια παιδική εξωστρέφεια προβάλλει κάποιες ιδιότητες καθώς και μια αυτογνωσία, αν και εδώ βρίσκεται πάλι ο κίνδυνος του ναρκισσισμού και του θεατρινισμού. Γίνεστε ακτινοβόλοι, αυτοδημιούργητοι, χαρούμενοι άνθρωποι, παίρνετε τα καλά της ζωής και εμπνέετε στους άλλους αγάπη και θαυμασμό. Γίνεστε πολύ καλοί ηθοποιοί.
Είναι καλύτερα κάπως δυτικά στη γραμμή.

Ο Ήλιος στο IC (SUN IC)-κάθετη
Καλό και ζωτικό μέρος για να αποτραβηχτείτε ή να στήσετε οικογένεια. Γίνεστε καλοί οικοδεσπότες, διαχειρίζεστε καλά το νοικοκυριό σας και προσφέρετε ασφάλεια μέσα από τις δικές σας ικανότητες. Πιθανή θέση για να γίνετε πατέρας ή να αποκτήσετε τιμητική θέση σε μια μεγάλη οικογένεια ή στην κοινότητα ή τον κύκλο που ζείτε γενικά. Η περηφάνια για την οικογένειά σας μεγαλώνει και ξεχνάτε τα περασμένα λάθη ή τυχόν παρεξηγήσεις. Η προσωπική σιγουριά γίνεται συνειδητή μοίρα και αποκτάτε περιουσία η οποία με τον καιρό αυξάνεται σε αξία. Είναι ακόμα μέρος για αποκατάσταση του εαυτού είτε σε σχέση με την υγεία είτε σε σχέση με την ψυχή και η δημιουργικότητά σας δίνει σιγουριά στην ύπαρξη τη δική σας ή των άλλων.
Δυτικά της γραμμής είναι καλύτερα.


Ο Ήλιος στη Δύση (SUN DSC)-καμπύλη
Εδώ, κυριαρχούν οι σχέσεις, η δημιουργία και η τελειοποίησή τους. Είστε γενναιόδωροι και εξωστρεφείς με τους συντρόφους και επιλέγετε σχέσεις που συγκινούν τη ματαιοδοξία σας. Ο γάμος επιδιώκεται ή δημιουργείται μια και υπάρχει μέσα σας η ανάγκη να διεγείρουν οι άλλοι τη δημιουργικότητά σας. Μέσα σε μια σχέση φαίνεστε σα να είστε πάνω στη σκηνή και αυτό σας κάνει να δείχνετε τον καλύτερό σας εαυτό. Προβάλλετε ευγένεια, σεβασμό και ηγετικές ικανότητες στους άλλους, κάνοντας έτσι να βγάλουν και αυτοί τον καλύτερό τους εαυτό. Η συνεργασία, ο ερωτισμός, ο ανταγωνισμός και οι διαπροσωπικές σχέσεις είναι οι τομείς όπου έχετε μεγάλη αυτογνωσία και όπου καθορίζετε τον εαυτό σας.
Καλύτερη θέση για πωλητές, κάπως δυτικά στη γραμμή.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved